Keptos žaliuokės


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:

Žaliuokės
Kiaušiniai
Miltai
Druska
Pipirai
Aliejus

Gaminimas:

Šiam patiekalui tinka tik lygios kepurėlės.Kotelius nupjauti, kepurėles gerai išplauti.Apibarstyti druska ir pipirais, pavolioti miltuose, tada išplaktame kiaušinyje ir kepti aliejuje, ant silpnos ugnies, kol gražiai apskrus.

Tinka vartoti su:

Valgyti su bulvėmis.Patiekiant galima užtepti majonezo.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!