BulvÄ—s, bulvä—s receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/19
Bulvių ir šampinjonų salotos
Virtas bulves supjaustykite, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Jautienos sultinyje išvirtus grybus susmulkinkite, virtus kaušinius supjaustykite griežinėliais. Viską sumaišykite, užpilkite sultiniu ir palaikykite. Trynius ištrinkite su druska ir maišydami supilkite aliejų. Įberkite ži..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis
Nuvalyta, nusausinta ir supjaustyta gabaliukais skersai raumenų mėsa pabarstoma druska ir prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir iškepama įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Salotoms salierai ir porai (stiebo baltosios dalys) išverdami pasūdy..
Recepto vertinimas:
Baklazanus ir morkas supjaustyti siaudeliais, svogunus pusziedziais, sudeti pipirus, sviesta, supilti vandeni, troskinti keptuveje, 20 min. pamaisant, valgyti su virtom bulvem. (julija)..
Recepto vertinimas:
Is idarui skirtu produktu uzmaisyti farsa ir apkepti mazus kotletukus.Is teslai skirtu produktu uzminkyti tesla. Formuoti kaip zemaiciu blynus i vidu deti apkeptus kotletelius.Kepti orkaiteje arba keptuveje. Skanu su grietine. Skanaus! (N.)..
Recepto vertinimas:
Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkinius. Virtos bulvės sugrūdamos. Virtos, žalios bulvės, krakmolas sumaišoma, pasūdoma ir gerai išminkoma. Imama maždaug po 80 g t..
Recepto vertinimas:
Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkinius. Virtos bulvės sugrūdamos. Virtos, žalios bulvės, krakmolas sumaišoma, pasūdoma ir gerai išminkoma. Imama maždaug po 80 g t..
Recepto vertinimas:
Portugališkai troškintos menkės (Bacalhau a congregado)
Visus produktus paruoÅ¡kite atskirai. Menkes iÅ¡mirkykite (kad nebÅ«tų sÅ«rios). Bulves nulupkite ir supjaustykite griežinÄ—liais. Nuluptus svogÅ«nus taip pat supjaustykite griežinÄ—liais. Susmulkinkite Äesnakus ir gerai nuplautas petražoles. Ä® puodÄ… sudÄ—kite sluoksnį svogÅ«nų, juos apib..
Recepto vertinimas:
Kepenys trumpai apvirinamos, sumalamos, pridedama svieste pakepintų smulkiai supjaustytų svogūnų, grūstų kmynų, pipirų, druskos ir viskas gerai išmaišoma, dedama ant supjaustytų ir išmuštų jautienos gabalų, stipriai susukama, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvės..
Recepto vertinimas:
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu pyragu. Jei mėsa liesa, pridedama pjaustytų lašinukų. Į mėsos masę įmušamas kiaušinis (baltymai išplakami atskirai), suberiami prieskoniai, pasūdoma ir labai gerai išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama pienu ar grietinėle. Iš masės da..
Recepto vertinimas:
Bulvių pyragas su mėsa ir grybais
Å altas virtas bulves sugrÅ«skite, pasÅ«dykite, sudÄ—kite riebalus, kiauÅ¡inius, miltus, manų kruopas ir suminkykite teÅ¡lÄ…, iÅ¡ kurios padarykite du didelius paploÄius. VienÄ… dÄ—kite ant riebalais pateptos skardos, uždÄ—kite įdarÄ…, ant jo – antrÄ… paplotį. Užspauskite kraÅ¡tus, patepkite..
Recepto vertinimas:
Bulvių pyragas su mėsa ir grybais
Å altas virtas bulves sugrÅ«skite, pasÅ«dykite, sudÄ—kite riebalus, kiauÅ¡inius, miltus, manų kruopas ir suminkykite teÅ¡lÄ…, iÅ¡ kurios padarykite du didelius paploÄius. VienÄ… dÄ—kite ant riebalais pateptos skardos, uždÄ—kite įdarÄ…, ant jo – antrÄ… paplotį. Užspauskite kraÅ¡tus, patepkite..
Recepto vertinimas:
Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite bulves. Susmulkintą svogūną pakepinkite aliejuje, kol pagels. Svogūną, pašildytą liesą pieną ir likusius produktus sudėkite į sutarkuotų bulvių masę. Gerai išmaišykite. Padenkite skardos paviršių riebalais, kad, kepant, kugelis nepriliptų. Supil..
Recepto vertinimas:
KepenÄ—lÄ—s supjaustyti kubeliais. SvogÅ«nus supjaustyti ir pakepinti. GrietinÄ™ iÅ¡plakti su kiauÅ¡iniais ir prieskoniais.kepenÄ—les iÅ¡kepti. Tada ant jų sudÄ—ti svogÅ«nus, bulves, užpilti padažą ir kepti 20 minuÄių 180 laipsnių orkaitÄ—je. ..
Recepto vertinimas:
Veršienos kepsnys vyno padaže
Ä® keptuvÄ… sudedami susmulkinti verÅ¡ienos kaulai, ant jų dedamas verÅ¡ienos kumpio gabalas, įtrintas druska, sumaiÅ¡yta su prieskoniais, pabarstoma susmulkintomis prieskoninÄ—mis daržovÄ—mis, užpilama trupuÄiu karÅ¡to vandens ar sultinio ir kepama orkaitÄ—je 1—2 val. Padažui smulkiai..
