25 rezultatų ieškant "gali"

Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis

Biskvitui išmaišyti persijotus miltus su maltais migdolais, alyvų aliejumi ir tryniais. Atskirai su cukrumi kietai suplakti baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Tešlą plonu sluoksniu supilti į kepimo popieriumi išteptą skardą ir kepti 250? 5 minutes. Kas nemoka kepti biskvito, gal..

Recepto vertinimas: 5

Kuskusas su glazūruotais baklažanais

Aliejus pakaitinamas keptuvėje, daržovės kepamos ant didelės ugnies, vis sukrečiant keptuvę. Sudedami svogūnai, česnakai, čilis. Viskas toliau tokiu pačiu būdu kepama ant didelės ugnies maždaug 1 minutę. Užpilamas sirupas, gerai išmaišoma. Įmaišomas kuskusas, citrinos sultys, van..

Recepto vertinimas: 0

Tinginio balandėliai

Pavirti ryžius. Sumaišyti juos su faršu.Įberti prieskonių. Kopustus ir morkas supjaustyti ir sudeti i troškintuvę. Sudėti faršą su ryžiais. Įpilti vandens (nedaug kad dugna apsemtų). Uždėti ant silpnos ugnies. Užvirus sudėti sultinio kubelį ir įdėti pom. padažo. Po 20 min. išm..

Recepto vertinimas: 4

Vafliai su slyvomis raudonajame vyne

MIltus supiltį į dubenį, palaipsniui pilti pieną, sirupą, berti druską, dėti trynius, sviestą, varškės sūrelį arba varškę ir minkyti tešlą. Suberkite sezamų sėklas ir palikti, kad išbrinktų. SLyvas ir cinamoną užpilti raudonuoju vynu. SLyvas užvirinti ant silpnos ugnies, pali..

Recepto vertinimas: 0

Tortas SKRUZDĖLYNAS

Iš visų produktų gerai išminkome tešlą. Ją išmušame. Plonai iškočiojame (miltų ant lentos neberiame, o ją ištepame aliejumi, kad tešla nepriliptų). Supjaustome keturkampiais, maždaug 3 - 4 centimetrų ilgio gabalėliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi. Gabalėliams sujung..

Recepto vertinimas: 4

Vaisių tortas

Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą ir pusei valandos įdėti į šaldytuvą. Atšaldyta tešla iškloti tortinės šonus ir dugną, Kepti stipriai įkaitusioje orkaitėje (250 laipsnių). Sviestą ištrinti su cukrumi, įdėti trynius ir likusius kremo produktus, išmaišyti. Kremo pridėti..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu

Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), burokine tarka užtarkuokite 10g morkų, apdėliokite 40g agurkų gabalėlių, 30g pomidorų skiltelių. Ant viršaus užberkite 10g porų, supjaustytų ..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių daržovių salotos su karšta traškia jautienos filė ir pomidoriniu alyvų aliejaus užpilu

Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), burokine tarka užtarkuokite 10g morkų, jas apdėliokite 30g agurkų gabalėlių, 30g pomidorų skiltelių, 30g raudonos paprikos kvadratėlių. Ant vi..

Recepto vertinimas: 0

Niekutis

Baltymai (jų gali būti ir daugiau) išplakami iki standžių putų (palenkus indą, baltymai iš jo turi nekristi). Tada po šaukštą jie leidžiami į verdantį pieną. Apvirinus vieną pusę, apverčiama ir išverdama antroji pusė. Kiaurasamčiu išgriebiama į lėkštę. Pienas vėl užviri..

Recepto vertinimas: 5

Karšio kukuliai

Iš žuvies išimami kaulai, mėsa supjaustoma gabalais ir, pridėjus išmirkyto ir nuspausto pyrago, sumalama. Į masę sudedamas svieste pakepintas smulkiai supjaustytas svogūnas ir kitos pakepintos prieskoninės daržovės, malti prieskoniai, žali kiaušiniai, supilama grietinėlė, pas..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių salotos su grybais (Jūratės)

Visų komponentų imti po lygiai. Obuolius, morkas, pomidorus, agurkus supjaustyti kubeliais, grybus - taip pat mažais gabalėliais. Svogūnus - smulkiai. Apšlakstyti 3proc. obuolių actu ir palikti 30min. Prieš patiekiant apibarstyti smulkintom petražolėm. Kas mėgsta, gali užpilti kitu mė..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški kalafiorai (Ramintos)

Pakaitinkite ghi kol jis taps skaidrus. Įberkite kmynų sėklas ir trumpai pamaišykite, kol pasklis jų aromatas. Sudėkite miltelių pavidalo prieskonius ir vieną sykį permaišykite. Sudėkite imbierą, druską ir kalafiorus, trumpai pamaišykite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškin..

Recepto vertinimas: 0

Amerikietiškas obuolių pyragas

Šiek tiek daugiau nei pusę tešlos iškočioti ir iškloti skardos dugną bei šonus. Įdaras Nulupti ir supjaustyti gabaliukais obuoliai sumaišyti su cukrumi, krakmolu, vanile, cinamonu ir kitais pageidaujamais paskaninimais - sudedami ant išklotos tešlos. Kita tešlos dal..

