25 rezultatų ieškant "purumo"

Bananų keksas

Sviestą išsukite iki purumo. Nuolat sukant sviestą, po vieną įdėkite kiaušinio trynį, įberkite po šaukštą cukraus. Masę maišykite kol cukrus ištirps. Šokoladą atšaldykite ir sutrupinkite. Bananus sutrinkite ir įpylus 4 šaukštelius romo maišykite kol pasidarys vientisa masė. M..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir ananasų keksas

Morkas sutarkuokite, išvirkite ir atšaldykite Ananasus supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su morkomis. Kiaušinius išplakit iki purumo. Plakant suberkite cukraus pudrą, supilkite tirpintą sviestą, mieles, cinamoną, kokoso drožles, miltus, kapotus riešutus ir morkas su ananasais. Te..

Recepto vertinimas: 0

Keksas su slyvomis ir mėlynėmis

Sviestą išsukite iki purumo. Kiaušinio trynius atskirkite nuo baltymų. Nuolat sukant sviestą į jį įdėkite po kiaušinio trynį ir įberkite po šaukštelį cukraus. Masę maišykite kol cukrus visiškai ištirps. Citriną nuplikykite karštu vandeniu, išspauskite jos sultis, o žievelę s..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sviestas

Sviestą išsukti iki purumo. Grybus patroškinti savo sultyse, kol grybai nusausės. Įdėti sutrintus svogūnus ir išmaišyti. Gautą masę dėti į sviestą ir išmaišyti. Sviestą tinka naudoti su sumuštiniais su kumpiu ar kitais patiekalais. Tinka puošti agurkų griežinėliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lydeka drebučiuose

Lydeką nuskusti, išskrosti per padarytą pjūvį neperpjaunant papilvės, išimti žiaunas ir išplauti šaltame vandenyje. Numauti odą taip, kad galva ir uodega pasiliktų neatskirtos nuo odos. Įdarui skirtą žuvies mėsą, išėmus kaulus, sukapoti arba sumalti mašinėle kartu su pakeptu sv..

Recepto vertinimas: 1

Silkė su varške

Išmirkytos, išvalytos, supjaustytos silkės sudedamos į dubenį. Varškė su grietine išsukama iki purumo, pasūdoma ir užpilama ant silkių. Aplink gražiai sudėliojami svogūno griežinėliai. ..

Recepto vertinimas: 0

Žėlė tortas

Jogurtą išplakite su cukrumi. Želatiną išbrinkinkite ir ištirpdykite. Kiaušinių baltymus išplakite iki purumo ir sumaišykite su jogurtu bei ištirpinta želatina. Sudėkite mandarinų, apelsinų skilteles ir dar kartą viską sumaišykite. Masę supilkite į indą ir pastatykite šaltai,..

Recepto vertinimas: 4

Angliškas tortas

Miltus sumaišykite su druska, cukraus pudra ir citrinų žievelėmis. Tada į miltus stambia tarka sutarkuokite margariną arba sviestą ir gerai išsukite. Šliūkštelėkite šaukštą vandens, įberkite vanilinio cukraus ir vėl išsukite, kol masė taps vientisa. Suformuokite tešlos rutulį, ..

Recepto vertinimas: 0

Vanilinis vyniotinis su braškių žele

Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Baltymus su puse kiekio cukraus išplakti iki standžių putų. Trynius išsukti iki purumo su likusiu cukrumi ir atsargiai išmaišyti su baltymais. Miltus bei krakmolą išsijoti ir palengva įmaišyti į kiaušinių masę. Tešlą supilti į kepimo..

Recepto vertinimas: 0

Vvniotinis su kriaušėmis

Kiaušinius ir cukraus miltelius išplakti iki purumo. Įmaišyti kepimo miltelius ir krakmolą. Masę supilti į sviestu išteptą ir manų kruopomis pabarstytą kepimo formą. Kepti iki 270°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min. Iškepusį biskvitą iš formos išversti ant cukrumi pabarstyto s..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitas su vynuogėmis

Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Baltymus su puse kiekio cukraus išplakti iki standžių putų, trynius su likusiu cukrumi išsukti iki purumo. Į baltymus atsargiai dėti po šaukštą trynių masės ir išmaišyti. Po šaukštą įmaišyti miltus. Apskritą kepimo indą patepti svi..

Recepto vertinimas: 0

Krepšeliai su medumi ir riešutais

Sviestą su cukrumi išsukti iki purumo. Įmušti kiaušinį ir išsukti iki vientisos masės. Suberti miltus, krakmolą ir užminkyti tešlą. Iš jos ant miltais pabarstyto stalo iškočioti nedidelius 3-5 mm storio apskritimus ir įkloti į riebalais pateptas formeles. Kepti iki 200°C įka..

