25 rezultatų ieškant "purumo"

Grybų sviestas

Sviestą išsukti iki purumo. Grybus patroškinti savo sultyse, kol grybai nusausės. Įdėti sutrintus svogūnus ir išmaišyti. Gautą masę dėti į sviestą ir išmaišyti. Sviestą tinka naudoti su sumuštiniais su kumpiu ar kitais patiekalais. Tinka puošti agurkų griežinėliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio piršteliai

Išsukus iki purumo sviestą, sudedamas tarkuotas sūris, trynys, įberiama druskos ir raudonųjų pipirų. (Dalis tarkuoto sūrio paliekama piršteliams apvolioti.) Masė gerai išsukama, iš jos suformuojami pailgi piršteliai, pavoliojami tarkuotame sūryje arba duonos džiūvėsėliuose, arba s..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių pyragas

1.Minkštą sviestą su cukrumi išsukti iki purumo. 2.Vieną po kito įmaišyti kiaušinius. 3.Supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. 4.Du trečdalius tešlos nuimti ir sumaišyti su degtine. 5.Į paruoštą formą supilti baltą tešlą. 6.Išmaišyti kakavą, 2 valg. š. cukraus ir pi..

Recepto vertinimas: 5

Obuolių pyragas 2

obuolius nulupti isimti seklalizdzius ir supjaustyti skiltelemis apibarstyti cinamonu kiausinius su cukrumi isplakti iki balto purumo isleto maisant suberti persijotus miltus sudeti obuolius ir ismaisyti tesla supilti i tefloninia skardele ir keti ikaitintoje orkaiteje apie 30 min...

Recepto vertinimas: 0

Angliškas tortas

Miltus sumaišykite su druska, cukraus pudra ir citrinų žievelėmis. Tada į miltus stambia tarka sutarkuokite margariną arba sviestą ir gerai išsukite. Šliūkštelėkite šaukštą vandens, įberkite vanilinio cukraus ir vėl išsukite, kol masė taps vientisa. Suformuokite tešlos rutulį, ..

Recepto vertinimas: 0

Meduolinis tortas su riešutais

Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi. Į juos nuolat maišydami po šaukštą dedame pakaitintą medų su sviestu ir prieskoniais. Sudedame gerai išplaktus baltymus, susmulkintus riešutus, suberiame persijotus miltus, sumaišytus su soda. Tešlą supilame į sviestu išteptą torto formą ir ..

Recepto vertinimas: 0

šokoladinis varškės kremas

Šokoladą sulaužyti gabalėliais, užpilti pieną ir pakaitinti ant mažos ugnies, kol išsilydys. Varškę gerai išsukti su kiaušinių tryniais ir cukrumi. Supilti išlydytą šokoladą, sudėti iki purumo maišikliu išplaktą grietinę su vaniliniu cukrumi. Nutarkuoti citrinos žievelę, i..

Recepto vertinimas: 0

Lengvi sausainiai

Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Dvi skardas iškloti kepimo popieriumi. Minkštą sviestą mikseriu išplakti iki purumo. Ant viršaus suberti cukrų, druską ir supilti kiaušinio baltymą. Plakti kol masė gerai išsimaišys. Suberti miltus ir mažiausiu greičiu plakti, kol nebesimat..

Recepto vertinimas: 4

Krepšeliai su medumi ir riešutais

Sviestą su cukrumi išsukti iki purumo. Įmušti kiaušinį ir išsukti iki vientisos masės. Suberti miltus, krakmolą ir užminkyti tešlą. Iš jos ant miltais pabarstyto stalo iškočioti nedidelius 3-5 mm storio apskritimus ir įkloti į riebalais pateptas formeles. Kepti iki 200°C įka..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su riešutų įdaru

Grietinėlės sūrį ir sviestą maišikliu išsukti iki purumo. Suberti cukrų, miltus ir užminkyti tešlą. Iš tešlos suformuoti rutulį ir padalyti į keturias dalis. Jas šiek tiek paploti, sudėti į atskirus plastikinius maišelius ir 2 val. palaikyti šaldytuve. Ištraukus iš šaldy..

