Mišrainė su rozmarino padažu

Ingridientai:
15 ml aliejaus,
4 vištos krūtinėlių filė,
90 ml sauso baltojo vyno,
ryšulėlis svogūnus laiškų,
2 nedideli salierai,
raudonoji paprika,
500 g mažų bulvyčių.

Padažui:
200 ml majonezo,
skiltelė trinto česnako,
30 ml citrinų sulčių,
šaukštelis džiovinto rozmarino,
druskos, maltų juodųjų pipirų.
Gaminimas
Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis.

Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apliekite mišrainę ir išmaišykite. Puoškite smulkintu rozmarinu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!