Grybai, troškinti su pomidorais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
400 g grybų,
500 g šviežių pomidorų,
1 svogūnas,
60 g sviesto,
1 šaukštas miltų,
0,5 stiklinės nuoviro,
1 stiklinė grietinės,
druska, krapų.
Gaminimas:
Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinti svieste, įberti miltų ir dar kepinti, kol miltai paraus. Įpilti nuoviro, įdėti grietinės, patroškinti ir pasūdyti. Pomidorus supjaustyti lygiomis skiltimis, dalį jų patroškinti su grybais. Likusias iškepti atskirai ir sudėti ant pagaminto valgio. Papuošti susmulkintais krapais arba krapų šakelėmis.
Patiekti su šviežiomis virtomis bulvėmis, morkomis, žiediniais kopūstais ir salotų lapelių, šviežių agurkų, ridikėlių salotomis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!