Grietinės padažas su svogūnais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
Padažo kiekis : [250g.]
1.100g. grietinės;
2.100g. sultinio;
3.15g. sviesto;
4.10g. miltų;
5.50g. svogūnų, pipirų ir druskos
Gaminimas:

Svogūnus smulkiai supiaustome ir kepiname svieste, kol suminkštėja, bet nepagelsta. Tada suberiame miltus ir dar pakepiname. Po to įpilame sultinio, įdedame pipirų, druskos ir paviriname 5 minutes. Jei labai sutirštėja, įpilame truputį sultinio. Supilame grietinę ir pakaitiname.
Turėtu išeiti toks baltos spalvos skystas grietinės tirštumo padažas su skendinčiais bespalviais svogūnų gabaliukais.

Skanaus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!