Recepto vertinimas: 0

Riebus juodojo šokolado keksas (Ievos)

1. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių C. Ištepkite lydytu sviestu dvi (900g talpos) skardas. Dubenyje, įleistame į prikaistuvį su verdančiu vandeniu, ištirpinkite šokoladą ir cukrų. Maišydami įsijokite miltus, tada įplakite trynius. 2. Dubenyje išplakite baltymus su drusk..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su apelsinų šerbetu

Pyrago gaminimas: Įkaitinkite orkaitę iki 170° temperatūros. Karšto vandens vonelėje ištirpdykite šokoladą, įmaisykite šokolado skonio cukraus miltelius ir sviestą. Sudėkite kiaušinių trynius ir plakite, kol masė sutirštės. Nuėmę nuo ugnies gautą masę maišykite tol, kol ..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotas desertas su uogomis

Grietinėlė atšaldoma ir plakama iki purumo. Baigiant plakti, suberiama cukraus pudra ir vanilinis cukrus. Plakta grietinėlė dedama į taures, sluoksniuojant su uogomis. Viršutinis grietinėlės sluoksnis pabarstomas šokolado drožlėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis tortas su likeriu

Riešutų biskvitui baltymus išplakite iki standumo. Plakdami suberkite pusę cukraus. Likusią cukraus dalį sumaišykite su riešutais bei krakmolu ir suberkite į baltymų putas. Tortinę išklokite folija arba sviestiniu popieriumi. Riešutų tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su l..

Recepto vertinimas: 0

Keksas „Saulės bučinys“

Užpilui puodelyje išlydykite sviestą arba margariną, dalimis supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus. Mišinį maišydami kelias minutes pakaitinkite ir, nukėlę nuo ugnies, ataušinkite. Baltai tešlai sviestą arba margariną (nešaltą, kambario temperatūros)..

Recepto vertinimas: 5

Aguoninis biskvitas

Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2-3 kartus. Tryniai ištrinami iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Paskui sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepama orkaitėje 40-5..

Recepto vertinimas: 5

Avižinių dribsnių kukuliai su sultiniu

Sviestą dubenyje išsukite iki purumo. Iš lėto pildami kiaušinius suplakite. Suberkite avižinius dribsnius ir sutarkuotą svogūną. Išmaišykite vientisą tešlą. Petražoles ir svogūno laiškus nuplaukite, gerai nuvarvinę smulkiai supjaustykite ir suberkite į tešlą. Pagardinkite drus..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragaičiai su vaniliniu sviestiniu kremu

250 ml vandens užvirinti su sviestu bei druska. Sviestas turi ištirpti. Suberti miltus ir maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas. Tešlą kaitinti, kol ant puodo dugno susidarys baltų apnašų sluoksnis. Tuomet sudėti į dubenėlį. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušini..

Recepto vertinimas: 1

PYRAGAS SU ANANASAIS

Ant lentos suberkite 175 g persijotu miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukraus pudra, druska ir ipilkite 3 saukstus salto vandens. Viska sumaise su dalimi miltu, sudekite puse gabaliukais pjaustyto sviesto. Uzzerkite likusiais miltais ir greitai uzminkykite tesla. 1-2 val. leiskite jai..

Recepto vertinimas: 4

Avižų dribsnių kukuliai

Sviesta dubenyje issukite iki purumo. Is leto pildami kiausinius suplakite. Suberkite avizu dribsnius ir sutarkuota svoguna. Ismaisykite tesla. Petrazoles ir svoguno laiskus perrinkite, nuplaukite, gerai nuvarvine smulkiai supjaustykite ir suberkite i tesla. Pagardinkite druska, abieju rusiu pipirai..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos midijos

Midijas nuplauname po tekancio vandens srove ir pasaliname ju plaukelius. Vyna ir vandeni supilame i dideli puoda, idedame ciobrelius ir uzverdame. Tuomet sudedame midijas ir verdame 10 min. uzdenge dangciu, retkarciais puoda pakratydami. Cesnakus nulupame ir isspaudziame spaustuvu. Svogunus smulkia..

Recepto vertinimas: 4

Varškės ir braškių kremas

Braskes sutrink, varske taip pat pertrink. Trintas braskes, varske ir cukru gerai ismaisyk. Jei mase tau pasirodys kiek sausoka, ipilk pieno ir issuk iki purumo. Krema graziai isdeliok i leksteles,papuosk uogytemis. SKANAUS!!! (Linuska)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: purumo