Apetitiški maltinukai (Ramunės)

Ingridientai:
2 riekelės baltos duonos,
100 ml pieno,
1 svogūnas,
1 skiltelė česnako,
100 g saulėgrąžų sėklų,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
400 g jautienos faršo,
1 kiaušinis,
1 šaukštelis džiovinto mairūno,
druskos, maltų juodųjų pipirų,
5 pomidorai, 1 paprika,
60 g sauso chereso,
4 šaukštai kečupo.
Gaminimas
Duoną supjaustykite kubeliais ir išmirkykite piene. Svogūną ir česnaką nulupkite, supjaustykite kubeliais. Saulėgrąžas paskrudinkite keptuvėje. Svogūną ir česnaką apkepinkite su 2 šaukštais aliejaus. Duoną nuspaudę sumaišykite su faršu, svogūnu, česnaku ir kiaušiniu, įberkite mairūno, pipirų, druskos. Padarykite kukulius ir 15 min. kepkite riebalais išteptoje skardoje. Pomidorus apvirkite karštame vandenyje, nulupkite, pašalinkite sėklas ir minkštimą supjaustykite kubeliais. Papriką nuplaukite, išimkite sėklas, smulkiai sukapokite. Viską sumaišykite su likusiu aliejumi ir cheresu, įberkite druskos, pipirų, sudėkite kečupą.
Patiekite su maltinukais

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!