Marinuoti brokoliai

Ingridientai:
Marinatui:
1 l nuoviro,
50 g druskos,
50 g cukraus,
stiklinė acto arba 15-20 g citrinų rūgšties,
20-22 kvapieji pipirai,
peletrūno šakelė
Gaminimas
Brokolius, išskirstytus nedideliais žiedynais, 2-3 min. plikyti karštame (90-95C) pasūdytame vandenyje. Nuplikius tuoj pat atvėsinti šaltu vandeniu. Iš nuoviro ir prieskonių išvirti marinatą. Brokolius sudėti į stiklainius ir užpilti marinatu. Pasterizuoti 95 C temperatūroje 0,5 l talpos stiklainius 30 min., 1 l - 40 min. Sandariai uždaryti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!