20 rezultatų ieškant "patiekalui"

Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis

Ypatingosios salotos su rūkytomis lašišomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Gūžė garbanotųjų salotų lapų ar „Poli“ salotų (200 g), 200 g ryžių „Jazmin“ ir raudonųjų ryžių „Blue Dragon“, 100 g šviežių saldžiųjų paprikų, 100 g konservuotų agurk..

Recepto vertinimas: 0

Greitai paruošiamos bulvės

Greitai paruošiamos bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700g. virtų bulvių, 200g. svogūnų, 200g. virtos arba keptos mėsos, 2 šaukštai taukų, 2 kiaušiniai, druskos, pipirų, pomidorai, rauginti agurkai ir petražolės patiekalui papuošti.  Gaminimas: Kietesnes bulves pjaustyti gr..

Recepto vertinimas: 0

Kalkutiena šventiškai

Kalkutiena šventiškai Patiekalo šalis: Liuksemburgas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Patiekalui paruošti reikės 2 pomidorų, 1 gabalėlio meliono (200g), 3 – 4 baziliko lapelių, 2 šalavijo šakelių, 2 kalakutienos šnicelių (100g), 2 stalinių šaukštų obuolių sulčių, druskos, ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės normaniškai

Bulvės normaniškaiIngridientai: 1 kg bulvių 2 porų 1 valgomasis šaukštas sviesto šoninės , supjaustytos kubeliais (kiek kas nori) 4 šaukštų grietinėlės vandens , druskos, maltų juodų pipirų Paruošimo būdas: Bulves nulupame ir supjaustome griežinėliais. Porus nuplaun..

Recepto vertinimas: 0

Grybų rasalas su karštomis bulvėmis

Grybų rasalas su karštomis bulvėmisIngridientai: 1 didelės saujos džiovintų grybų 2 valgomieji šaukštai perlinių ar miežinių kruopų 1 svogūnas krapai juodieji pipirai druska 1 rūgštus obuolys arba citrina bulvių Geriausia šiam patiekalui pasirengti iš anksto - Kūči..

Recepto vertinimas: 5

Maltinukai su porais ir grybais

Maltinukai su porais ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,4 šaukštai maltų džiūvėsių, 2,0,5 stiklinės vandens, kiaušinis, 3,0,5 šaukštelio druskos, ketvirtis šaukštelio baltųjų pipirų, muskatų riešutų, nedidelis svogūnas, 4,400 g maltos mėsos, 5,150 g šviež..

Recepto vertinimas: 0

Keptos žaliuokės

Keptos žaliuokės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: ŽaliuokėsKiaušiniaiMiltaiDruskaPipiraiAliejus Gaminimas: Šiam patiekalui tinka tik lygios kepurėlės.Kotelius nupjauti, kepurėles gerai išplauti.Apibarstyti druska ir pipirais, pavolioti miltuose, tada išplaktame k..

Recepto vertinimas: 0

Lęšių ir fermentinio sūrio apkepas

Lęšių ir fermentinio sūrio apkepasIngridientai:1 šaukštas aliejaus, 1 svogūnas, 1 morka, 1 salierų stiebas, 175 g raudonųjų lęšių, 450 ml vandens, 1 skiltelė česnako, 2 šaukštai baltos duonos džiūvėsėlių, 125 tarkuoto fermentinio sūrio, 1 kiaušinis, 2 šaukštai susmul..

Recepto vertinimas: 0

Užkepti persikai

Užkepti persikaiIngridientai:1 indelis konservuotų persikų, 200 g grietinėlės, 2-3 kiaušinių tryniai, 3 šaukštai cukraus, 1 šaukštas krakmolo, 2 šaukštai brendžio, 50 g susmulkintų migdolų, migdolų patiekalui papuošti. Gaminimas Į kepimo formą sudedame persikų puseles ir..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių sriuba su mėsos kukulaičiais

Ryžių sriuba su mėsos kukulaičiaisIngridientai:0,5kg jautienos su kaulais, 250 g veršienos, 100 g ryžių, 2 riekelės pyrago, 2 šaukštai pieno, 1 kiaušinis, 20 g sviesto, 1 morka, 1 svogūnas, druskos, pipirų, lauro lapelių, 2l. vandens.Gaminimas Iš jautienos su kaulais, prie..

