Marinuoti moliuskai pagal Peru tradicijas

Ingridientai:
3 l. valgomųjų moliuskų,
10-12 žalių citrinų,
petražolių,
150 g baltųjų svogūnų,
50 g mažų žaliųjų svogūnų,
Kajeno pipirų.
Gaminimas
Moliuskus nuplaukite, suberkite į karštą vandenį, kad atsidarytų (vanduo neturi užvirti). Išgriebkite, nuoviro neišpilkite. Moliuskus išimkite iš kriauklelių, sudėkite į salotinę, apipilkite rūgščių citrinų sultimis.

Baltuosius svogūnus nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į salotinę. Viską sumaišykite, suspauskite; 3-4 valandas laikykite vėsioje vietoje. Tiekiant į stalą, į salotinę įpilkite pusę moliuskų nuoviro, įberkite žiupsnelį trintų Kajeno pipirų, smulkintų petražolių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!