SALDI VIŠTIENA SU VAISIAIS

Ingridientai:
1 višta (apie 1 kg)
30 g riebalų
200 g obuolių
200 g kriaušių
200 g agrastų (gali būti iš kompoto, tada nereikia virti)
200 g persikų (gali būti iš kompoto, tada nereikia virti)
150 g cukraus
druskos

Gaminimas
Višta supjaustyti vidutinio didumo gabalėliais, pasūdyti ir pakepinti riebaluose, kol įgaus auksinį atspalvį. Tada perdėti į puodą, įpilti nedideli kiekį vandens ir troškinti ant silpnos ugnies, kol mėsa suminkštės. Į kitą puodą įpilti 2 stiklines vandens, suberti cukrų, užvirinti. Į verdanti sirupą sudėti: apluptas ir supjaustytas skiltelėmis kriaušes, apluptus ir supjaustytus skiltelėmis obuolius (be sėklalyzdžiu), agrastus, persikus. Viską užvirti ir virti apie 2 min. Jei vaisiai iš kompoto tai juos sudėti, kai viskąą pabaigiame virti ir išjungiame, kad suššiltu. Višštos gįįabalėlius šišimti ir sud&ąą#279;ti į pusgilį indą, kuriame patieksite, ant v&#ž353;iršaus supilti kompotą su vaisiais. Patiekti su biriai virtais ryžiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!