Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/15

Keptos bulvės

Žalias bulves supjaustykite skiltelėmis. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptuvėje įkaitintus riebalus, pasūdykite ir kepkite kartais pamaišydami. Paskui bulves dėkite į troškinimo indą, įdėkite sviestą, 50 g grietinės ir 15 – 20 minučių patroškinkite orkaitėje. Pomidorus ..

Recepto vertinimas: 0

Garuose troškintos daržovės

Nuplauti daržoves, supjaustyti, sudėti į šaltą puodą, įjungti viryklę (2/3 viryklės galingumo) ir kaitinti, kol termometro rodyklė pasieks žalio laukelio pradžią, po to sumažinti temperatūrą (1/3 viryklės galingumo) ir virti dar 12-15 min. ..

Recepto vertinimas: 5

Å iupinys

Į puodą sudedamos kruopos, žirniai, pupelės, aliejuje pakepinti svogūnai, užpilama 2—3l. vandens ir užvirinama. Sudedama mėsa, prieskoniai, druska ir verdama, kol mėsa suminkštės. Tada ji išimama, sudedamos sutarkuotos kiek nuspaustos bulvės ir, maišant mediniu šaukštu, išverdam..

Recepto vertinimas: 0

Virtas karšis (supjaustytas)

Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis ir palaikomas pušy valandos. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu ir užvirinami, į juos sudedami žuvies gabalai ir ant mažos ugnies verdama 15 min. Išvirto karšio gabalai dedami į pašildytą..

Recepto vertinimas: 2

Troškinti šparaginiai žirniai

Nuplauname ankstis ir paverdame pasudytame vandenyje. Tuomet i puoda ipilame 0,5 stiklines pasudyto vandens, imetame sviesta, sudedame grietine, ankstis ir troskiname. Baigiant troskinti suberiame susmulkintus krapus. Taip paruostas ankstis galima valgyti su virtomis svieziomis bulvemis arba duona...

Recepto vertinimas: 5

Bulvių plokštainis su vištiena

Vištos šlauneles perpjauname per sąnarį, įtriname druska bei pipirais ir palaikome 1val. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Kartu sutarkuojame ir svogūną. Į tarkius supilame karštą pieną ir išmaišome. Tada įmušame kiaušinius, įberiame druskos ir vėl gerai išmaišome. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis su vištiena

Vištos šlauneles perpjauname per sąnarį, įtriname druska bei pipirais ir palaikome 1val. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Kartu sutarkuojame ir svogūną. Į tarkius supilame karštą pieną ir išmaišome. Tada įmušame kiaušinius, įberiame druskos ir vėl gerai išmaišome. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos sriuba

Virti ryžiai turi būti birūs. Liesą kiaulienos dalį supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki gelsvumo kartu su svogūnu, pjaustytu plonomis riekelėmis. Morką, ropę, porą, bulves supjaustyti, įdėti baziliko, mairūno ir raudonėlio, pakepinti, aplieti sultiniu arba vandeniu, įdėti nulupt..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu)

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją 1 cm storio pailgais gabalėliais ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Tada įdėti pomidorų tyrės, viską apibarstyti druska, pipirais, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti, kol mėsa suminkštės. Sausoje keptuvėje ..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu)

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją 1 cm storio pailgais gabalėliais ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Tada įdėti pomidorų tyrės, viską apibarstyti druska, pipirais, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti, kol mėsa suminkštės. Sausoje keptuvėje ..

Recepto vertinimas: 5

Gabalėliais spirginta jautiena [befstrogenas]

Mėsą iš pradžių supjaustyti skersai plonais griežinėliais,"išmušti", paskui supjaustyti pusės cm storio pailgais gabalėliais ir greit apkepinti įkaitintuose riebaluose kartu su svogūnais, supjaustytais šiaudeliais.Tada apibarstyti druska, pipirais, miltais, viską sumaišyti, pakaitin..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti grybai su bulvėmis

Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti svieste, pridėjus prieskonių. Bulves supjaustyti kubeliais ir išvirti. Išvirtas bulves sudėti į karščiui atsparų indą ir apdėjus grybais patroškinti kol bulvės įsigers grybų sultiniu. Patiekti lėkštėje papuošus pomidorų griežinėliais ..

Recepto vertinimas: 5

Troškinti grybai su bulvėmis

Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti svieste, pridėjus prieskonių. Bulves supjaustyti kubeliais ir išvirti. Išvirtas bulves sudėti į karščiui atsparų indą ir apdėjus grybais patroškinti kol bulvės įsigers grybų sultiniu. Patiekti lėkštėje papuošus pomidorų griežinėliais ..

