Vištienos maltinukai

Ingridientai:
600g vištienos,
100g sudžiūvusios bandelės,
stiklinė pieno,
kiaušinis,
šaukštas sviesto,
100g pievagrybių,
maltų džiūvėsėlių,
taukų,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Vištieną 2 kartus permalti, bandelę išmirkyti piene. Iš maltos mėsos, bandelės, kiaušinio, tirpinto sviesto, pipirų, druskos išminkyti faršą. Nuvalytus, nuplautus pievagrybius smulkiai supjaustyti ir iškepti (galima įdėti pjaustytų svogūnų, truputį riebalų, maltų džiūvėsėlių). Atvėsinti. Mėsos faršą padalinti į aštuonias dalis, jas suploti į
blynus, uždėti grybų, galus sulipdyti ir padaryti pailgus maltinukus. Apvolioti miltuose ir iškepti.

10 min. įkišti į karštą orkaitę. Patiekti su keptomis bulvėmis, morkomis ir žirneliais ar daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!