25 rezultatų ieškant "gali"

Žuvies užkepėlė

Žuvį supjaustyti gabalėliais. Morkas sutarkuoti burokine tarka. Ryžius apvirti. Porus supjaustyti žiedeliais . Sūrį sutarkuoti. Žuvį pabarstyti žuvies prieskoniais. Kepimo indą sutepti alyvų aliejumi ir pabarstyti trupiniais. Dėti sluoksniais: morkos, žuvis , porai , ryži..

Recepto vertinimas: 4

Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis

Biskvitui išmaišyti persijotus miltus su maltais migdolais, alyvų aliejumi ir tryniais. Atskirai su cukrumi kietai suplakti baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Tešlą plonu sluoksniu supilti į kepimo popieriumi išteptą skardą ir kepti 250? 5 minutes. Kas nemoka kepti biskvito, gal..

Recepto vertinimas: 5

Kuskusas su glazūruotais baklažanais

Aliejus pakaitinamas keptuvėje, daržovės kepamos ant didelės ugnies, vis sukrečiant keptuvę. Sudedami svogūnai, česnakai, čilis. Viskas toliau tokiu pačiu būdu kepama ant didelės ugnies maždaug 1 minutę. Užpilamas sirupas, gerai išmaišoma. Įmaišomas kuskusas, citrinos sultys, van..

Recepto vertinimas: 0

Vafliai su slyvomis raudonajame vyne

MIltus supiltį į dubenį, palaipsniui pilti pieną, sirupą, berti druską, dėti trynius, sviestą, varškės sūrelį arba varškę ir minkyti tešlą. Suberkite sezamų sėklas ir palikti, kad išbrinktų. SLyvas ir cinamoną užpilti raudonuoju vynu. SLyvas užvirinti ant silpnos ugnies, pali..

Recepto vertinimas: 0

Greita pica su dešra ir šprotais

Paplotėlius ištepti pomidorų pasta, pabarstyti žalumynais ir sudėti griežinėliais supjaustytus kiaušinius, dešrą, žuvis, susmulkintus ir svieste ištroškintus pievagrybius (aš mėgstu dėti žalius) bei alyvuogių puseles. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sū..

Recepto vertinimas: 5

Tortas SKRUZDĖLYNAS

Iš visų produktų gerai išminkome tešlą. Ją išmušame. Plonai iškočiojame (miltų ant lentos neberiame, o ją ištepame aliejumi, kad tešla nepriliptų). Supjaustome keturkampiais, maždaug 3 - 4 centimetrų ilgio gabalėliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi. Gabalėliams sujung..

Recepto vertinimas: 4

Vaisių tortas

Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą ir pusei valandos įdėti į šaldytuvą. Atšaldyta tešla iškloti tortinės šonus ir dugną, Kepti stipriai įkaitusioje orkaitėje (250 laipsnių). Sviestą ištrinti su cukrumi, įdėti trynius ir likusius kremo produktus, išmaišyti. Kremo pridėti..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu ančiuvių užpilu

Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), burokine tarka užtarkuokite 10g morkų. Ant viršaus užberkite 40g tarka sutarkuotų agurkų šiaudelių, 10g porų, supjaustytų plonais griežinėlia..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu

Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), burokine tarka užtarkuokite 10g morkų, apdėliokite 40g agurkų gabalėlių, 30g pomidorų skiltelių. Ant viršaus užberkite 10g porų, supjaustytų ..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta aviena su kopūstais

Virta mėsa supjaustoma gabaliukais, sudedama į ugniai atsparų indą, pabarstoma pipirais, jei reikia, druska, ir ant jos sudedami troškinti kopūstai (gali būti ir nerauginti, tik patroškinti su riebalais ir svogūnais), kepama vidutinio karštumo krosnyje ar orkaitėje apie 1/2 val. Pat..

Recepto vertinimas: 2

Niekutis

Baltymai (jų gali būti ir daugiau) išplakami iki standžių putų (palenkus indą, baltymai iš jo turi nekristi). Tada po šaukštą jie leidžiami į verdantį pieną. Apvirinus vieną pusę, apverčiama ir išverdama antroji pusė. Kiaurasamčiu išgriebiama į lėkštę. Pienas vėl užviri..

Recepto vertinimas: 5

Makaronai (Canneloni) su varškės įdaru

Varškę gerai ištriname, sumaišome su 2 šaukštais tarkuoto fermentinio sūrio, suberiame susmulkintus žalumynus, įberiame maltų pipirų, muskatų, sudedame kiaušinius, pasūdome ir viską labai gerai išsukame. Padažui keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame miltus ir išmaišome..

Recepto vertinimas: 3

Obuolių salotos su grybais (Jūratės)

Visų komponentų imti po lygiai. Obuolius, morkas, pomidorus, agurkus supjaustyti kubeliais, grybus - taip pat mažais gabalėliais. Svogūnus - smulkiai. Apšlakstyti 3proc. obuolių actu ir palikti 30min. Prieš patiekiant apibarstyti smulkintom petražolėm. Kas mėgsta, gali užpilti kitu mė..