Recepto vertinimas: 5

Kugelis

Bulves sutarkuoti, puse masės nusunkti, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inius, sudėti druską, pipirus ir pakepintus spirgus. Masę dėti Ä¯ riebalais pateptą kepimo formą ir kepti. Padažas: Spirgus pakepinti su svogÅ«nais ir baigiant kepti sudėti grietinę. ..

Recepto vertinimas: 1

Mėsa įdarytos bulvės

Bulves nuskusti, nuplauti, galus nupjauti, isskobti vidų, sumesti į verdantį vandenį ir užvirinti, tada isgriebti, apvolioti plaktame kiausinyje ir džiūvėsėliuose. Jautieną sumalti, pakepinti su sviestu, sudėti grybus, grietinę ir džiūvėsėlius, gerai ismaisyti. Siuo įdaru prikimstas..

Recepto vertinimas: 4

Mėsa įdarytos bulvės

Bulves nuskusti, nuplauti, galus nupjauti, isskobti vidų, sumesti į verdantį vandenį ir užvirinti, tada isgriebti, apvolioti plaktame kiausinyje ir džiūvėsėliuose. Jautieną sumalti, pakepinti su sviestu, sudėti grybus, grietinę ir džiūvėsėlius, gerai ismaisyti. Siuo įdaru prikimstas..

Recepto vertinimas: 4

STARKIO APKEPAS

Virta starki nulupkite ir isrinkite kaulus. Sudekite file i sviestu istepta keptuva, apibarstykite isvirtais smulkiai supjaustytais pievagrybiais arba baravykais. Isplake kiausinius su kefyru, ipyle truputi pievagrybiu nuoviro, ibere ziupsneli druskos, maltu pipiru, apipilkite juo zuvi ir 25 min. ke..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė tiršta sriuba

supjaustyti bulves kūbeliais ir sudeti virti. įpilti i keptuvę nemažai aliejaus ir sudeti kepti dideliais kubeliais supjaustytus svogūnus. Į šiek tiek pakeptus, tačiau neapskrudintus svogūnus sudėti kūbeliais (vėl gi dideliais) supjaustytas paprikas. pakepti, jei megstate ispausti 4-5 n..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsnys su grybų padažu

Morkas, petražolę, svogūną stambiai sutarkuoti ir troškinti kartu su kubeliais supjaustyta kiauliena. Triušieną supjaustyti gabalais, apkepinti riebaluose, pridėti pomidorų tyrės, troškintų daržovių, skysčio ir apie valandą troškinti uždarame inde. Tada sudėti juostelėmis supjau..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalkite mėsmale. Įminkykit trynius, druskos, muskato riesuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus isplakite ir įmaisyke į teslą. Keptuvėje su aliejumi apkepkite susmulkintą svogūną, sumaisykite su apkeptais batono kubeliais. Imkite dalį teslos, į vidurį dėkite ..

Recepto vertinimas: 0

Lynas, keptas ant grotelių

Nuvalytas lynas valandą marinuojamas (Marinatas: 1 stiklinė vandens, 1 stiklinė acto, prieskoninių daržovių, cukraus, druskos). Išimtas iš marinato lynas pavilgomas išplaktame kiaušinyje ir tirpytame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas, padėtas ant grotelių, žarijų kai..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalkite mėsmale. Įminkykit trynius, druskos, muskato riesuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus isplakite ir įmaisyke į teslą. Keptuvėje su aliejumi apkepkite susmulkintą svogūną, sumaisykite su apkeptais batono kubeliais. Imkite dalį teslos, į vidurį dėkite ..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTAS FARŠAS SU DARŽOVĖMIS

Puode istirpinti margarina ir jame pakepinti farsa ir griezineliais supjaustyta svoguna. Sudeti siaudeliais supjaustyta kopusta, morka, petrazoles sakni, bulves, ipilti vandens, pagardinti ir troskinti 15-20 min. Pgaminus troskini pabarstyti zalumynais.Patiekti su raugintais agurkais arba burokeliu ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis

Paruoštas nusausintas karpis supjaustomas gabaliukais, pabarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose, ir kepamas dideliame aliejaus kiekyje. Patiekiamas su tarkuotais krienais, keptomis bulvėmis, troškintais kopūstais su grybais arba kokiomis nors ..

Recepto vertinimas: 2

Raudonieji gūžiniai kopūstai daniškai

Kopūstą nuplauti ir sutarkuoti. Sviestą išlydyti ir į jį sudėti cukrų, druską, vandenį ir actą, gerai išmaišyti ir truputi pašildyti. Kai mišinys sušils sudėti kopūstą, išmaišyti ir ant silpnos ugnies užvirti. Į įkaitintą orkaitę įdėti indą su kopūstais ir troškinti ..

Recepto vertinimas: 0