25 rezultatų ieškant "purumo"

Kokosiniai triufeliai

Minksta sviesta ar margarina iki purumo issukti su miltiniu cukrumi. Imaisyti trkuiota sokolada. Leisti masei atvesti. Rankomis suformoti vienodo didzio rutuliukus ir apvalioti kokoso drozliuose. Jei turite, sudekite i popierines formukes...

Recepto vertinimas: 1

Šokoladinis kremas su bananais

Šokoladą sulaužyti gabalėliais ir įpylus pieno pakaitinti ant ugnies, kol išsilydys. Į varškę dėti kiaušinių trynius, suberti cukrų ir gerai išsukti. Į grietinę suberti vanilinį cukrų ir iki purumo išplakti. Nuo citrinos nutarkuoti žievelę, išspausti sultis į varškę. Sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai sausainiai

Sviestą išsukti iki purumo. Dėti kiaušinį ir prieskonius. Berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Suminkyti tešlą ir nakčiai padėti į šaldytuvą. Iškočioti labai plonai ir supjaustyti kvadratėliais. Kepti neilgai ( greitai dega), sviestu išteptoje skardoje. ..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryta višta

Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami neliestus sparnelių ir šlaunelių kaulus. Mėsa paklokite ant lentelės, palyginkite, pasūdykite ir susiūkite. Veršieną, vištos likučius ir piene išmirkytą pyragą du kartus permalkite, į masę įmušk..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladinis maskarponės pyragas

Kambario temperatūros sviestą išplakite su cukrumi iki purumo , įmaišykite vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinį ir dar kartą išplakite. Į šią masę persijokite miltus kartu su kepimo milteliais ir vėl plakite, kol gausite vientisą masę. Paruoštą tešlą iškrėskite į ..

Recepto vertinimas: 3

Makedoniška chalva

Paskrudinus keptuvėje l stiklinę cukraus, supilama į aliejumi išteptą skardą. Sustingęs cukrus susmulkinamas, riešutai sumalami. Tryniai ištrinami su likusiu cukrumi, sudedamas sviestas ir išsukama iki purumo. Indas su kremu įstatomas į karštą vandenį ir kremas plakamas, kol sutiršt..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis varškės tortas

Trynius ir 1/2 stiklinės cukraus išplakame iki purumo ir supilame į varškę, pertrintą per sietelį. Grietinėlę išplakame su likusiu cukrumi ir sudedame į varškę. Kokoso drožles, 1 citrinos sultis ir 2 citrinų sutarkuotas žieveles įmaišome į varškės masę. Nuolat maišydami..

Recepto vertinimas: 0

Boba su aguonomis

Viską gerai ištrinti ir papuošti kepinį. Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi iki purumo, supilti pašildytą pieną, sudėti pakildytas mieles, miltus ir padėti šiltai, kad pakiltų. Į iškilusią tešlą supilti šiltą sviestą, suberti vanilinį cukrų, sausas aguonas. Tešlą gerai i..

Recepto vertinimas: 0

Sausainėliai

Sviestas ištrinamas iki purumo, mušama po trynį, beriama po šaukštą cukraus ir sukama, kol sudedami visi kiaušiniai ir cukrus. Tada suberiami miltai, sumaišyti su kėlimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Išminkyta tešla iškočiojama 3 mm storio lakštu, aptepama kiaušiniu ir formelėmi..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis tortas su braškėmis

Biskvitui tryniai ištrinami su cukrumi. Miltai sumaišomi su krakmolu ir nutarkuota citrinos žievele (geltonuoju sluoksniu). Prieš kepant išplakami baltymai ir dedami į trynius vis beriant miltus. Atsargiai išmaišoma, stengiantis nesutrinti oro pūslelių. Tada supilama į formą ant sviest..

Recepto vertinimas: 5

"Paukščių pieno" tortas

Prieš pradedant gaminti, reikia želatiną užpilti pienu. Varškė du kartus permalti mėsmale, cukrų, sviestą ir kiaušinius (trynius) išsukti iki purumo, paskui sudėt varškę, visus prieskonius ir viską išmaišyti. Paskui šildyti želatiną. Bliudelį su želatina, užpilta pie..

Recepto vertinimas: 5

Abrikosų plokštainis

50 g sviesto iki purumo išsukti su cukrumi, įmušti kiaušinius, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Abrikosus nuvarvinti. Skardą ištepti sviestu, išbarstyti cukrumi ir sudėti skiltelėmis supjaustytus abrikosus. Supilti ant jų tešlą ir kepti orkaitėje apie 30 - 40 mi..

