Ravioli su jautiena ir špinatais

Ingridientai:
60g tešlos,
100g pomidorų padažo,
20g sūrio.

Įdarui:
50g jautienos,
40g trintų špinatų,
1/3 žalio kiaušinio trynio,
1/3 virto kiaušinio trynio,
10g sūrio,
maltų muskato riešutų,
juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Pagaminkite tradicinę ravioli tešlą.

Tešlą iškočiokite dviem plonais kvadratais ir apšlakstykite juos vandeniu. Naudodami konditerinį maišelį kas 4 centimetrus įspauskite faršą. Išspausto faršo kiekis turi būti lygus graikinio riešuto dydžiui. Ant viršaus uždėkite antrąjį tešlos sluoksnį, prispauskite jį prie apatinio sluoksnio, supjaustykite nedideliais kvadratėliais ir virkite pasūdytame vandenyje 10 - 12 minučių. Po to vandenį nupilkite, ravioli užpilkite pomidorų padažu, patroškinkite kelias minutes, perdėkite į keptuvę ar kepimo skardą, apipilkite padažu, gausiai apibarstykite tarkuotu sūriu ir pakepinkite orkaitėje.
Faršas gaminamas taip: jautieną supjaustykite, sumaišykite su špinatais, žaliu ir virtu kiaušinio tryniais, įberkite tarkuoto sūrio, druskos, pipiru, muskato riešutų ir viską gerai sumaišykite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!