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausias minkštos tešlos pyragas

Sviestą arba margariną supjaustyti gabaliukais ir išsukti elektriniu plaktuvu iki purumo. Miltus išsijoti ir išmaišyti su kepimo milteliais, cukrų — su vaniliniu cukrumi. Į išsuktus riebalus po vieną mušti kiaušinį, pilti po šaukštą cukraus, šaukštą miltų ir išsukti medi..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladinis pyragas su grietinėle

Riebalus supjaustyti gabaliukais ir išsukti iki purumo. Supilti kiaušinių trynius, suberti cukrų ir gerai išplakti. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais, riešutais ir cinamonu. Kartu su kapotu šokoladu suberti į trynių masę, supilti pieną ir gerai išmaišyti. Tešlą sukrėsti į ke..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Vanilinis padažas

1 kiaušinio trynį išsukite su 1 arbatiu šaukšteliu cukraus bei 1/2 pakeliu vanilinio cukraus. Užvirkite 120 ml pieno ir užpilkite išsuktą iki purumo trynį. Mišinį dar truputį pakaitinkite ant silpnos ugnies. Padažą nuolat maišykite ir nukaiskite, kai šiek tiek sutirštės. Atauši..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Mokka" su mandarinais

40 g cukraus, kremui skirtą krakmolo kiekį arba pudingo miltelius, trynius bei 1/8 pieno išplakite iki vientisumo. Kitą cukraus dalį suberkite į likusį pieną ir užvirkite įbėrę žiupsnelį druskos. Verdančiu pienu užpilkite trynių-krakmolo mišinį ir išplakite šluotele. Tada ..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų tortas

Išminkykite visus produktus, skirtus trapiai tešlai (išskyrus apelsinų džemą). Tešlą suspauskite į rutulį, suvyniokite į foliją ir mažiausiai 30 min. laikykite šaldytuve. Tada iškočiokite apskritą lakštą ir įklokite į 26 cm skersmens tortinę. Tešlą prieš kepdami subadykit..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis tortas su likeriu

Riešutų biskvitui baltymus išplakite iki standumo. Plakdami suberkite pusę cukraus. Likusią cukraus dalį sumaišykite su riešutais bei krakmolu ir suberkite į baltymų putas. Tortinę išklokite folija arba sviestiniu popieriumi. Riešutų tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su l..

Recepto vertinimas: 0

Keksas „Saulės bučinys“

Užpilui puodelyje išlydykite sviestą arba margariną, dalimis supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus. Mišinį maišydami kelias minutes pakaitinkite ir, nukėlę nuo ugnies, ataušinkite. Baltai tešlai sviestą arba margariną (nešaltą, kambario temperatūros)..

Recepto vertinimas: 5

Varškės vyniotinis

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba..

Recepto vertinimas: 5

Bezė tortas su persikais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Po truputį suberti 130 g cukraus, sudėti trynius bei įpilti 2 šaukštus vandens. Viską išplakti iki purumo. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir ..

Recepto vertinimas: 4

SILKĖ SU VARŠKE

Ismirkytos, isvalytos, supjaustytos silkes sudedamos i stiklines. Varske su grietine issukama iki purumo, pasudoma ir uzpilama ant silkiu. Aplink graziai sudeliojami svoguno griezineliai...

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU ANANASAIS

Ant lentos suberkite 175 g persijotu miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukraus pudra, druska ir ipilkite 3 saukstus salto vandens. Viska sumaise su dalimi miltu, sudekite puse gabaliukais pjaustyto sviesto. Uzzerkite likusiais miltais ir greitai uzminkykite tesla. 1-2 val. leiskite jai..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos mišrainė

Mesa ir suri supjaustyti kubeliais, grietinele isplakti iki purumo, sudejus prieskonius ismaisyti, deti i salotine, apibarstyti zirneliais, papuosti zalumynais. (Astra)..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas II

Istepti 23 cm skermens skarda isimamu dugnu riebalais ir pabartykite miltais. Ikaitinkite orkaite iki 150C temperaturos. Sumalkite riesutus ir suberkite i juos sokolada bei miltus. Issukite sviesta su cukraus iki purumo. Atskirti trynius nuo baltymu ir imaisykite po viena i sviesta . Suverskite mas..

Recepto vertinimas: 1

Varškė su vaisiais

Kompoto vaisius nuvarvinti, sudėti į stilinį pusdubenį. Į pertrintą varškę supilti kompoto sunką, išsukti iki purumo ir sukrėsti ant vaisių. Užbarstyti maltais riešutais. (Ingrida)..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: purumo