Grybų maltinukai

Ingridientai:
1l. sūdytų ar raugintų grybų,
3 kiaušiniai,
2 šaukštai grietinės,
2 svogūnai,
150 g sviesto,
maltų pipirų,
druskos,
1 stiklinė džiūvėsėlių,
1 šaukštas miltų.
Gaminimas
Grybai išmirkomi, nusausinami, smulkiai supjaustomi, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė. Svogūnai susmulkinami, pakepinami svieste (50 g), suberiami pyrago džiūvėsėliai, pipirai, pasūdoma. Viskas gerai išmaišoma, palaikoma 1/2 val., kad džiūvėsėliai išbrinktų, ir daromi maltinukai. Jie pavoliojami miltuose ir kepami įkaitintame svieste ar aliejuje.

Valgoma pietums su karštomis bulvėmis ir raugintais agurkais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!