Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/19

Bulvių ir šampinjonų salotos

Virtas bulves supjaustykite, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Jautienos sultinyje išvirtus grybus susmulkinkite, virtus kaušinius supjaustykite griežinėliais. Viską sumaišykite, užpilkite sultiniu ir palaikykite. Trynius ištrinkite su druska ir maišydami supilkite aliejų. Įberkite ži..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis

Nuvalyta, nusausinta ir supjaustyta gabaliukais skersai raumenų mėsa pabarstoma druska ir prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir iškepama įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Salotoms salierai ir porai (stiebo baltosios dalys) išverdami pasūdy..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanų salotos

Baklazanus ir morkas supjaustyti siaudeliais, svogunus pusziedziais, sudeti pipirus, sviesta, supilti vandeni, troskinti keptuveje, 20 min. pamaisant, valgyti su virtom bulvem. (julija)..

Recepto vertinimas: 5

Žemaičių blynai kitaip

Is idarui skirtu produktu uzmaisyti farsa ir apkepti mazus kotletukus.Is teslai skirtu produktu uzminkyti tesla. Formuoti kaip zemaiciu blynus i vidu deti apkeptus kotletelius.Kepti orkaiteje arba keptuveje. Skanu su grietine. Skanaus! (N.)..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai (cepelinai)

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkinius. Virtos bulvės sugrūdamos. Virtos, žalios bulvės, krakmolas sumaišoma, pasūdoma ir gerai išminkoma. Imama maždaug po 80 g t..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai (cepelinai)

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkinius. Virtos bulvės sugrūdamos. Virtos, žalios bulvės, krakmolas sumaišoma, pasūdoma ir gerai išminkoma. Imama maždaug po 80 g t..

Recepto vertinimas: 0

Portugališkai troškintos menkės (Bacalhau a congregado)

Visus produktus paruoškite atskirai. Menkes išmirkykite (kad nebūtų sūrios). Bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Nuluptus svogūnus taip pat supjaustykite griežinėliais. Susmulkinkite česnakus ir gerai nuplautas petražoles. Į puodą sudėkite sluoksnį svogūnų, juos apib..

Recepto vertinimas: 0

Suvalkietiški muštiniai

Kepenys trumpai apvirinamos, sumalamos, pridedama svieste pakepintų smulkiai supjaustytų svogūnų, grūstų kmynų, pipirų, druskos ir viskas gerai išmaišoma, dedama ant supjaustytų ir išmuštų jautienos gabalų, stipriai susukama, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvės..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu pyragu. Jei mėsa liesa, pridedama pjaustytų lašinukų. Į mėsos masę įmušamas kiaušinis (baltymai išplakami atskirai), suberiami prieskoniai, pasūdoma ir labai gerai išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama pienu ar grietinėle. Iš masės da..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių pyragas su mėsa ir grybais

Šaltas virtas bulves sugrūskite, pasūdykite, sudėkite riebalus, kiaušinius, miltus, manų kruopas ir suminkykite tešlą, iš kurios padarykite du didelius papločius. Vieną dėkite ant riebalais pateptos skardos, uždėkite įdarą, ant jo – antrą paplotį. Užspauskite kraštus, patepkite..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių pyragas su mėsa ir grybais

Šaltas virtas bulves sugrūskite, pasūdykite, sudėkite riebalus, kiaušinius, miltus, manų kruopas ir suminkykite tešlą, iš kurios padarykite du didelius papločius. Vieną dėkite ant riebalais pateptos skardos, uždėkite įdarą, ant jo – antrą paplotį. Užspauskite kraštus, patepkite..

Recepto vertinimas: 0

Liesas kugelis

Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite bulves. Susmulkintą svogūną pakepinkite aliejuje, kol pagels. Svogūną, pašildytą liesą pieną ir likusius produktus sudėkite į sutarkuotų bulvių masę. Gerai išmaišykite. Padenkite skardos paviršių riebalais, kad, kepant, kugelis nepriliptų. Supil..

