Karališka bulvienė


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

8 bulvės
3kiaušinių tryniai
svogūnas
aliejaus,
1šaukštelis citrinos sulčių,
mėtų lapelių,druskos,pipirų

Gaminimas:

Bulves išvirti dideliame kiekyje vandens,sūdyti iš karto,tik pradėjus virti.Išvirusias bulves nukošti(nuoviro neišpilti),sutrinti(kaip bulvių košę).Į sutrintas bulves vėl supilti nuovirą, kaitinti maišant iki virimo(maišyti tik į vieną pusę -pagal laikrodžio rodyklę).
Pakepinti aliejuje labai smulkiai supjaustytus svogūnus.Į indą įmušti 3 trynius,nelabai stipriai išplakti,įlašinti truputį aliejaus,labai atsargiai supilti citrinos sulčių,bulvių nuoviro iš sriubos,įberti maltų juodų pipirų, įtrinti džiovintų mėtų lapelių,viską gerai išmaišyti .
Į užvirusią bulvienę sudėti pakepintus svogūnus, po to iš lėto supilti pagamintą mišinį iš trynių,gerai išmaišyti.Išjungus ugnį,palaikyti 5-10 minučių .
Labai skanu !

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!