22 rezultatų ieškant "tryniu"

Varškės pyragas

Pomidorus nuplaukite, nusausinkite, pašalinkite vaiskočius ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Nuvalykite melioną, išrinkite sėklas, minkštimą smulkiai supjaustykite. Nuplaukite baziliką, nusausinkite servetėle ir labai smulkiai sukapokite. Visus ingredientus sumaišykite dideliame duben..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas pynė

Mieles ištirpdykite pusėje kiekio šilto pieno.Įdėkite po šaukštelį cukraus pudros ir miltų.Gerai sumaišykite ir padėkite šiltai.Sviestą ištirpdykite ir leiskite ataušti.Iš miltų, išaugusio raugo, kiaušinių, 4 šaukštų cukraus pudros ir vanilinio cukraus užmaišykite tešlą.G..

Recepto vertinimas: 0

Klasikinis Omletas

Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių. Dubenėlyje kiaušinių trynius plakame, kol sutirštėja. Supilame pieną arba grietinėlę, suberiame druską ir pipirus. Kitame dubenyje elektriniu plakikliu plakame kiaušinių baltymus, kol pasidaro purūs. Išplaktus kiaušinių baltymus supil..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Auksinė karūna"

1. Torto kepimo formą išklojame pergamentiniu popieriumi, pateptu sviestu. Riešutus susmulkiname virtuviniu kombainu. Suberiame į jį miltus ir išmaišome. 2. Baltymus atskiriame nuo trynių. Trynius sudedame į vieną dubenį, o penkis baltymus - į kitą (likusius baltymus galima užša..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis kremas

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, sumaišome su cukrumi, tarkuota citrinnos žievele ir sukame, kol masė tampa balta ir vienalytė. 2. Želatiną užpilame trupučiu šalto vandens ir išbrinkiname. 3. Citrinų sultis supilame į nedidelį indelį ir pašildome, bet neužver..

Recepto vertinimas: 0

"Rojaus" pyragas

Baltymus atskirkite nuo trynių. Du baltymus išplakite iki standumo. Kitus galite užšaldyti šaldymo kameroje ir prireikus iš jų gaminti kitokius desertus. Visus trynius sukite su cukrumi, kol masė taps puri. Apelsiną nuplaukite ir nutarkuokite geltonąjį žievės sluoksnį. Sviestą..

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausios biskvitinės tešlos paplotis

Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius sukti su cukrumi, kol masė pabals, o jos tūris padidės du tris kartus. Į išsuktą trynių masę suberti vanilinį cukrų, citrinos žieveles ir išmaišyti. Baltymus elektriniu plaktuvu išplakti iki standumo ir dalimis sudėti į trynių..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotas bananų pyragas (Jūratės)

1. Bananus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Sumaišyti su 1-2v.š. manų kruopų.Jei nėra saldūs, pabarstyti cukrumi. 2. Baltymus atskirti nuo trynių ir iki standumo išplakti su puse stiklinės cukraus ir trupučiu vanil. cukraus. 3. Trynius iki baltumo išplakti su puse stiklin..

Recepto vertinimas: 2

Plikytų špinatų salotos

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Duoną supjaustykite plonomis riekelėmis, patepkite jas alyvuogių aliejumi ir paskrudinkite keptuvėje.Nulupkite česnako skiltelę, perpjaukite pusiau ir įtrinkite ja duonos riekeles. Kietai išvirkite kiaušinius ir juos nulupkite. Baltymus atskirk..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su vyšniomis ir putojančiu vynu

Kiaušinio baltymus atskiriame nuo trynių. Baltymus plakame su 30 g cukraus, kol susidaro standžios putos. Visus trynius išsukame su trimis šaukštais šilto vandens ir 70 g cukraus. Baltymų masę atsargiai įmaišome į trynių. Miltus sumaišome su krakmolu, kepimo milteliais ir kakava. Mi..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų tortas

Išminkykite visus produktus, skirtus trapiai tešlai (išskyrus apelsinų džemą). Tešlą suspauskite į rutulį, suvyniokite į foliją ir mažiausiai 30 min. laikykite šaldytuve. Tada iškočiokite apskritą lakštą ir įklokite į 26 cm skersmens tortinę. Tešlą prieš kepdami subadykit..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų - apelsinų keksas

Kiaušinių trynius, atskyrę nuo baltymų, išmaišykite su 150 g cukraus ir 1 pak. vanilinio cukraus. Kai cukrus ištirps, trynius išplakite iki purumo. Citriną nuplaukite karštu vandeniu ir, nutarkavę geltonąjį žievelės sluoksnį, suberkite į trynių ir cukraus masę. Jei neturite švi..

Recepto vertinimas: 5

Biskvitinis vyniotinis su ananasų ir grietinėlės įdaru

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki purios masės. Įberti 4 šaukštus cukraus ir plakti, kol masė pasidarys labai standi. Trynius išplakti su 4 šaukštais šilto vandens, 4 šaukštais cukraus, 1 pakeliu vanilinio cukraus be..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinė tešla

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant baltymų. Viską atsargiai išmaiš..

Recepto vertinimas: 3

Biskvitinė tešla su vandeniu

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmaišyti 6 šaukštus karšto vandens. Po truputį suberti didesnę pusę cukraus. Sudėti prieskonius. Masę plakti tol, kol ji taps labai puri. Baltymus išplakti iki standžių put..

Recepto vertinimas: 5

Tortas „Tiramisu“ su kiviais

Orkaitę įkaitinti iki 200-220°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir po truputį suberti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai išmaišyti su trynių mase. Ant kiaušinių mas..

Recepto vertinimas: 1

Kriaušių tortas „Mousse au chocolat“

Orkaitę įkaitinti iki 180-200°C temperatūros. Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su 2-3 šaukštais karšto vandens išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir plakant po truputį berti į trynių masę. Baltymus su druska išplakti iki standžių putų ir dėti ..

Recepto vertinimas: 1

Kavos ir migdolų tortas su varške ir mascarpone sūriu

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų. Trynius iki purios masės išplakti su cukrumi. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, persijoti ant trynių masės. Suberti maltus migdolus ir sudėti baltymus. Viską ats..

Recepto vertinimas: 4

Pyragėliai su varške ir razinomis

Sluoksniuotą tešlą iškočioti (jei naudojate šaldytą, prieš tai atšildyti) ir padalyti į 16 kvadratų. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir juo aptepti tešlos lakštų kraštus. Varškę sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, trinta citrinos žievele, tryniu, krakmolu bei razino..

Recepto vertinimas: 5

„Vėjo malūnėliai“ su apelsinais

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir padalinti į 5 dalis. Vieną dalį atidėti, o iš likusių iškočioti keturis 12 cm pločio ir 24 cm ilgio lakštus. Kiekvieną jų padalinti į 2 kvadratus. Kiekvieno kvadrato kampus įpjauti apie 4 cm centro ..

Recepto vertinimas: 1

Plikytos tešlos tortas su persikais

Plikytai tešlai 250 ml vandens užvirinti su sviestu arba margarinu bei druska. Puodą nukelti nuo viryklės. Miltus sumaišyti su krakmolu ir suberti į puodą. Mediniu šaukštu maišant kaitinti, kol susidarys lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gniužulas. Tešlą sudėti į..

Recepto vertinimas: 2

Varškės vyniotinis

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: tryniu