25 rezultatų ieškant "kiekis"

Kalmarų salotos

Kalmarus nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Svogūnus taip pat smulkiai supjaustyti ir nuplikyti verdančiu vandeniu (smulkintų svogūnų kiekis turėtų būti maždaug toks pat kaip ir kalmarų). Svogūnus perpilti šaltu vandeniu. Sumaišyti kalmarus ir svogūnus su majonezu ir juodaisiais pipira..

Recepto vertinimas: 1

Lašiniai meduje [Ukrainietiška virtuvė]

Užvirti 1l vandens, suberti druską, cukrų, virinti 5 minutes. Nuimti nuo ugnies, įpilti puse medaus ir maišyti kol ištirps. Uždengti dangčiu ir leisti atvėsti 5 minutes. Poto įdėti į marinatą lašinius ir uždengus leisti visiškai ataušti. Kai mišinys atšals išimti lašinius, mari..

Recepto vertinimas: 5

Menkė su grietine

Kvadratais supjaustyti filė (apie 5 cm). Iš abiejų pusių pabarstyti druska, pipirais. Smulkiai supjaustyti svogūnus. Puode ištirpdyti sviestą, apkepinti svogūnus, kad suminkštėtų. Sudėti žuvį ir apkepinti ant stiprios ugnies. Žuvį ištraukti ir uždengti (palikti šiltai). Į svogū..

Recepto vertinimas: 5

Pikantiškas troškintos menkės kepsnys

4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimamas kaulas ir įtrinama pipirais bei cukrum. Vienas agurkas, nurodytas kiekis rūkyto kumpio, 1 morka, 1/2 petražolės supjaustomi pailgais trikampiais gabalėliais ir susmaigstomi į mėsą. keptuvėje su riebalais paspirginami svogūnai ir iš visų..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas keksas

Trynius ištrinkite su cukrumi, sudėkite krakmolą, iki baltumo ištrintą sviestą, dalį miltų ir razinas. Išmaišykite. Sudėkite iki baltumo išplaktus baltymus, likusius miltus, sodą, citrinos žievelę, atsargiai išmaišykite. Tada tešlą pilkite į kekso formos kepimo indą. Žiūrėki..

Recepto vertinimas: 0

Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniu

Mesa supjaustyti gabalais, apvolioti miltais ir kepinti svieste arba taukuose, kol apsitrauks rusva plutele. Prideti pjaustyto svoguno. Ipilti vandens arba sultinio, iberti druskos ir pipiru. Kai skystis uzvirs, prideti siaudeliais supjaustytu vaisiu, ipilti vyno arba obuoliu sulciu ir uzdengus dang..

Recepto vertinimas: 0

Grietinės padažas su svogūnais

Svogūnus smulkiai supiaustome ir kepiname svieste, kol suminkštėja, bet nepagelsta. Tada suberiame miltus ir dar pakepiname. Po to įpilame sultinio, įdedame pipirų, druskos ir paviriname 5 minutes. Jei labai sutirštėja, įpilame truputį sultinio. Supilame grietinę ir pakaitiname. Turėtu..

Recepto vertinimas: 0

Ryžikas

Morkas sumaišyti su cukrumi ir palikti pusvalandžiui, kad ištirptų cukrus. Tada įmušti kiaušinius, supilti išlydytą margariną, suberti cinamoną ( ar vanilinį cukrų), sudėti grietinę, kurioje ištirpinti kepimo milteliai, suberti miltus. Viską gerai išmaišyti ir kepti apie 30 - 40 ..

Recepto vertinimas: 0

Romos pica

Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, apdėti pomidorais, dešrelėmis (jų kiekis - pagal norą). Kepti orkaitėje 30 min. ..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių troškinys

Obuolius smulkiai supjaustykite į indely su cukrumi (cukraus kiekis pagal nuožiūrą) ir užpilkite vandens (ketvirtis puodelio). Ant virsaus uzdėkite kelias nesupjaustytas skilteles. Visa tai virkite 10-15 min. Šį troškinį galima panaudoti kepant obuolių apkepą ..

Recepto vertinimas: 0

"Ryžikas" - morkų pyragėlis (Ramunės) (foto)

Morkas sumaišyti su cukrumi ir palikti pusvalandžiui, kad ištirptų cukrus. Tada įmušti kaiušinius, supilti išlydytą margariną, suberti cinamoną ( ar vanilinį cukrų), sudėti grietinę, kurioje ištirpinti kepimo milteliai, suberti miltus. Viską gerai išmaišyti ir kepti apie 30 - 40..

