25 rezultatų ieškant "nuoviro"

Įdaryta vištos krūtinėlė

Vištą nuvalykite, atskirkite krūtinėlę, o likusią mėsa nuskuskite nuo kaulų. Krūtinėlę gerai išmuškite. Daržoves ir lašinukus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite, sudėkite vištos kepenis ir patroškinkite. Viską gerai du kartus permalkite, supilkite į masę vyną, prieskonius i..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu

1. Mėsa iš visų pusių negiliai įpjauname, įtriname druska ir pipirais. Skardoje įkaitiname aliejų ir 20 min. kepame mėsą orkaitėje. Paskui ja dedame į puodą, supilame kepimo metu išsiskyrusias sultis, uždengiame dangčiu ir troškiname. 2. Svogūnus supjaustome išilgai į keturias d..

Recepto vertinimas: 0

Karališka bulvienė

Bulves išvirti dideliame kiekyje vandens,sūdyti iš karto,tik pradėjus virti.Išvirusias bulves nukošti(nuoviro neišpilti),sutrinti(kaip bulvių košę).Į sutrintas bulves vėl supilti nuovirą, kaitinti maišant iki virimo(maišyti tik į vieną pusę -pagal laikrodžio rodyklę). Pakepinti ..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių salotos su obuoliais

Supjaustytą obuolį pakepinti svieste. Ant pupelių uždėti 2 šaukštus sviesto ir užpilti nuovirą, sudėti miltus ir maišant virti ant nedidelio karščio (masė turi pasidaryti tirštoka). Pupeles atskyrus nuo viralo, kuriame jos virė, dubenyje sluoksniuoti su obuoliais ir ant viršaus už..

Recepto vertinimas: 0

Kepti džiovinti grybai

Grybus švariai nuplauti, 4 valandas mirkyti vandeniu atskiestame piene ir jame išvirti. Iš nuoviro išvirti sriubą arba pagaminti padažą. Išvirtus grybus apibarstyti prieskoniais, suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti džiūvėsėliais, į kuriuos įmaišyta šiek tiek druskos ir pipi..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su pomidorais

Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinti svieste, įberti miltų ir dar kepinti, kol miltai paraus. Įpilti nuoviro, įdėti grietinės, patroškinti ir pasūdyti. Pomidorus supjaustyti lygiomis skiltimis, dalį jų patroškinti su grybais. Likusias iškepti atskirai ir sudėti ant ..

Recepto vertinimas: 0

Šalta grybų sriuba

Grybus ištroškinti arba išvirti savo sultyse. Mėsą, agurką, kiaušinį ir laiškus sukapoti, visus šiuos produktus sumaišyti su grietine, įpilti nuoviro. Sudėti grybus, pagardinti prieskoniais, žalumynais ir išmaišyti. Galima dėti sukapoto kumpio ar dešros. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su naminiais lakštiniais

Iš miltų ir kitų produktų įmaišyti tąsią tešlą, iškočioti ant lentos ir supjaustyti juostelėmis. Tešlą lengviau pjaustyti, jei iškočiota ji truputį padžiovinama. Supjaustytus lakštinius sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol jie iškils į paviršių. Iš recepte..

Recepto vertinimas: 0

Plekšnės apkepėlės

Iš vienos pusės citrinos išspausti sultis, o kitą supjaustyti. Filė supjautyti, sudėti į puodą, apšlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir patroškinti. Svogūną supjaustyti ir pakepti aliejuje. Tada apibarstyti miltais ir dar pakepti. Atskiesti šaltu nuoviru, virt..

Recepto vertinimas: 2

Razinų padažas

Riebalus ištirpinti, juose pakepinti kapotą svogūną, apibarstyti miltais, ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Įpilti sultinio arba daržovių nuoviro, pridėti prieskonių ir užvirinti. Tada sudėti nuplautas ir apsausintas razinas, įpilti vyno ir kaitinti, bet neužvirti, kol išbrinks raz..

Recepto vertinimas: 0

Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais.

100g baravykų 3-4 valandas išmirkykite, tame pačiame vandenyje išvirkite, nusunkite (nuovirą palikite) ir smulkiai supjaustykite. Svogūną smulkiai supjaustykite, apkepinkite 20g saulėgrąžų aliejuje, suberkite baravykus, supilkite 300g grybų nuoviro ir patroškinkite. Atskirai 20g saulė..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sultinys

Is įvairių grybų isvirkite sultinį, pries tai juos gerai nuplovę ir keletą val. pamirkykę litre salto vandens. Virkite 30-45 min. ant mažos ugnies. Turi likti 800ml nuoviro. Nuplaukite džiovintus baravykus, užpilkite ant jų cheresą ir palikite pastovėti 2 val. Tada įpilkite 150g grybų..

