Menkė su grietine


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
4-6 asm. (visos baltos žuvys)
800 g menkės filė
2 svogūnai
30 g sviesto
200 ml baltojo sauso vyno
200 g grietinės
druskos, pipirų
Gaminimas:

Kvadratais supjaustyti filė (apie 5 cm). Iš abiejų pusių pabarstyti druska, pipirais. Smulkiai supjaustyti svogūnus. Puode ištirpdyti sviestą, apkepinti svogūnus, kad suminkštėtų. Sudėti žuvį ir apkepinti ant stiprios ugnies. Žuvį ištraukti ir uždengti (palikti šiltai). Į svogūnus įpilti vyno ir virinti, kol jo kiekis sumažės iki trijų kervirtadalių. Įdėti grietinės, gerai sumaišyti ir pavirinti apie 5 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!