Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/11

Troškė

Nuskustos bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje ir nusunkiamos, į dubenėlį supilamos pasukos, grietinė, pasūdoma, įdedama svogūnų laiškų, krapų, petražolių, mairūnų, sumaišoma ir užpilama ant išvirusių bulvių. Paskui dar pakaitinama ant mažos ugnies pakratant, kad nugaruot..

Recepto vertinimas: 0

Trinta sriuba

Morkas, bulves, petrazoles, krapus, zirnius, paprika, cesnakus bei svogunus isvirti. Tada isvirus skysti nukosti i dubeni, o visas isvirusias darzoves sutrinti iki tol, kol jos pavirs i kose(darzoviu pjaustyt nereikia). Tada skysti supilt atgal ir ibert prieskoniu... SKANAUS!!!!!..

Recepto vertinimas: 3

Veršienos pjausniai (šniceliai)

Mėsa supjaustoma skersai raumenų, pamušama, pabarstomą druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose prieš pat tiekiant į stalą. Iškepę pjausniai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpila..

Recepto vertinimas: 4

Aluje troškinta jautiena

Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 30 minučių šaltai. Tada pakepinti, užpilti alumi, įdėti kmynų, citrinos žievės, duonos plutelių ir troškinti. Patroškinus, mėsą supjaustyti ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

KEPTAS EŠERYS

Zuvies file atskiriama nuo kaulu ir pabarstoma prieskoniais. Bulves nuskutamos, isverdamos ir sutrinamos. Taip pat sudedame garstycias, prieskonius ir ciberzole. Gerai ismaisome ir paragaujame. I lekstes viduri dedame formele, i formele dedame bulviu kose. Ant virsaus dedame kepta zuvi ir paslaksto..

Recepto vertinimas: 3

Kepta lydeka

Paruošta lydeka nusausinama, įtrinama prieskoniais, sumaišytais su druska, sudedama į keptuvą su įkaitintu sviestu, užpilama grietinės, miltų, citrinos sulčių mišiniu ir kepama orkaitėje ar krosnyje kartkartėmis palaistant sultimis. Iškepta lydeka dedama į pusdubenį nepjaustyt..

Recepto vertinimas: 5

Kotletai, įdaryti grybais

Faršą sumaišyti su tarkuotu arba kapotu svogūnu, kiaušiniu, skystyje išmirkytu pyragu, gerai išminkyti, pagardinti. Masę suskirstyti gabalėliais (8-10), juos išploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uždėti po kumpio arba dešros griežinėlį ir šiek tiek grybų, suma..

Recepto vertinimas: 4

Lydeka, kepta su lašinukais

Paruošta lydeka nusausinama, įtrinama prieskoniais, sumaišytais su druska, apdedama plonomis šviežių lašinukų riekelėmis, susukama į foliją ar celofaninį popierių, sudedama į keptuvą ir kepama orkaitėje ar krosnyje (sultims išgaravus, įpilama truputį karšto vandens). Patiekiama..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių plokštainis su mėsa

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, užplikomos verdančiu vandeniu, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, suberiami kapoti svogūnai, mairūnas, pasūdoma ir gerai išmaišoma. Kiauliena supjaustoma gabaliukais ir apkepinama. Riebalais išteptoje skardoje sluoksniuojamos paruoštos bu..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių plokštainis su mėsa

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, užplikomos verdančiu vandeniu, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, suberiami kapoti svogūnai, mairūnas, pasūdoma ir gerai išmaišoma. Kiauliena supjaustoma gabaliukais ir apkepinama. Riebalais išteptoje skardoje sluoksniuojamos paruoštos bu..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių sriuba su pievagrybiais

Bulves nuskusti, nuplauti, supjaustyti, sudėti į puodą, užpilti verdančiu sultiniu, įdėti lauro lapą, kvapiųjų pipirų ir virti 10 min. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Ištirpinti sviestą keptuvėje ir pakepinti smulkintą svogūną. Tada sudėti grybus ir kepti da..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su pievagrybiais

Bulves nuskusti, nuplauti, supjaustyti, sudėti į puodą, užpilti verdančiu sultiniu, įdėti lauro lapą, kvapiųjų pipirų ir virti 10 min. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Ištirpinti sviestą keptuvėje ir pakepinti smulkintą svogūną. Tada sudėti grybus ir kepti da..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis

Žuvį išvalykite, supjaustykite gabalais, apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintame, mažame riebalų kiekyje. Žuvį patiekite užpylę sviestu, su daržovių priedu. Priedui geriausiai tinka keptos bulvės, ar biri grikių košė. Jei naudosite grikių košę, ją patiekdami apibarstyk..

