Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:

180 g viščiuko,
4 g miltų,
0,1 kiaušinio,
20 g pyrago,
12 g riebalų,
7 g sviesto,
150 g priedo,
žalumynų, druskos.

Gaminimas:

Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyje, apvoliokite baltais džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintuose riebaluose. Po to dėkite ant švarios keptuvės, uždėkite sviesto ir kaitinkite orkaitėje 3 – 4 min.
Patiekite ant popierine servetėle apdengtos lėkštės, papuoškite petražolių šakelėmis.Prie jų galima paduoti citrinos skilteles. Keptas bulves paduokite atskirai. Papildomas priedas gali būti lapinės salotos, kopūstų salotos, marinuoti vaisiai ir uogos. Skanaus !

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!