25 rezultatų ieškant "rozmarino"

Karpis su pomidorais

Žuvį įtrinti druska, prieskoniais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Žalumynus sumaišyti su džiūvėsėliais. Rozmarinų įdėti į žuvies vidų. Pomidorus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Česnakus nulupti ir palikti skiltelėmis. &..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė su rozmarino padažu

Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis. Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apliekite..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su kriauše ir sūriu

Kriaušę nulupkite, perpjaukite per pusę, išimkite sėklides. Išilgai supjaustykite nestoromis juostelėmis, patepkite jas rozmarino aliejumi, sudėkite į skardą ir apie 5 minutes kepkite labai karštoje orkaitėje. Atvėsinkite.Sūrio juosteles (iš tokio kiekio išeis 6), kepkite orkaitėje..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su alyvomis

2 stiklinės miltų, sumaišyti su kepimo milteliais, šaukštelis druskos, 30g. kapoto sviesto, pusė stiklinės tarkuoto parmezano sūrio, 1/2 stiklinės prinokusių be kauliukų ir supjaustytų alyvų, šaukštas susmulkintų šviežių rozmarino lapų, 1/2 stiklinės pieno, 1/4 stiklinės vande..

Recepto vertinimas: 0

Greita pica su dešra ir šprotais

Paplotėlius ištepti pomidorų pasta, pabarstyti žalumynais ir sudėti griežinėliais supjaustytus kiaušinius, dešrą, žuvis, susmulkintus ir svieste ištroškintus pievagrybius (aš mėgstu dėti žalius) bei alyvuogių puseles. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sū..

Recepto vertinimas: 5

Kviečių ir linų sėmenų plovas

Puode ištirpinkite sviestą ar margariną. Suberkite kviečius, linų sėmenis ir svogūnus. Maišydami patroškinkite apie 3 minutes, kol kviečiai pasidarys šviesiai rudi, o linų sėmenys patamsės. Sudėkite pomidorus, vištienos sultinį, druską ir rozmariną.Uždėkite dangtį, palaukite, ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovės nuo grotelių

Daržoves nuplauti, nusausinti, nuo baklažano nupjauti lapkotį, paprikas perpjauti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti išilgai 2 cm pločio juostelėmis. Cukinijas ir baklažaną supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Marinato komponentus išmaišyti dubenėlyje.Marinatu aptepti daržoves ..

Recepto vertinimas: 0

Traškioje bandelėje kepta kriaušė su razinų karamele

100g sluoksniuotos tešlos atpjaukite kvadratu, ant jos dėkite konservuotos kriaušės puselę (100g), ją apibarstykite 10g cukraus, išmaišyto su 0,5g maltų cinamonų, uždėkite 5g sviesto (suprantama tik naminio) ir iš tešlos suformuokite kapšelį. Kiaušinio trynį su trupučiu vandens ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos filė su morkomis ir apelsinais

Morką supjaustykite ratukais. Svogūną smulkiai supjaustykite. Rozmarino lapelius taip pat susmulkinkite. Du apelsinus nulupkite, kad neliktų baltos žievelės, suskirstykite skiltelėmis. Trečdalį apelsino perpjaukite perpus ir išspauskite sultis. Migdolus paspraginkite keptuvėje b..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai žalumynų drebučiuose

Kiaušinius išvirti pusiau minkštai, nulupti, perpjauti per pusę. Morkas ir salierus 3-4 min. apvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti, leisti apdžiūti. Sultinį su svogūnu, gvazdikėliu, druska ir pipirais pavirinti maždaug 10-15 min, ant silpnos ugnies. Supilti į jį šaltame vandenyje i..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta moliūgų sriuba

Moliūgą ir paprikas nuplauti, išvalyti ir supjaustyti gabaliukais. Bulves nuskusti ir taip pat supjaustyti gabaliukais. Svogūną ir česnaką nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti 3 šaukštuose aliejaus. Į keptuvę sudėti moliūgą, pipirus, bulves ir truputį pakepti. Į puodą,supilt..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė su rozmarino padažu

Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis. Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apli..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su kriauše ir sūriu

Kriaušę nulupkite, perpjaukite per pusę, išimkite sėklides. Išilgai supjaustykite nestoromis juostelėmis, patepkite jas rozmarino aliejumi, sudėkite į skardą ir apie 5 minutes kepkite labai karštoje orkaitėje. Atvėsinkite. Sūrio juosteles (iš tokio kiekio išeis 6), kepkite orkaitė..