Recepto vertinimas: 1

Keptas karosas

Paruošti karosai pasūdomi su prieskoniais sumaišyta druska, pavoliojami miltuose ar džiūvėsėliuose, kepami nepjaustyti. Patiekiami pašildytame pusdubenyje su virtomis bulvėmis, tarkuotais krienais ar raugintų agurkų salotomis. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Nuo mėsos nugramdyti plėves. Vandenyje pavirinti prieskonius, įpilti acto, vyno, įdėti citrinos gabalėlių ir ataušinti. Mėsą sudėti į pagamintą marinatą ir dažnai vartant laikyti šaldytuve 1--4 dienas (priklausomai nuo gabalo dydžio ir gyvulio amžiaus). Paskui išimti iš marinato..

Recepto vertinimas: 3

Žuvies pyragas

Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių. Dideliame inde žuvį sumaišome su padažu. Supilame į formą, ant viršaus uždedame bulves. Pašlakstome aliejumi, pabarstome stambiai maltais juodaisiais pipirais. Kepame 45 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Voveraitėmis įdarytos vištų blauzdelės

Is vistu blauzdeliu isimame kauliukus su mesa. Paliekame dali mazojo kauliuko. Mesa nuimame nuo kaulu ir sumalame. Tuomet sumaisome su kiausinio plakiniu, dziuveseliais, grietinele, virtomis voveraitemis, susmulkintomis petrazolemis ir vistienos prieskoniais. Sios mases prikemsame blauzdeles ir uzle..

Recepto vertinimas: 1

Marinuota jautienos išpjova

Sumaišyti lygiomis dalimis sojas, kečupą ir apelsinų sultis. Imbierą nulupti ir sutarkuoti bulvine tarka arba smulkiai sukapoti. Česnako skilteles smulkiai sukapoti. Viską sumaišyti su padažu, pridėti grūstų pipirų ir TABASCO padažo pagal skonį. Druskos dėti nereikia, nes sūrumą s..

Recepto vertinimas: 5

Bulvės folijoje

Bulves isvirtas pasūdytame vandenyje suvyniokite į foliją ir kepkite ant grotelių 20-25 min. Susmulkintus svogūnus, česnaką, papriką ir pomidorus užpilkite pomidorų padažu, apibarstykite prieskoniais ir apslakstykite aliejumi ir citrinų sultimis, ismaisykite. Supjaustytą kumpį kubeliai..

Recepto vertinimas: 5

Bulvės folijoje

Bulves isvirtas pasūdytame vandenyje suvyniokite į foliją ir kepkite ant grotelių 20-25 min. Susmulkintus svogūnus, česnaką, papriką ir pomidorus užpilkite pomidorų padažu, apibarstykite prieskoniais ir apslakstykite aliejumi ir citrinų sultimis, ismaisykite. Supjaustytą kumpį kubeliai..

Recepto vertinimas: 5

KEPTAS SŪRIS

Supjaustykite suri centimetro storio griezineliais ir padekite i saldytuva. Suris turi buti labai saltas, galite trumpai ikisti i saldymo kamera. Sumaisykite smulkintus riesutus ir maltus dziuveselius. Truputi paplakite kiausiniu baltymus. Pabarstykite suri druska ir pipirais, pamirkykite kiausiniu ..

Recepto vertinimas: 4

Mėsos "kasytės" su granatų padažu

Mėsą supjaustome į 9 maždaug 20 cm ilgio, 1 cm pločio juosteles. Sudedame vieną prie kitos po 3 mėsos juosteles, galus surišame siūlu. Iš mėsos juostelių supiname "kasytes" o galą sutvirtiname siūlu. Paruošiame marinatą. Išspaudžiame citrinos ir svogūno sultis. Sumaišom..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių šnicelis su daržovėmis

Virtas daržoves sumalti kartu su žaliomis bulvėmis, įmusti kiausinius, suberti miltus, druską ir ismaisyti. Is teslos formuoti snicelius, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir kepti su įkaitintu aliejumi. Iskeptus apipilti grietine. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių šnicelis su daržovėmis

Virtas daržoves sumalti kartu su žaliomis bulvėmis, įmusti kiausinius, suberti miltus, druską ir ismaisyti. Is teslos formuoti snicelius, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir kepti su įkaitintu aliejumi. Iskeptus apipilti grietine. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su voveraitėmis

I malta vistiena jmusame kiausinius, idedame susmulkinta batona, krakmolo, prieskoniu, svogunu, gerai isminkome. Padarome kotletus, viduryje ispaudziame duobute ir sudedame i riebalais patepta skarda. Voveraites 10 min. verdame pasudytame vandenyje, po to apkepame keptuveje su aliejumi ir svogunais...

Recepto vertinimas: 0