25 rezultatų ieškant "nuoviro"

Grybai, troškinti su pomidorais

Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinti svieste, įberti miltų ir dar kepinti, kol miltai paraus. Įpilti nuoviro, įdėti grietinės, patroškinti ir pasūdyti. Pomidorus supjaustyti lygiomis skiltimis, dalį jų patroškinti su grybais. Likusias iškepti atskirai ir sudėti ant ..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybių mišrainė

Didesnius pievagrybius supjaustyti, mažesnius perpjausti pusiau arba palikti nepjaustytus. Grybus ištroškinti įdėjus 1 šaukštą alyvų aliejaus, ir ataušinti. Pomidorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su grybais. Iš likusio aliejaus, sulčių, išsiskyrusių troškinant gryb..

Recepto vertinimas: 0

Pupelės, grybų ir rūkytos nugarinės padaže

Išmirkytas pupeles išvirti, kad neliktų nuoviro. Grybus supjaustyti gabalėliais, nugarinę — kubeliais ir troškinti su sviestu ir kapotu svogūnu. Baigiant troškinti, į troškinį sudėti kitus produktus ir prieskonius. Grybus sumaišyti su pupelėmis ir apibarstyti žalumynais. Patiekti su..

Recepto vertinimas: 0

Baltasis grybų padažas

Lašiniukus supjaustyti kubeliais ir pakepinti. Sudėti grybus, smulkintus svogūnus ir viską troškinti. Baigiant troškinti, įberti miltų, įdėti prieskonių, išmaišyti ir dar keletą minučių troškinti. Į troškinį įpilti skysčio ir 10 minučių pavirinti. Paskiausiai įdėti gr..

Recepto vertinimas: 4

Raudongūžių kopūstų salotos

Kopūstai smulkiai supjaustomi, ištrinami su druska, paliekami šiek tiek pastovėti. Po to nusunkiama, įpilama acto ir paliekama pastovėti 2 – 3 valandas. Tada dedama cukraus, aliejaus, sutrintų morkų, cinamono ir gvazdikėlių nuoviro. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Šalta grybų sriuba

Grybus ištroškinti arba išvirti savo sultyse. Mėsą, agurką, kiaušinį ir laiškus sukapoti, visus šiuos produktus sumaišyti su grietine, įpilti nuoviro. Sudėti grybus, pagardinti prieskoniais, žalumynais ir išmaišyti. Galima dėti sukapoto kumpio ar dešros. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su naminiais lakštiniais

Iš miltų ir kitų produktų įmaišyti tąsią tešlą, iškočioti ant lentos ir supjaustyti juostelėmis. Tešlą lengviau pjaustyti, jei iškočiota ji truputį padžiovinama. Supjaustytus lakštinius sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol jie iškils į paviršių. Iš recepte..

Recepto vertinimas: 0

Razinų padažas

Riebalus ištirpinti, juose pakepinti kapotą svogūną, apibarstyti miltais, ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Įpilti sultinio arba daržovių nuoviro, pridėti prieskonių ir užvirinti. Tada sudėti nuplautas ir apsausintas razinas, įpilti vyno ir kaitinti, bet neužvirti, kol išbrinks raz..

Recepto vertinimas: 0

Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais.

100g baravykų 3-4 valandas išmirkykite, tame pačiame vandenyje išvirkite, nusunkite (nuovirą palikite) ir smulkiai supjaustykite. Svogūną smulkiai supjaustykite, apkepinkite 20g saulėgrąžų aliejuje, suberkite baravykus, supilkite 300g grybų nuoviro ir patroškinkite. Atskirai 20g saulė..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sultinys

Is įvairių grybų isvirkite sultinį, pries tai juos gerai nuplovę ir keletą val. pamirkykę litre salto vandens. Virkite 30-45 min. ant mažos ugnies. Turi likti 800ml nuoviro. Nuplaukite džiovintus baravykus, užpilkite ant jų cheresą ir palikite pastovėti 2 val. Tada įpilkite 150g grybų..

Recepto vertinimas: 5

Grybų padažas

Išvirti grybai supjaustomi rėželiais, svieste pakepinti miltai atskiedžiami grybų sultiniu, virinama maišant, kol sutirštės, tada sudedami supjaustyti grybai, grietinė, paskaninama druska bei cukrumi, pakaitinama. ..