Recepto vertinimas: 3

Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto)

Pagaminamas žaliasis kario padažas: čili pipirai sumalami su druska, pridedama kapotos citrinžolės, kapotos kaffir žaliosios citrinos žievelės, kapotos kalendros šaknies, sudedamas šalotinis svogūnas, pipirai, kalendros sėklos, kmynų sėklos ir krevečių padažas. Viskas gerai sumai..

Recepto vertinimas: 0

SALDI VIŠTIENA SU VAISIAIS

Vista supjaustyti vidutinio didumo gabaleliais, pasudyti ir pakepinti riebaluose, kol igaus auksini atspalvi. Tada perdeti i puoda, ipilti nedideli kieki vandens ir troskinti ant silpnos ugnies, kol mesa suminkstes. I kita puoda ipilti 2 stiklines vandens, suberti cukru, uzvirinti. I verdanti sirupa..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENA GRIETINĖLĖJE

Vistienos krutinele pakepinti, pasudyti, papipirinti ir paskaninti ciberzole. I troskinimui skirta inda sudeti vistiena, sparagines pupeles ir viska uzpilti grietinele. Troskinti, kol suminkstes pupeles...

Recepto vertinimas: 5

KALMARAI BALTO VYNO PADAŽE

Kalmarus deti i salta vandeni ir jam uzvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukieteti). Isvirtus supjaustyti juostelemis. Smulkiai supjaustyti svoguna ir pakepinti svieste. I svogunus supilti grietine, vyna, sudeti supjaustytus kalmarus ir viska pakaitinti dar apie 5 minutes. Pat..

Recepto vertinimas: 5

KEPTA MĖSA SU KIVIAIS

Kivius nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais. Mesoje (gali buti bet kokia, kuria megstate : kiauliena, jautiena, versiena) padarome ipjovas kiseneles, paskirstydami jas tolygiai per visa mesos pavirsiu. I kiekviena kisenele idedame dalele kivio, truputi druskos ir ka tik sumalto juodojo pip..

Recepto vertinimas: 0

SVOGŪNŲ SALOTOS

Svogunus supjaustome pusziedziais, morkas - griezineliais. Svogunus nuplikome verdanciu vandeniu, nusunkiame. Sumaisome su morku griezineliais, zirneliais, majonezu bei prieskoniais...

Recepto vertinimas: 0

Trešnių sultys su minkštimu

Nuplautas tresnes, geriau be kauliuku, kaitinti 60-70 C temperaturoje, kol suminkstes. Tuomet pertrinti per asutini ar plastmasini tinkleli. Sultis su minkstimu reikia gaminti greitai, nes trinant i zaliava patenka daug oro, todel ji gali patamseti ir suirti nemazai vitaminu. Kad sultys nepatamsetu,..

Recepto vertinimas: 0

Aktinidijų džemas

Nuplautas uogas, pasalinus ziedsoscius ir kotelius, uzpilti cukraus sirupu ir kaitinti 10-12 min. 89 C temperaturoje. Susidariusias sultis nupilti (jas galima sunaudoti gaivinantiems gerimams), o ant uogu supilti 400-500 g cukraus ir virti 40-45 min. Karsta dzema supilti i svarius stiklainius ir uzd..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų ir svarainių kompotas

Moliugus supjaustyti kubeliais, svarainius - griezineliais. Moliugus ir svarainius sudeti i verdanti pasaldinta vandeni ir virti ant silpnos ugnies tol, kol suminkstes.Moliugu ir svarainiu kompotas gali buti konservuojamas ziemai. Tada reikia pilti maziau vandens, o pries vartojant skiesti virintu v..

Recepto vertinimas: 3

Daržovių troškinys

Cukinija nuplauname, jei didele - nulupame, ir supjaustome kubeliais. Paprika taip pat supjaustome kubeliais. Pomidorus supjaustome stambesniais kubeliais. Keptuveje ikaitiname alieju ir sudedame cukinija. Keptuve uzdengiame dangciu ir troskiname ant nedideles ugnies. Po kokiu 5 min. sudedame paprik..

Recepto vertinimas: 0

Silkės užkanda

Paruosimas labai paprastas: silke supjaustome, sudedame i lekste, salia dedame supjaustyta svoguna, pomidora. Ant pomidoro uzdedame grietines. Produktu derinys gali nustebinti bet kaip skanu :) bus dar skaniau jei valgysite su PALANGOS duona (Dalia)..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos file su daržovėmis ir kariu

Vistiena supjaustykite nedideliais gabaleliais, bulve - kubeliais, morka - plonais siaudeliais, svoguna susmulkinkite.Pasudytame vandenyje (galite ideti siek tiek kario prieskoniu) isvirkite susmulkinta bulve, sparagines pupeles, zirnelius ir ziedini kopusta.Keptuveje islydykite sviestąa, suberkite..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: gali