MALTINUKAI SU PORAIS IR GRYBAIS

Ingridientai:
4 šaukštai maltų džiūvėsių
pusė stiklinės vandens
kiaušinis
pusė šaukštelio druskos
ketvirtis šaukštelio baltųjų pipirų
muskatų riešutų
nedidelis svogūnas
400 g maltos mėsos
150 g šviežių pievagrybių
nedidelis poras

Gaminimas
Sumaišykite džiūvėsius, vandenį, kiaušinį, druską bei prieskonius ir palikite10 min., kad išbrinktų. Sutarkuokite svogūną ir įmaišykite į džiūvėsių masę. Sudėkite mėsą ir gerai išmaišykite.
Nuplaukite grybus bei porą ir supjaustykite. Aptepkite grybus keptuvėje, po to suberkite porų griežinėlius. Pabarstykite druska ir pipirais.
Truputį porų ir grybų masės atidėkite patiekalui papuošti, o likutįį symalkite su mėsa ir džžiūūvėsiais.
Suformuokįite drėgnomis rankomis 8 maltinius ir apkepkite keptuvėje išš abiejųų pusiųų. Po to trupšutį patroškinkite ant silpnos ugnies.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!