Recepto vertinimas: 0

Šventinė višta

Vištą ištrinkite prieskoniais su druska. Į vidų įkiškite rozmarino šakelę, pabarstykite džiovintu rozmarinu arba kmynais. Vištą susiūkite, suriškite kojas. Kepkite orkaitėje 40-45 minutes. Tuo metu paruoškite padažą. Vyną užvirinkite ir virkite 10-15 minučių, kol pusė jo..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su ananasais ir kumpiu

Dideliame puode užvirinkite vandenį. Sudėkite vištieną, gvazdikėlius, šalavijus, lauro lapą, rozmarino šakelę, susmulkintus salierus, svogūnus, bulves ir morkas. Virkite 45-55 min., kol išvirs vištiena. Vištieną išimkite ir leiskite atvėsti. Sultinio ir daržovių neišpilkite...

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais, citrina ir rozmarinais

Ant žemos ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol šiek tiek suminkštės (2-3 min.). Supilkite vandenį ir įberkite druskos. Kaitinkite apie 20min., kol porai visai suminkštės. Ant vidutinės ugnies kitoje didelėje keptuvėje į..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su moliūgu ir grybais

Ant vidutinės ugnies dideliame prikaistuvyje užvirinkite sultinį. Sudėkite moliūgo kubelius, 1 rozmarino šakelę ir česnako skiltelę. Virinkite, kol moliūgas suminkštės (10-15 min.). Pašalinkite česnaką bei rozmarino šakelę. Kiaurasamčiu išgriebkite moliūgo gabalėlius į duben..

Recepto vertinimas: 0

Ugniniai avienos šašlykai (Ramun?s)

Iš karbonado išimami kaulai. Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis. Veriama ant iešmų pakaitomis su svogūno ketvirtėliais ir lašinių gabalėliais. Viskas sutepama aliejumi, pagardintu druska, žiupsneliu rozmarino. Kepama įkaitusiame grilyje 5 minutes. Baigiant kepti apliejama slyvų tr..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos šonkauliukai su rozmarinu (Ramunės)

Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, padalyti porcijomis, pabarstyti druska ir pipirais. Paruošti marinatą: rozmariną susmulkinti, išmaišyti su garstyčiomis, raudonėliu ir mairūnu. Aptepti juo mėsą ir sudėti į indą, sluoksniuojant su lauro lapais. Indą pridengti, įdėti į šaldytuv..

Recepto vertinimas: 0

Actas su prieskoniniais žalumynais salotoms

Prieskoninius žalumynus sudėkite ant pjaustymo lentelės ir pamaigykite, kad atsiskleistų skonis. Sudėkite žalumynus į sterilizuotą stiklainį. Užvirinkite actą ir užpilkite juo žalumynus. Stiklainį ataušinkite, hermetiškai uždarykite ir palaikykite vėsioje vietoje mažiausiai..

Recepto vertinimas: 0

Varškiniai virtinukai su baravykų padažu

Iš varškės, trynių, tarkuoto parmezano sūrio (šiek tiek jo pasilikite papuošimui), miltų, žiupsnelio druskos ir pipirų užminkykite tešlą. Minkykite iki vientisos masės, tada dėkite į šaldytuvą. Kai ji atvės, suformuokite nedidelius kamuoliukus. Meskite į puodą ir virkite sūdy..

Recepto vertinimas: 0

Sultingas ir kvapnus viščiukas (Video)

Palaikykite sviestą kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Susmulkinkite šviežius čiobrelius, rozmarinus, česnakus ir sudėkite į dubenį kartu su sviestu. Supilkite druską bei pipirus. Nulupkite geltonąją citrinos žievelės dalį, susmulkinkite ir sudėkite į sviestą. G..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis viščiukas su kvapiomis bulvėmis (Ugnužės)

Nuluptas bulves išilgai supjaustome į keturias dalis, dedame į verdantį vandenį ir apverdame 5 minutes. Nusunktas palaikome, kad nuvarvėtų. Viščiukui sumaišome pipirus, druską, smulkintus česnakus ir aliejų. Šiuo mišiniu gerai ištriname vištą iš išorės ir iš vidaus. Sviestą ..

Recepto vertinimas: 3

SALOTOS SU KRIAUŠE IR SŪRIU

Krause nulupkite, perpjaukite per puse, isimkite seklides. Isilgai supjaustykite nestoromis juostelemis, patepkite jas rozmarino aliejumi, sudekite i skarda ir apie 5 minutes kepkite labai karstoje orkaiteje. Atvesinkite.Surio juosteles (is tokio kiekio iseis 6), kepkite orkaiteje apie 3 minutes. At..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENOS ESKALOPAS SU VOVERAIČIŲ PADAŽU

Paruosti marinata: visus ingridientus sudeti i viena inda ir ismaisyti.Sonine ideti i marinata 2 valandom.Paruosti padaza: voveraites nuplikyti pasudytu vandeniu. Keptuveje ikaitinti sviesta ir jame pakepinti voveraites, susmulkintąa svogunaą, rozmarianą. Po to supilti grietinęe ir vayną, pasii..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: rozmarino