Recepto vertinimas: 5

Spanguolių kisielius

Iš perrinktų ir nuplautų sumaigytų uogų išspaudžiamos sultys. Liekanos užpilamos vandeniu ir pavirinamos su cukrumi bei prieskoniais. Perkošto nuoviro ir sulčių turi būti 1 litras. Nuoviras užvirinamas, supilamas išleistas krakmolas, užvirinama ir supilamos išspaustosios sultys...

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviais

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 3 minutes, kol gražiai pagels. Česnako skilteles išimkite. Į keptuvę sudėkite ančiuvius ir pakepinkite juos 5 minutes, šakute trindami juos keptuvėje, kol jie išsileis aliejuje. Sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Dantytieji makaronai su kedro riešutais ir razinomis

Didelėje keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 3 minutes, kad truputį pagelstų. Sudėkite kedro riešutus ir razinas, kepinkite apie 3 minutes, kad riešutai apskrustų. Sudėkite pomidorų pastos mišinį. Įdėkite ančiuvius ir kepdami juos 5-10 mi..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su krevetėmis

Nuplaukite krevetes ir išimkite akis. Įkirpkite jų pilvukus virtuvinėmis žirklėmis. Arbatiniu šaukšteliu išimkite jų mėsytę. Sudėkite į didelį indą ir atidėkite į šalį. Į didelį puodą įpilkite šalto vandens, pasūdykite ir sudėkite krevečių kiautus. Pavirkite juos ..

Recepto vertinimas: 0

Bucatini su alyvuogėmis ir grybais

Didelėje keptuvėje truputį pakaitinkite aliejų. Sudėkile petražoles, česnaką ir pakepinkite apie 3 minutes, kad česnakas pagelstų. Įpilkite citrinos sulčių, sudėkite alyvuoges, čili pipirą ir ančiuvius. Maišydami ant nedidelės ugnies, troškinkite apie 5-10 minučių, ančiuvius..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su moliuskais ir midijomis

Pamerkite moliuskus ir midijas 1 valandai į atskirus indus su šiltu pasūdytu vandeniu. Pašalinkite midijų ūselius. Nusausinkite moliuskus ir midijas ir perdekite į didelį puodą, įpilkite 4 valgomuosius šaukštus vyno ir virkite 5-10 minučių, kol kriauklelės atsivers. Neatsivėrusias ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmis

Pamerkite moliuskus ir midijas į atskirus indus su šaltu vandeniu 1 valandai. Nusausinkite ir padėkite į šalį. Pašalinkite taškuotą kalmarų odelę ir supjaustykite juos mažais gabalėliais, čiulptuvus perpjaukite pusiau. Nuo pomidorų nukoškite skysčio perteklių ir plonai juos supja..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti moliuskai pagal Peru tradicijas

Moliuskus nuplaukite, suberkite į karštą vandenį, kad atsidarytų (vanduo neturi užvirti). Išgriebkite, nuoviro neišpilkite. Moliuskus išimkite iš kriauklelių, sudėkite į salotinę, apipilkite rūgščių citrinų sultimis. Baltuosius svogūnus nulupkite, supjaustykite mažais kub..

Recepto vertinimas: 1

Marinuoti brokoliai

Brokolius, isskirstytus nedideliais ziedynais, 2-3 min. plikyti karstame (90-95C) pasudytame vandenyje. Nuplikius tuoj pat atvesinti saltu vandeniu. Is nuoviro ir prieskoniu isvirti marinata. Brokolius sudeti i stiklainius ir uzpilti marinatu. Pasterizuoti 95 C temperaturoje 0,5 l talpos stiklainius..

Recepto vertinimas: 5

Erškėtuogių kompotas

Ersketuoges nuplauti, nuskabyti vaiskocius, ziedlapiu likucius, perpjauti jas per puse ir isimti sekleles, pasalinti plaukelius. Dar karta nuplovus, suberti i vandeni ir virti, kol suminkstes. Vaisius isgriebti is vandens ir atvesinti. Is nuoviro isvirti cukraus sirupa, i ji suberti ersketuoges ir t..

Recepto vertinimas: 0

DIETINĖ SRIUBA

Bulviu kose praskiesti karstu pienu, prideti aviziniu dribsniu nuoviro, dilgeliu milteliu, druskos, uzvirinti. Sriuba paduoti i stala su dziuvesiais...

Recepto vertinimas: 0

PIEVAGRYBIŲ MIŠRAINĖ

Pievagrybius perrinkti, didesnius supjaustyti gabaleliais, mazesnius perpjauti pusiau arba visai nepjaustyti. Grybus istroskinti, idejus 1 sauksta alyvu aliejaus, ir atausinti. Pomodorus ir obuoli supjaustyti kubeliais ir sumaisyti su grybais. Is likusio alyvu aliejaus, sulciu, isskyrusiu troskinant..

Recepto vertinimas: 3

DIETINĖ DILGELIŲ SRIUBA

Bulvių košę praskiesti karštu pienu, pridėti avižinių dribsnių nuoviro, dilgėlių miltelių, druskos, užvirinti. Sriubą paduoti į stalą su džiūvėsiais...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: nuoviro