Recepto vertinimas: 0

Karštas šokoladas (Karinos)

Į prikaistuvį sudėti margariną. Supilti pieną. Užvirinti. Užvirus berti kakavą [masė turi būti tamsesnė už pieniško šokolado spalvą]. Pavirti keletą minučių. Sudėti grietinę ir dar pavirti visą masę apie pusę minutės. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su granatais

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Vištos krūtinėl..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiais

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Išvirtą vištien..

Recepto vertinimas: 4

Datulių ir graikiškų riešutų pyragas

Iki 180°C temperatūros įkaitinkite orkaitę. Tuo metu keptuvėje 4-5 min. patroškinkite datules su apelsino sultimis, kol susigers skystis. Tuomet suberkite ir išmaišykite apelsino žievelę, riešutus ir cinamoną. Stačiakampio formos kepimo skardos dugną ištepkite sviestu. Įklokite..

Recepto vertinimas: 5

Putpelės su citrina ir šalavijo lapeliais

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Dubenėlyje sumaišykite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, citrinos sultis, sutarkuotą citrinos žievelę, česnaką, druską ir pipirus. Likusį aliejų įkaitinkite keptuvėje ir trumpai iš abiejų pusių apkepinkite putpeles kartu su susmulkinta..

Recepto vertinimas: 0

Želė su vynuogėmis ir džinu

Ant vynuogių, sudėtų į dubenį, užpilame džino (60 ml pasiliekame). Pridengiame ir padedame į šaldytuvą porai valandų arba nakčiai. Likusią džino dalį supilame į puodelį, sudedame želatiną ir paliekame 5 mionutėms. Į puodą supilame vandenį, pasaldiname ir verdame ant silpnos ..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų plokštelės

Migdolus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite, supjaustykite plokštelėmis ir kaitinkite orkaitėje, kol gražiai pagels. ..

Recepto vertinimas: 0

Šaltalankių gėrimas (Jūratės) (foto)

Nuplautas šaltalankių uogas užpilti karštu (bet ne verdančiu) vandeniu, kad apsemtų ir palaikyti maždaug 2 min., (taip vėliau jos lengviau susimaigys). Tada vandenį nupilti, o uogas sumaigyti. Ant dubenėlio krašto uždėti dvigubos marlės gabalėlį ir nupilti susidariusias sultis. Uog..

Recepto vertinimas: 2

Vidutinio kietumo mielinė tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g cukraus ir pilti drungną pieną. Atsargiai išmaišyti kauburėlio vidurį. Jį apibarstyti miltais ir uždengus 15 min. laikyti šiltoje, be skersvėjų vietoje. Pavir..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuota mielinė tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 gramų cukraus ir pilti šaltą pieną. Atsargiai išmaišyti kauburėlio vidurį. Jį apibarstyti miltais ir uždengus 15 minučių laikyti vėsioje, be skersvėjų vi..

Recepto vertinimas: 2

Razinos amarete

Paimamas stiklinis dubenelis, sudedamas norimas kiekis razinu. viskas uzpilama amaretu, kad apsemtu.Uzdengiama dangteliu, kad ismirktu ir isbrinktu.Paskui vartojama kaip lengvas alkoholinis uzkandis vaisiu metu. (irmantas)..

Recepto vertinimas: 0

Sūdyta lašišiena :)

Imame lašišienos file, kiek jos bus čia jau jūsų reikalas, žodžiu kiekis nesvarbu, nes nėra proporcijų jokių. Lašišos file apibarstome storu sluoksniu jūros druskos, taip kad nesimatytų nei kiek lašišos. Lėkštę kurioje guli mūsų filė aptraukiame plėvele (kulinarine) ir dedame ..

Recepto vertinimas: 0

Perlinių kruopų košė

Perlinės kruopos apie 2val. mirkomos vandenyje, tuomet verdamos. Keptuveje kepinami svogūnai, morkos ir dešrelės. Baigiant troškinti dešreles, morkas ir svogūnus sudedami ir žirneliai. Išvirus perlinėms kruopoms visas troškinys supilamas į košę ir išmaišoma. Ptiekiama su grietine. (..

Recepto vertinimas: 3

Pomidorų užkandėlė

Supjaustykite pomidorus apvaliom riekelem, išdėliokite lėkštėje, kad nebūtų vienas ant kito, o pilnai užpildytų lėkštę. Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite česnaką ( kiekis pagal skonį), išdėliokite ant pomidorų. Pabarstykite druska ir pipirais. Išdėliokite ant pomidorų sut..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kiekis