ŽIEDINIAI KOPŪSTAI KARIO PADAŽE

Ingridientai:
4 porcijoms reikės:
Didelio žiedinio kopūsto
2 pomidorų
mažos diežutės konservuotų žirnelių
250 g ryžių
200 ml grietinėlės
šaukšto vyno acto
sojos padažo
1/2 šaukšteėlio kario
1/2 šaukštelio saldžiosios paprikos
druskos, pipirų, petražuolių
Gaminimas
Žiedinius kopūstus supjaustykite atskirom galvutėm. Virkite 5 minutes vandenyje, įpilus į jį vyno acto. Nukoškite.
Žiedinį kopūstą įdėkite į puodą, užpilkite grietinėle, sumaišykite su kariu ir sojos padažu.
Troškinkite apie 20 minučių. Likus 5 minutes iki troškinimo pabaigos, įdėkite nuluptus ir supjaustitus pomidorus bei nusunktus žirnelius. Pagardinkite druska ir pipirais. Pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Išvirkite ryžžius, truputįį pabarstykite paprika ir patiekite su žžiediniais kopūūstais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!