19 rezultatų ieškant "maltinukai"

Švilpikai

Virtos bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai,supilama grietinė, pasūdoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir iš abiejų pusių kepami įkaitintoje iki (400F) orkaitėje, kol gražiai pagels.(Apytikslė kepimo trukmė - 40-50 min.) Valgoma su ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos maltinukai

1. Nuo mėsos nupjaukite atliekamus riebalus, išpjaustykite kremzles. Bambuko iešmus pamerkite į vandenį (tada jis nesvils). Vištieną sudėkite į lėkštą stiklinį ar keramikinį indą. Dubenėlyje sumaišykite sojų padažą , degtinę, cheresą, rudajį lipnų cukrų ir imbierą. Maišyk..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio maltinukai

Druską ir miltus sumaišykite , užpilkite pienu ir maišant pavirinkite , kol pasidarys tiršta , vientisa masė . Nuėmus nuo ugnies , atšaldykite . Virtas bulves sumalkite , ir sudėkite į druskos ir miltų masę . Į masę įmuškite kiaušinį , sudėkite tarkuotą sūrį ir ge..

Recepto vertinimas: 0

Maltinukai su porais ir grybais

Sumaišykite džiūvėsius, vandenį, kiaušinį, druską bei prieskonius ir palikite10 min., kad išbrinktų. Sutarkuokite svogūną ir įmaišykite į džiūvėsių masę. Sudėkite mėsą ir gerai išmaišykite.Nuplaukite grybus bei porą ir supjaustykite. Aptepkite grybus keptuvėje, po to sube..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltinukai

Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdomą. Gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų grybų padažu. Grybai nuplaunami ir 1—2..

Recepto vertinimas: 0

Avienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, druska, svieste pakepinti svogūnai, ir viskas gerai išmaišoma. Per tiršta masė atskiedžiama sultiniu. Daromi nedideli maltinukai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai ir išsuktas sviestas (40 g). Viskas gerai išmaišoma, daromi nedideli maltinukai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepti dar 10—15 min palaikomi šilto..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių maltinukai

Virtos bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų grybų padažu. Padažui grybai nuplaunami ir 1-2 v..

Recepto vertinimas: 0

Grybų maltinukai

Grybai išmirkomi, nusausinami, smulkiai supjaustomi, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė. Svogūnai susmulkinami, pakepinami svieste (50 g), suberiami pyrago džiūvėsėliai, pipirai, pasūdoma. Viskas gerai išmaišoma, palaikoma 1/2 val., kad džiūvėsėliai išbrinktų, ir daromi malti..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos maltinukai

Vištieną 2 kartus permalti, bandelę išmirkyti piene. Iš maltos mėsos, bandelės, kiaušinio, tirpinto sviesto, pipirų, druskos išminkyti faršą. Nuvalytus, nuplautus pievagrybius smulkiai supjaustyti ir iškepti (galima įdėti pjaustytų svogūnų, truputį riebalų, maltų džiūvėsėl..

Recepto vertinimas: 0

Grybų maltinukai (Jūratės)

Grybai išmirkomi, nusausinami, smulkiai supjaustomi, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė. Svogūnai susmulkinami, pakepinami sviese (50g), suberiami džiūvėsėliai, pipirai, pasūdoma. Viskas gerai išmaišoma, palaikoma, kad džiūvėsėliai išbrinktų ir daromi maltinukai. Jie pavolioj..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų maltiniai (Jūratės)

Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir apvirinama. Atskirai išvirti ryžius. Susmulkintus svogūnus pakepinti svieste. Apvirusį kopūstą sumalti mėsmale arba sutrinti trintuvu. Į paruoštus kopūstus dedami ryžiai, pakepinti svogūnai, suberiami d..

Recepto vertinimas: 0

Apetitiški maltinukai (Ramunės)

Duoną supjaustykite kubeliais ir išmirkykite piene. Svogūną ir česnaką nulupkite, supjaustykite kubeliais. Saulėgrąžas paskrudinkite keptuvėje. Svogūną ir česnaką apkepinkite su 2 šaukštais aliejaus. Duoną nuspaudę sumaišykite su faršu, svogūnu, česnaku ir kiaušiniu, įberki..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos maltinukai su šparaginėmis pupelėmis

Faršą sumaigykite šakute, įmuškite kiaušinį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, kapotais žalumynais ir gerai išminkykite. Iš faršo masės formuokite nedidelius apvalius maltinukus ir iš abiejų pusių patroškinkite svieste. Garnyrui šparagines pupeles nuplaukite, nusausinkite, g..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ MALTINUKAI

Virtos bulves sumalamos mesmale, suberiami miltai, imusami kiausiniai, supilama grietine, pasudoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir is abieju pusiu apkepami ikaitintuose riebaluose. Valgoma su dziovintu grybu padazu.Padazas: grybai nuplaunami ir 1-2 val. mirkomi siltame va..

Recepto vertinimas: 0

MALTINUKAI SU PORAIS IR GRYBAIS

Sumaisykite dziuvesius, vandeni, kiausini, druska bei prieskonius ir palikite10 min., kad isbrinktu. Sutarkuokite svoguna ir imaisykite i dziuvesiu mase. Sudekite mesa ir gerai ismaisykite.Nuplaukite grybus bei pora ir supjaustykite. Aptepkite grybus keptuveje, po to suberkite poru griezinelius. Pab..

Recepto vertinimas: 0

KOPŪSTŲ MALTINUKAI

Kopusta supjaustyti stambiais gabalais, isvirti pasudytame vandenyje. Istraukus nuvarvinti vandeni, sumalti mesmale ir nuspausti skysti (kaip ruosiant cepelinus nusunkiamos tarkuotos bulves). Suberti virtus ryzius, pabarstyti druskos, pipiru, supilti dziuveselius, imusti kiausini ir isminkyti. Sufor..

Recepto vertinimas: 0

SORŲ MALTINUKAI

Isverdame kose, istatome i orkaite 30 minuciu. Atvesiname, Imusame kiausini, ismaisome. Darome maltinukus, apvoliojame dziuveseliuose ir kepame ikaitintuose riebaluose. Maltinukus patiekiame su grietine. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių maltinukai su morkomis

Bulves išvirti su lupenom. Atvėsusias nulupti ir sumalti. Sviestą ištrinti su tryniais, sumaišyti su bulvėmis. Į bulvių masę suberti miltus, sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, su soda išplaktus baltymus, pasūdyti, išmaišyti. Iš paruostos masės formuoti maltinukus. Juos apvelti dži..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: maltinukai