Aviečių šerbetas

Ingridientai:
4 porcijos

500 g aviečių,
60 ml citrinų sulčių,
50 ml vandens,
2 šaukštai cukraus,
aviečių papuošti,
biskvitinių sausainių papuošti.
Gaminimas
Avietes perrenkame ir nuplauname. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa vientisa. Sukrečiame masę į plastikinį indą ir sandariai uždarome.


Šaldome pusvalandį šaldymo kameroje. Šerbetą šaukšteliu sudedame į deserto indelius. Papuošiame uogomis. Į kiekvieną indelį įdedame biskvitinių sausainių.
Pastaba. Šiam patiekalui puikiai tinka ir šaldytos uogos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!