Recepto vertinimas: 4

Kepenėlių apkepas

Kepenėlės supjaustyti kubeliais. SvogÅ«nus supjaustyti ir pakepinti. Grietinę iÅ¡plakti su kiauÅ¡iniais ir prieskoniais.kepenėles iÅ¡kepti. Tada ant jų sudėti svogÅ«nus, bulves, užpilti padažą ir kepti 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.  ..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys vyno padaže

Į keptuvą sudedami susmulkinti veršienos kaulai, ant jų dedamas veršienos kumpio gabalas, įtrintas druska, sumaišyta su prieskoniais, pabarstoma susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis, užpilama trupučiu karšto vandens ar sultinio ir kepama orkaitėje 1—2 val. Padažui smulkiai..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su cukinijomis ir baklažanu

Į didelę keptuvę įpilti 2 šaukštus aliejaus, įdėti šaukštą sviesto. Smulkiai supjaustyti svogūną, česnaką ir pakepinti. Sudėti mėsą. Po 5 min. įberti druskos, pipirų, raudonėlio, prieskonių sriubai, sudėti pjaustytus žalumynus. Mėsą išimti, atvėsinti. Vidutinio dyd..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žąsis ar kalakutas su obuoliais

Paukščio vidų ir išorę įtrinti druska ir citrinos sultimis. Obuolius ir slyvas sukimšti į vidų ir užsiūti. Iš didesnių obuolių išimti sėklides. Paukštį padėti į keptuvą ant nugaros. Kalakutą iš viršaus galima patepti ištirpintu sviestu ar grietine. Paukštį apkepinti orkai..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENOS FILĖ

Padazui skirtus produktus sumaisome, suplakame ir 2 valandas jame marinuojame kiauliena. File apkepame is abieju pusiu, idedame 4 skilteles cesnako, 50 g pjaustytu morku, supilame marinata, kuriame marinavome mesa, ir ipilame 50 g sultinio. Pabarstome muskato riesuto, troskiname apie 10 minuciu. Tie..

Recepto vertinimas: 0

Karšio kukuliai

IÅ¡ žuvies iÅ¡imami kaulai, mėsa supjaustoma gabalais ir, pridėjus iÅ¡mirkyto ir nuspausto pyrago, sumalama. Ä® masę sudedamas svieste pakepintas smulkiai supjaustytas svogÅ«nas ir kitos pakepintos prieskoninės daržovės, malti prieskoniai, žali kiauÅ¡iniai, supilama grietinėlė, pasÅ..

Recepto vertinimas: 0

JÅ«ros lydekos kepsniukai

Žuvį supjaustyti kubeliais, sutarkuoti morkas, supjaustyti svogūną. Viską sudėti į vieną masę ir sumaišyti. 24 val. palikti šaldytuve, prieš kepant vėl sumaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Avižinė košė

Į verdantį vandenį įmetame truputį sviesto, suberiame avižines kruopas ir verdame maišydami ant mažos ugnies, kol kruopos suminkštės. Po to, lėtai maišydami, sudedame smulkiai sutarkuotą bulvę, paviriname, suberiame cukrų, druską ir, baigus virti, kelias minutes palaikome šiltai, ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai dzūkiškai

Sutarkuokite bulves, įmuskite 2 kiausinius, suberkite miltus, sudėkite smulkiai sutarkuotą svogūną. Viską gerai sumaisykite ir įkaitintoje keptuvėje kepkite blynus. Supjaustykite soninę juostelėmis ir kepkite. Baigiant kepti įmuskite kiausinius. Patiekite prie blynų. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai blynai dzūkiškai

Sutarkuokite bulves, įmuskite 2 kiausinius, suberkite miltus, sudėkite smulkiai sutarkuotą svogūną. Viską gerai sumaisykite ir įkaitintoje keptuvėje kepkite blynus. Supjaustykite soninę juostelėmis ir kepkite. Baigiant kepti įmuskite kiausinius. Patiekite prie blynų. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 5

Greitas bulvių apkepas

Bulves nulupti, stambiai sutarkuoti, suberti miltus, mairūną, pasūdyti. Viską sumaisyti, sudėti į paruostą skardą. Ant virsaus užpilti isplaktus kiausinius, pieną, užbarstyti sūrį ir pasūdyti. Kepti karstoje orkaitėje 30 min. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Greitas bulvių apkepas

Bulves nulupti, stambiai sutarkuoti, suberti miltus, mairūną, pasūdyti. Viską sumaisyti, sudėti į paruostą skardą. Ant virsaus užpilti isplaktus kiausinius, pieną, užbarstyti sūrį ir pasūdyti. Kepti karstoje orkaitėje 30 min. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su varške

Bulves nuplaukite šepetėliu, nušluostykite, patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir plikytais kmynais. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 40 min. Varškę išsukite su grietine, žalumynais ir sutrintu česnaku. Bulves įpjaukite ir įkrėskite į vidų varškės masės. Tada vėl dėkit..

Recepto vertinimas: 4