Maltinukai su porais ir grybais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1,4 šaukštai maltų džiūvėsių,
2,0,5 stiklinės vandens,
kiaušinis,
3,0,5 šaukštelio druskos,
ketvirtis šaukštelio baltųjų pipirų,
muskatų riešutų,
nedidelis svogūnas,
4,400 g maltos mėsos,
5,150 g šviežių pievagrybių,
nedidelis poras.
Gaminimas:
Sumaišykite džiūvėsius, vandenį, kiaušinį, druską bei prieskonius ir palikite10 min., kad išbrinktų. Sutarkuokite svogūną ir įmaišykite į džiūvėsių masę. Sudėkite mėsą ir gerai išmaišykite.Nuplaukite grybus bei porą ir supjaustykite. Aptepkite grybus keptuvėje, po to suberkite porų griežinėlius. Pabarstykite druska ir pipirais. Truputį porų ir grybų masės atidėkite patiekalui papuošti, o likutį sumalkite su mėsa ir džiūvėsiais.Suformuokite drėgnomis rankomis 8 maltinius ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. Po to truputį patroškinkite ant silpnos ugnies. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!