Recepto vertinimas: 0

"Šalta boba" su uogomis

Kiaušinių baltymus su cukrumi gerai išplakti inde, įstatytame į šilto vandens vonelę. razinas pabrinkinti rome. Trynius su cukrumi ir 250ml šilto vandens gerai išmaišyti. Tada plakti iki purumo indelyje, įstatytame šilto vandens vonelėje. Po to maišant šildyti, laikant indą šalto ..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su šokolado kremu

Kambario temperatūros sviestą maišikliu išsukti iki purumo. Suberti cukrų ir išmaišyti. Įmušti kiaušinius, supilti medų ir išplakti. Miltus persijoti, išmaišyti su kepimo milteliais, kakava bei maltais gvazdikėliais ir suberti į sviesto masę. Supilti pieną ir mediniu šaukštu ge..

Recepto vertinimas: 0

Užkandinis tortas (Jūratės)

1. Paruošti mielinę tešlą. Mieles, užpylus trupučiu pieno, išmaišyti. Įberti truputį miltų ir pastatyti šiltai, kad tūris padidėtų 3 kartus. Tada į dubenį susijoti miltus, supilti pieną, paruoštas mieles, ištirpiną sviestą bei kitus priedus ir minkyti, kol tešla nebelips pri..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų traškučių sausainiai (Jūratės)

Pusę traškučių susmulkinti. Minkštus riebalus išsukti su cukrumi iki purumo, suberti traškučius, miltus, cinamono, gvazdikėlių, įdėti medaus, įlašinti romo aromato esencijos. Išminkyti ir dėti 1val. į šaldytuvą. Iškočioti 1/2cm storio lakštą ir supjaustyti nedideliais rombai..

Recepto vertinimas: 5

Riešutinis tortas su likeriu

Riešutų biskvitui baltymus išplakite iki standumo. Plakdami suberkite pusę cukraus. Likusią cukraus dalį sumaišykite su riešutais bei krakmolu ir suberkite į baltymų putas. Tortinę išklokite folija arba sviestiniu popieriumi. Riešutų tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su l..

Recepto vertinimas: 0

Keksas „Saulės bučinys“

Užpilui puodelyje išlydykite sviestą arba margariną, dalimis supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus. Mišinį maišydami kelias minutes pakaitinkite ir, nukėlę nuo ugnies, ataušinkite. Baltai tešlai sviestą arba margariną (nešaltą, kambario temperatūros)..

Recepto vertinimas: 5

Frankfurto vainikas

200 g minkšto sviesto, 200 g cukraus, žiupsnelį druskos, vanilinį cukrų bei aromatines medžiagas išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir dar truputį paplakti. Miltus sumaišyti su krakmolu bei kepimo milteliais ir po šaukštą suberti į masę. Tešlą dėti į rieba..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų ir varškės krepšeliai

Tešlai skirtą varškę sudėti ant marlės ir nuspausti. Ją sumaišyti su kiaušiniu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Į miltus suberti kepimo miltelius ir po truputį įmaišyti į varškės masę. Tešlą padėti į šaldytuvą. Įdarui trynį iki purumo išsukti su cukru..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su serbentų kremu

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius iki purios masės išsukti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Plakant po vieną supilti 4 šaukštus karšto vandens. Ant trynių masės persijoti miltų, krakmolo, kepimo miltelių bei kakavos milteli..

Recepto vertinimas: 0

HAVAJŲ KEKSAS

Cukrų trinkite su kiaušiniais, keletu lašų vanilės esencijos bei imbiero milteliais, kol neliks cukraus kruopelių ir masė taps puri. Razinas, subėrę į dubenėlį, apšlakstykite romu ar konjaku. Pusę vaisių cukrinukų supjaustykite kubeliais. Sviestą išsukite iki purumo. Į sviestą, t..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU ANANASAIS

Ant lentos suberkite 175 g persijotu miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukraus pudra, druska ir ipilkite 3 saukstus salto vandens. Viska sumaise su dalimi miltu, sudekite puse gabaliukais pjaustyto sviesto. Uzzerkite likusiais miltais ir greitai uzminkykite tesla. 1-2 val. leiskite jai..

Recepto vertinimas: 4

AGUONINIS BISKVITAS

Aguonos nuplikomos verdanciu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2-3 kartus. Tryniai istrinami iki purumo, i juos suberiamos aguonos, malti riesutai, prieskoniai ir ismaisoma. Pakui sudedami isplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaisytu su dziuveseliais. Kepama 40-50 min...

Recepto vertinimas: 0

ABRIKOSŲ PYRAGAS

Sviesta su cukrumi isplakame iki purumo, imusame po 1 kiausini, kiausiniu trynius ir siek tiek miltu. Viska ismaisome, supilame apelsinu sultis, likeri. Suberiame likusius miltus, migdolus. Mase sudedame i paruosta kepimo forma, sluoksniuojant su abrikosais. Kepame 1 val. 20 min. 170 C...

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: purumo