25 rezultatų ieškant "naudojate"

Pica “Margarita”

Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai..

Recepto vertinimas: 3

Pica “Fungi”

Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai..

Recepto vertinimas: 1

Pica “ Saliami”

Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai..

Recepto vertinimas: 0

Pica “Siciliana”

Supjaustykite pomidorus (jei naudojate šviežius). Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai..

Recepto vertinimas: 0

Antis apelsinų ir vyšnių padaže

Antį išdarinėti, nuplauti, ištrinti druska ir pipirais, į vidų įkimšti sutarkuotą apelsino žievelę, tuomet surišti kojytes ir sparnelius. Nuplauti anties vidurius. Paruošti sultinį: 2 šaukštus svogūnų ir anties vidurius apkepinti taukuose; pridėti pusę porcijos morkų, sali..

Recepto vertinimas: 2

Makaronai su sūriu (Saimono)

Puode vandens su 2 šaukštais aliejaus verdame makaronus (taip jie išverda geriau ir nesukimba) apie 10 min., kad būtų ne per minkšti. Kol verda makaronai sutarkuojame sūrį, pasiruošiame faršą ir supjaustome pomidorą kubeliais. Išvirusius makaronus nukošiame, perdedame į kitą indą ..

Recepto vertinimas: 3

Pyragėliai su mascarpone ir braškėmis

Jei naudojate šaldytą tešlą, tuomet sluoksniuotos tešlos kvadratus atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinius išplakti ir jais aptepti tešlos kvadratus. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti 15-20 min. Ataušinti ir kiekvieną kvadratą lab..

Recepto vertinimas: 5

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaru

Razinas nuplikyti verdančiu vandeniu, padėti, kad nuvarvėtų skystis, ir sudėti ant lentos. Razinų kauburėlį kiek pakapoti dideliu peiliu, kad beveik visos būtų įpjautos. Paskui suberti į dubenėlį ir užpilti romu. Palaikyti 1 val., kad susigertų romas. Obuolius nulupti, supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremu

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iškočioti labai plonai, sudėti ant skardos ir subadyti šakute. Kepti iki 220°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 25-30 min., kol tešla parusvės. Avietes nuplauti ir nusausinti. 125 ml pieno užvirinti su grietinėle, cuk..

Recepto vertinimas: 0

Citrininiai sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir padalinti į 20 vienodų kvadratėlių. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti baltymais. Apibarstyti cukraus granulėmis. Kepti orkaitėje a..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos laiveliai su avietėmis ir ledais

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 20 vienodų rombų. Juos aptepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti cukraus granulėmis. Rombus sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti o..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su varške ir razinomis

Sluoksniuotą tešlą iškočioti (jei naudojate šaldytą, prieš tai atšildyti) ir padalyti į 16 kvadratų. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir juo aptepti tešlos lakštų kraštus. Varškę sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, trinta citrinos žievele, tryniu, krakmolu bei razino..

Recepto vertinimas: 5

Sluoksniuotos tešlos piršteliai su glajumi

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iš baltymo, cukraus pudros bei vanilinio cukraus paruošti tirštą glajų. Juo aptepti tešlos lakštą. Tešlai pjaustyti skirtą ratuką panardinti į karštą vandenį ir lakštą supjaustyti 7 cm ilgio ir 1,5 cm pločio juostelė..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos „sraigės“ su razinomis

Razinas užpilti romu ir palikti 1 val., kad susigertų. Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iš tešlos iškočioti du 25 cm ilgio ir 30 cm pločio lakštus. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą pabarstyti vaniliniu cukrumi. Ant jos išdėlioti razi..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir vyšniomis

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti į kepimo skardos dydžio lakštą. Jį įkloti į šaltu vandeniu suvilgytą skardą ir subadyti. Kepti orkaitėje 10 min. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų..

Recepto vertinimas: 2

Sluoksniuotos tešlos pyragas su riešutais

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. 2 trynius iki purios masės išplakti su cukrumi. Sviestą išlydyti. Trynius sumaišyti su sviestu, riešutais, biskvito arba sausainių trupiniais, cinamonu, citrinos žievele, romu bei razinomis. Pilti tiek grietinėlės, kad masė ..

Recepto vertinimas: 5

Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kivius ir papajas nulupti. Kivius supjaustyti griežinėliais, o papajas- skiltelėmis. Marcipanų masę sumaišyti su romu. Tešlą iškočioti į 10 kvadratų. Į 8 kvadratų vidurį..

Recepto vertinimas: 0

Trikampėliai su mandarinais ir mascarpone sūriu

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 20 trikampių. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti tryniu. Baltymus išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį sub..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su kremu

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į norimą kiekį kvadratėlių, ar kitokios formos pyragėlių. Sudėti ant šaltu vandeniu suvilgytos skardos. Tešlą subadyti mediniu pagaliuku ir palaikyti 15 min. Orkaitę įkaitinti iki 220°C ..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės sluoksniuotoje tešloje

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Kriaušes nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklas ir patroškinti 500 ml vandens. Ataušinti. Jei naudojamos konservuotos kriaušės, jas reikia padėti, kad nuvarvėtų. Tešlą i..

Recepto vertinimas: 0

Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 10 kvadratų. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir juo aptepti tešlos kvadratų karštus. Marcipanų masę iškočioti Albai plonai ir supjausty..

Recepto vertinimas: 0

„Vėjo malūnėliai“ su apelsinais

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir padalinti į 5 dalis. Vieną dalį atidėti, o iš likusių iškočioti keturis 12 cm pločio ir 24 cm ilgio lakštus. Kiekvieną jų padalinti į 2 kvadratus. Kiekvieno kvadrato kampus įpjauti apie 4 cm centro ..

Recepto vertinimas: 1

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai „Kepti kiaušiniai“

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Persikus padėti, kad gerai nuvarvėtų skystis. Tešlą iškočioti ir padalinti į 10 kvadratų. Į kiekvieno tešlos kvadrato vidurį įdėti po vieną persiko puselę. Tešlos kraštus ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ir vištienos apkepas su sluoksniuota tešla

Šaldytas daržoves išverdame pasūdytame vandenyje. Vištiena supjaustome gabaliukais, apkepame didelėje keptuvėje su aliejumi, sudedame miltus, supilame grietinėlę, truputį daržovių nuoviro, įdedame prieskonių, gerai išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Vištieną sumaišome su išvirt..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorų sriuba

Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame. Supjaustome kubeliais. Svogūną ir česnaką susmulkiname ir beriame į įkaitintą aliejų, tada suberiame pomidorus ir supilame pomidorų padažą (galima ir aštrų). Pamaišant troškiname ant silpnos ugnies. Dar galima pabarstyti drusk..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: naudojate