Recepto vertinimas: 0

Braškių ir migdolų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180-200°C temperatūros. Kiaušinius iki purios masės išplakti su 2 šaukštais karšto vandens. Plakant suberti cukrų. Plakti, kol masė pasidarys labai puri. Suberti migdolus. Sumaišyti miltus, krakmolą bei kepimo miltelius ir išsijoti ant kiaušinių. Viską gerai..

Recepto vertinimas: 0

Amerikietiškas obuolių pyragas

Šiek tiek daugiau nei pusę tešlos iškočioti ir iškloti skardos dugną bei šonus. Įdaras Nulupti ir supjaustyti gabaliukais obuoliai sumaišyti su cukrumi, krakmolu, vanile, cinamonu ir kitais pageidaujamais paskaninimais - sudedami ant išklotos tešlos. Kita tešlos dal..

Recepto vertinimas: 3

SALDI VIŠTIENA SU VAISIAIS

Vista supjaustyti vidutinio didumo gabaleliais, pasudyti ir pakepinti riebaluose, kol igaus auksini atspalvi. Tada perdeti i puoda, ipilti nedideli kieki vandens ir troskinti ant silpnos ugnies, kol mesa suminkstes. I kita puoda ipilti 2 stiklines vandens, suberti cukru, uzvirinti. I verdanti sirupa..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENA GRIETINĖLĖJE

Vistienos krutinele pakepinti, pasudyti, papipirinti ir paskaninti ciberzole. I troskinimui skirta inda sudeti vistiena, sparagines pupeles ir viska uzpilti grietinele. Troskinti, kol suminkstes pupeles...

Recepto vertinimas: 5

Kiauliena su žemės riešutais (kinietiškai)

Mėsą supjaustyti 2cm dydžio kubeliais. Išplakti baltymus su krakmolu ir druska ir sudėti mėsą, palikti kad įsigertų. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti mėsą, pakepinti kol paruduos. Sukapoti česnaką, imbierą ir svogūnus. Atskirai pakepinti ir sudėti mėsą, dar pakepti 1min., s..

Recepto vertinimas: 3

KEPTA MĖSA SU KIVIAIS

Kivius nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais. Mesoje (gali buti bet kokia, kuria megstate : kiauliena, jautiena, versiena) padarome ipjovas kiseneles, paskirstydami jas tolygiai per visa mesos pavirsiu. I kiekviena kisenele idedame dalele kivio, truputi druskos ir ka tik sumalto juodojo pip..

Recepto vertinimas: 0

Trešnių sultys su minkštimu

Nuplautas tresnes, geriau be kauliuku, kaitinti 60-70 C temperaturoje, kol suminkstes. Tuomet pertrinti per asutini ar plastmasini tinkleli. Sultis su minkstimu reikia gaminti greitai, nes trinant i zaliava patenka daug oro, todel ji gali patamseti ir suirti nemazai vitaminu. Kad sultys nepatamsetu,..

Recepto vertinimas: 0

Aktinidijų džemas

Nuplautas uogas, pasalinus ziedsoscius ir kotelius, uzpilti cukraus sirupu ir kaitinti 10-12 min. 89 C temperaturoje. Susidariusias sultis nupilti (jas galima sunaudoti gaivinantiems gerimams), o ant uogu supilti 400-500 g cukraus ir virti 40-45 min. Karsta dzema supilti i svarius stiklainius ir uzd..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų ir svarainių kompotas

Moliugus supjaustyti kubeliais, svarainius - griezineliais. Moliugus ir svarainius sudeti i verdanti pasaldinta vandeni ir virti ant silpnos ugnies tol, kol suminkstes.Moliugu ir svarainiu kompotas gali buti konservuojamas ziemai. Tada reikia pilti maziau vandens, o pries vartojant skiesti virintu v..

Recepto vertinimas: 3

Kokteilis III

Bananu ir vysniu sultis atsargiai supilk i stiklina. Jei nemaisysi tada gerimas bus margas. Jei sumaisysi, bus rausvas. Stikline gali papuosti banano griezineliu (ar kaip pats sugalvosi).Mmm... kaip skanu!... (Greta)..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių troškinys

Cukinija nuplauname, jei didele - nulupame, ir supjaustome kubeliais. Paprika taip pat supjaustome kubeliais. Pomidorus supjaustome stambesniais kubeliais. Keptuveje ikaitiname alieju ir sudedame cukinija. Keptuve uzdengiame dangciu ir troskiname ant nedideles ugnies. Po kokiu 5 min. sudedame paprik..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos file su daržovėmis ir kariu

Vistiena supjaustykite nedideliais gabaleliais, bulve - kubeliais, morka - plonais siaudeliais, svoguna susmulkinkite.Pasudytame vandenyje (galite ideti siek tiek kario prieskoniu) isvirkite susmulkinta bulve, sparagines pupeles, zirnelius ir ziedini kopusta.Keptuveje islydykite sviestąa, suberkite..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: gali