Recepto vertinimas: 0

Karpis drebučiuose

Karpį nuvalyti, supjaustyti gabaliukais ir išvirti su prieskoninėmis daržovėmis (apie 15-20 min.). Česnaką, migdolus, razinas, figas ir graikinius riešutus smulkiai sukapoti. Sumaišius šia mase prikimšti karpio gabaliukus, sudėti juos į didelę lėkštę ir papuošti virtu brokoliu, ..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir jogurto sriuba

Svogūną ir obuolį nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir 3-4 minutes patroškinkite giliame puode įkaitintame svieste. Sudėkite nuplautas, nuskustas, griežinėliais pjaustytas morkas ir maišydama troškinkite dar 3 minutes. Užpilkite daržovių nuoviru, puodą uždenkite ir virkite an..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ir jogurto apkepas

Suminkykite tešlą iš varškės, miltų, 4 kiaušinių, trynio, pieno, aliejaus bei žiupsnelio druskos. Ją iškočiokite ant miltais pabarstytos lentos. Tešlos lakštą įtieskite į sviestu išteptą apvalų kepimo indą. Į užvirintą daržovių nuovirą suberkite perrinktus nuplautus lę..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su skrebučiais

Bulves supjaustyti griežinėliais ir apvirti pasūdytame vandenyje, ištrinti pro sietelį ir praskiesti nuoviru. Sudėti grūstą česnaką ir užvirinti. Supilti pieno ir trynio plakinį su žalumynais. Į lėkštes padėti padžiovintos duonos ir užpilti paruošta sriuba. ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviais

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 3 minutes, kol gražiai pagels. Česnako skilteles išimkite. Į keptuvę sudėkite ančiuvius ir pakepinkite juos 5 minutes, šakute trindami juos keptuvėje, kol jie išsileis aliejuje. Sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Dantytieji makaronai su kedro riešutais ir razinomis

Didelėje keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 3 minutes, kad truputį pagelstų. Sudėkite kedro riešutus ir razinas, kepinkite apie 3 minutes, kad riešutai apskrustų. Sudėkite pomidorų pastos mišinį. Įdėkite ančiuvius ir kepdami juos 5-10 mi..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su krevetėmis

Nuplaukite krevetes ir išimkite akis. Įkirpkite jų pilvukus virtuvinėmis žirklėmis. Arbatiniu šaukšteliu išimkite jų mėsytę. Sudėkite į didelį indą ir atidėkite į šalį. Į didelį puodą įpilkite šalto vandens, pasūdykite ir sudėkite krevečių kiautus. Pavirkite juos ..

Recepto vertinimas: 0

Bucatini su alyvuogėmis ir grybais

Didelėje keptuvėje truputį pakaitinkite aliejų. Sudėkile petražoles, česnaką ir pakepinkite apie 3 minutes, kad česnakas pagelstų. Įpilkite citrinos sulčių, sudėkite alyvuoges, čili pipirą ir ančiuvius. Maišydami ant nedidelės ugnies, troškinkite apie 5-10 minučių, ančiuvius..

Recepto vertinimas: 0

Midijų užkepėlė su špinatais

Midijas gerai išplauti su šepeteliu, keičiant vandenį. Užvirti vandenį ir į jį sudėti midijas, virti 5 minutes. Midijas išimti iš puodo ir atsargiai nupilti 3/4 nuoviro į kitą indą, jei yra smėlio - saugoti, kad nepatektų. Nuovirą pasūdyti, papipirinti, įdėti šafrano, įpilti ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti moliuskai pagal Peru tradicijas

Moliuskus nuplaukite, suberkite į karštą vandenį, kad atsidarytų (vanduo neturi užvirti). Išgriebkite, nuoviro neišpilkite. Moliuskus išimkite iš kriauklelių, sudėkite į salotinę, apipilkite rūgščių citrinų sultimis. Baltuosius svogūnus nulupkite, supjaustykite mažais kub..

Recepto vertinimas: 1

Belgiškai ruošti unguriai su žalumynais

Ungurius nulupkite, išvalykite, nupjaukite galvas, supjaustykite 4 cm gabaliukais. Paruoškite visus žalumynus, juos nuplaukite, gražiai supjaustykite. Puode pašildykite sviestą, jame pakepkiteungurių gabaliukus su supjaustytais česnakais. Maišant kepkite 5 minutes. Sudėkite žalumynu..

Recepto vertinimas: 2

Daržovių ir vištienos apkepas su sluoksniuota tešla

Šaldytas daržoves išverdame pasūdytame vandenyje. Vištiena supjaustome gabaliukais, apkepame didelėje keptuvėje su aliejumi, sudedame miltus, supilame grietinėlę, truputį daržovių nuoviro, įdedame prieskonių, gerai išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Vištieną sumaišome su išvirt..

Recepto vertinimas: 4

STARKIO APKEPAS

Virta starki nulupkite ir isrinkite kaulus. Sudekite file i sviestu istepta keptuva, apibarstykite isvirtais smulkiai supjaustytais pievagrybiais arba baravykais. Isplake kiausinius su kefyru, ipyle truputi pievagrybiu nuoviro, ibere ziupsneli druskos, maltu pipiru, apipilkite juo zuvi ir 25 min. ke..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti brokoliai

Brokolius, isskirstytus nedideliais ziedynais, 2-3 min. plikyti karstame (90-95C) pasudytame vandenyje. Nuplikius tuoj pat atvesinti saltu vandeniu. Is nuoviro ir prieskoniu isvirti marinata. Brokolius sudeti i stiklainius ir uzpilti marinatu. Pasterizuoti 95 C temperaturoje 0,5 l talpos stiklainius..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: nuoviro