Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), 10g morkų, apdėliokite 40g agurkų gabalėlių, 30g pomidorų skiltelių, 10g porų, 60g aviečių aliejaus užpilo, 100g kalakutienos filė, 10g miltų, 2g druskos, 1g kario prieskonių
Gaminimas:
Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), burokine tarka užtarkuokite 10g morkų, apdėliokite 40g agurkų gabalėlių, 30g pomidorų skiltelių. Ant viršaus užberkite 10g porų, supjaustytų plonais griežinėliais ir išskaidytų žiedeliais, salotas apšlakstykite 60g aviečių aliejaus užpilo. 100g kalakutienos filė supjaustykite plonais piršteliais, apvoliokite 10g miltų, išmaišytų su 2g druskos ir 1g kario prieskonių, įkaitintame saulėgrąžų aliejuje pakepinkite, kad kalakutiena apskrustų ir užbarstykite ant salotų. Apibarstykite 5g mėtų lapelių. Išeiga –250/60g
Tinka vartoti su:

 

 

Šaltinis: Vincento Sako receptai namų virtuvei 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!