Kepta vištiena su rozmarinu

Ingridientai:
1 kg. viščiukas,
2 šaukštai citrinų sulčių,
5 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 arbatiniai šaukšteliai sulmulkinto šviežio rozmarino,
1 citrina, maltų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Paruoštą viščiuką nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabalais. Citrinų sultis sumaišome su 3 šaukštais aliejaus, rozmarinu, druska, pipirais ir užpilame ant vištienos. 4 val. laikome šaldytuve, kelis kartus apverčiame, kad įsigertų marinatas. Likusį aliejų įkaitiname keptuvėje, sudedame vištieną ir iš visų pusių apkepiname. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių temperatūros. Apkeptą vištieną 25 min. kepame orkaitėje. Tiekdami į stalą, puošiame citrinų griežinėliais. Tiekiame su šviežia duona.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!