Recepto vertinimas: 0

Briedienos šašlykai

Briedienos šašlykaiIngridientai:500 g briedienos filė, 400 ml baltojo stalo vyno, 4 svogūnai, 200 g lašinių, 2 šaukštai susmulkintų petražolių, svogūnų laiškų, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Mėsą supjaustome maždaug 60 g gabalėliais, užpilame vynu ir parai padedame ..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir krienų padažas

Jogurto ir krienų padažasIngridientai:0,5 stikl. natūralaus jogurto, 1 šaukštelis krienų,Gaminimas Ingredientus sumaišyti. Šitokiu būdu sutaupoma, kai reikia patiekalui daugiau krienų padažo. ..

Recepto vertinimas: 5

Pikantiškas užkandis

Pikantiškas užkandisIngridientai:400 g. jautienos filė, kiaušinio trynys, citrinos sulčių, 2 svogūnai, druskos, 100 g. kapotų kaparėlių be kotelių, po šaukštą susmulkintų krapų ir petražolių, maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir sumalame. S..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių šerbetas

Aviečių šerbetasIngridientai:4 porcijos 500 g aviečių, 60 ml citrinų sulčių, 50 ml vandens, 2 šaukštai cukraus, aviečių papuošti, biskvitinių sausainių papuošti.Gaminimas Avietes perrenkame ir nuplauname. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakiai su sultiniu (Truchas en caldillo)

Upėtakiai su sultiniu (Truchas en caldillo)Ingridientai:3 išdarinėti upėtakiai (maždaug po 300-350 g); 2 svogūnai; 1 česnako skiltelė; 2 aitriosios paprikos (chiles guajillos); ½ ryšulėlio šviežių kalendrų; 2 žaliosios citrinos; 3 valg. š. aliejaus; Druska.Gaminimas Upėtakius nu..

Recepto vertinimas: 0

Turkiški čeburėkai su sūriu (Beurek)

Turkiški čeburėkai su sūriu (Beurek)Ingridientai:500 g paruoštos tešlos, 60 g sviesto, pipirų, 350 g sūrio, 3 kiaušiniai, krapų, petražolių, svogūnų laiškų, kervelių.Gaminimas Sviestą ištirpdykite ant silpnos ugnies, gerai nukoškite. Patiekalui naudokite tik labai gryną sviest�..

Recepto vertinimas: 3

Bulvės ispaniškai (Patatas ala pobre) (Ilonos)

Bulvės ispaniškai (Patatas ala pobre) (Ilonos)Ingridientai:Bulvės; paprikos; svogūnai; druska ir pipirai; ½ stiklinės aliejaus; ½ stiklinės balto vyno.Gaminimas Bulves nuplauname, nuskutame ir supjaustome griežinėliais. Svogūnus ir paprikas taip pat susmulkiname griežinėliais. Į k..

Recepto vertinimas: 0

MALTINUKAI SU PORAIS IR GRYBAIS

MALTINUKAI SU PORAIS IR GRYBAISIngridientai:4 šaukštai maltų džiūvėsiųpusė stiklinės vandenskiaušinispusė šaukštelio druskosketvirtis šaukštelio baltųjų pipirųmuskatų riešutųnedidelis svogūn..

Recepto vertinimas: 0

GRYBAI DREBUČIUOSE

GRYBAI DREBUČIUOSEIngridientai:200 g želatinos, 2 l vandens,2 indeliai konservuotų pievagrybių,įvairių spalvų saldžiųjų paprikų,druskos, juodųjų pipirų.GaminimasŽelatiną išbrinkiname ir pakaitiname, įberiame dr..

Recepto vertinimas: 0

Česnakynė

ČesnakynėIngridientai:300 g varškės,15 g česnako,1 šaukštas grietinės,1 šaukštas majonezo,petražolių lapelių,druskos.GaminimasVarškė gerai ištrinama dubenėlyje, sudedamas smulkiai supjaustytas česnakas, grietinė, majonezas ir gerai išmaišoma. Tada gerai pasūdyti. Valgoma su duo..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: patiekalui