Recepto vertinimas:
Jautiena su cukinijomis ir baklažanu
Ä® didelÄ™ keptuvÄ™ įpilti 2 Å¡aukÅ¡tus aliejaus, įdÄ—ti Å¡aukÅ¡tÄ… sviesto. Smulkiai supjaustyti svogÅ«nÄ…, ÄesnakÄ… ir pakepinti. SudÄ—ti mÄ—sÄ…. Po 5 min. įberti druskos, pipirų, raudonÄ—lio, prieskonių sriubai, sudÄ—ti pjaustytus žalumynus. MÄ—sÄ… iÅ¡imti, atvÄ—sinti. Vidutinio dyd..
Recepto vertinimas:
Kepta žąsis ar kalakutas su obuoliais
PaukÅ¡Äio vidų ir iÅ¡orÄ™ įtrinti druska ir citrinos sultimis. Obuolius ir slyvas sukimÅ¡ti į vidų ir užsiÅ«ti. IÅ¡ didesnių obuolių iÅ¡imti sÄ—klides. PaukÅ¡tį padÄ—ti į keptuvÄ… ant nugaros. KalakutÄ… iÅ¡ virÅ¡aus galima patepti iÅ¡tirpintu sviestu ar grietine. PaukÅ¡tį apkepinti orkai..
Recepto vertinimas:
Padazui skirtus produktus sumaisome, suplakame ir 2 valandas jame marinuojame kiauliena. File apkepame is abieju pusiu, idedame 4 skilteles cesnako, 50 g pjaustytu morku, supilame marinata, kuriame marinavome mesa, ir ipilame 50 g sultinio. Pabarstome muskato riesuto, troskiname apie 10 minuciu. Tie..
Recepto vertinimas:
IÅ¡ žuvies iÅ¡imami kaulai, mÄ—sa supjaustoma gabalais ir, pridÄ—jus iÅ¡mirkyto ir nuspausto pyrago, sumalama. Ä® masÄ™ sudedamas svieste pakepintas smulkiai supjaustytas svogÅ«nas ir kitos pakepintos prieskoninÄ—s daržovÄ—s, malti prieskoniai, žali kiauÅ¡iniai, supilama grietinÄ—lÄ—, pasÅ..
Recepto vertinimas:
Žuvį supjaustyti kubeliais, sutarkuoti morkas, supjaustyti svogūną. Viską sudėti į vieną masę ir sumaišyti. 24 val. palikti šaldytuve, prieš kepant vėl sumaišyti. ..
Recepto vertinimas:
Į verdantį vandenį įmetame truputį sviesto, suberiame avižines kruopas ir verdame maišydami ant mažos ugnies, kol kruopos suminkštės. Po to, lėtai maišydami, sudedame smulkiai sutarkuotą bulvę, paviriname, suberiame cukrų, druską ir, baigus virti, kelias minutes palaikome šiltai, ..
Recepto vertinimas:
Sutarkuokite bulves, įmuskite 2 kiausinius, suberkite miltus, sudėkite smulkiai sutarkuotą svogūną. Viską gerai sumaisykite ir įkaitintoje keptuvėje kepkite blynus. Supjaustykite soninę juostelėmis ir kepkite. Baigiant kepti įmuskite kiausinius. Patiekite prie blynų. Skanaus!..
Recepto vertinimas:
Sutarkuokite bulves, įmuskite 2 kiausinius, suberkite miltus, sudėkite smulkiai sutarkuotą svogūną. Viską gerai sumaisykite ir įkaitintoje keptuvėje kepkite blynus. Supjaustykite soninę juostelėmis ir kepkite. Baigiant kepti įmuskite kiausinius. Patiekite prie blynų. Skanaus!..
Recepto vertinimas:
Bulves nulupti, stambiai sutarkuoti, suberti miltus, mairūną, pasūdyti. Viską sumaisyti, sudėti į paruostą skardą. Ant virsaus užpilti isplaktus kiausinius, pieną, užbarstyti sūrį ir pasūdyti. Kepti karstoje orkaitėje 30 min. Skanaus!..
Recepto vertinimas:
Bulves nulupti, stambiai sutarkuoti, suberti miltus, mairūną, pasūdyti. Viską sumaisyti, sudėti į paruostą skardą. Ant virsaus užpilti isplaktus kiausinius, pieną, užbarstyti sūrį ir pasūdyti. Kepti karstoje orkaitėje 30 min. Skanaus!..
Recepto vertinimas:
Bulves nuplaukite Å¡epetÄ—liu, nuÅ¡luostykite, patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir plikytais kmynais. Kepkite vidutinio karÅ¡tumo orkaitÄ—je 40 min. VarÅ¡kÄ™ iÅ¡sukite su grietine, žalumynais ir sutrintu Äesnaku. Bulves įpjaukite ir įkrÄ—skite į vidų varÅ¡kÄ—s masÄ—s. Tada vÄ—l dÄ—kit..
Recepto vertinimas: