6 rezultatų ieškant "nuskustu"

Vokiška alaus sriuba

Vokiška alaus sriuba Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: vištienos sultinio – 1,5 l vokiško alaus (šviesiojo) – 0,5 l nuskustų bulvių – 1 kg nuluptų rap. svogūnų – 100 g (1 didelis arba 2 mažesni) raugintų kopūstų – 300 g aliejaus – 50 g ..

Recepto vertinimas: 0

Pupelėmis įdarytos bulvės

Pupelėmis įdarytos bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 – 7 bulvės, 1 kiaušinis, 50 g olandiško sūrio arba pyrago džiūvėsių. Įdaras; 1 stiklinė išmirkytų pupelių, 1 kiaušinis, 2 svogūnai, 50 g sviesto, žiupsnelis mairūnų ar maltų pipirų, druska. Gaminimas: Nupjaukite ..

Recepto vertinimas: 0

Kiunkė

KiunkėIngridientai: 500g žirnių 500g nuskustų buvlių druskos Gaminimas: Žirnius nuplaut, išmirkyt. Kai išbrinks, pasūdyti ir išvirdame tame pačiame vandenyje. Kaitiname apie valandą, kol suminkštės, vandens neturėtu likti. Bulves pasūdome ir apie 30 min. verdame atskiram..

Recepto vertinimas: 4

Žemaitiškos spurgos

Žemaitiškos spurgos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 stiklinės miltų, 2.1 stiklinė pieno, 3.25 g mielių, 4.3 tryniai, 5.50 g lydyto sviesto, 6.0,5 stiklinės bruknių uogienės, druskos, 7.2 šaukštai miltinio cukraus, 8.0,5 pakelio vanilinio cukraus, 9.400 g riebalų. Gaminimas: Piene..

Recepto vertinimas: 0

Islandiškas paštetas

Islandiškas paštetasIngridientai:100 g avienos, 300 g nuskustų bulvių, 2 stiklinės mėsos sultinio, maltų pipirų, druskos.Gaminimas T e š l a. Kiaušinis, stiklinė miltų, 30 g sviesto, druskos. Išminkoma tešla ir pusvalandį paliekama pastovėti. Smulkiai supjaustyta mėsa sumaišom..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių masė virtinukams

Bulvių masė virtinukamsIngridientai:(18 virtinukų)1/2 kg nevirtų, nuskustų miltingų bulvių, 120 g rupesnių miltų, 40 g sviesto, 2 kiaušinių tryniai,žiupsnis druskos.GaminimasSupjaustome bulves mažais vienodo dydžio gabalėliais ir išverdame pasūdytame vandenyje. Nupilame vandenį, su..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: nuskustu