25 rezultatų ieškant "gabalus"

Veršienos pjausnys

Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palaikyti šaltai. Kiaušinį išplakti su druska ir pienu. Tada mėsos gabalus pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsiuose ir kepti. Iškepus, sudėti į puodą apšlakstyti sviestu. Iš riebalų padaryti padažą su grietine ir..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena tešloje

Mėsą supjaustyti, apibarstyti prieskoniais, citrinos sultimis. Užmaišyti tešlą, į kurią sudėti išplaktus baltymus. Ant iešmo verti tešloje pamirkytus mėsos gabalus ir tada kepti. Iškeptą mėsą papuošti citrinos griežinėliais ir petražolės lapeliais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su vaisiais

Viščiuką perkirsti pusiau, gabalus aptepti grietine ir kepti. Porą supjaustyti ir pakepinti su mėsa, paskui įpilti sultinio, sudėti išmirkytus vaisius ir 20 minučių troškinti. Galiausiai patiekalą apibarstyti petražolių lapeliais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukai tešloje

Viščiukus perpjauti pusiau, įtrinti druska, citrinos sultimis. Tada supjaustyti gabalais ir apvirti. Iš kiaušinių, pieno, aliejaus, miltų užmaišyti tešlą, pasūdyti, pagardinti muskatu. Vištienos gabalus pamirkyti tešloje ir kepti. Patiekti apibarsčius petražolės lapeliais. Skanaus...

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių

Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves supjaustykite dantytu peiliu ir jomis apsmaigstykite mėsos gabalus ir dėkite juos kepti. Kepkite kol pasidarys gražios aukso spalvos. Kartu pakepinkite ir svogūnus. Viską sudėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu ir tr..

Recepto vertinimas: 0

Kiškiena, troškinta su raugintais kopūstais

Paruoštą kiškį supjaustyti gabalais ir įtrinti juos druska. Troškintuve paspirginti lašinukus, sudėti kiškienos gabalus ir apkepinti. Pridėti svogūno (galima ir grybų). Kopūstus ir tarkuotus obuolius sudėti ant mėsos, įpilti sultinio, kad nesviltų, ir uždengus dangčiu troškint..

Recepto vertinimas: 2

Jautienos drebučiai

Kojas apsvilinti, sukapoti gabalais, nuplauti , užpilti šaltu vandeniu. Mėsą perpjauti į du gabalus, gerai nuplauti ir sudėti kartu su kojomis į puodą. Kai užvirs, skystį nupilti, o kojas ir mėsą perplauti šaltu vandeniu. Sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu ir 3 val. virti, nug..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos žlėgtainis su vaisiais

Išgyslintą nugarinę supjaustyti 3-4 cm storio riekelėmis ir padaužyti peilio kotu. Mėsos gabalus įtrinti aliejumi, pabarstyti pipirais ir palikti kelioms minutėms. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti išilgai perpjautus bananus, ananasų griežinėlius, persikų puseles su uogiene ir ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis daržovių marinate

Žuvį nuvalyti, išimti kaulus, supjaustyti į gabalus ir, pavoliojus miltuose, pakepinti aliejuje. Mažą žuvį apkepti nepjaustytą. Marinatui skirtas daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti: svogūnus - plonais griežinėliais, morkas ir petražoles - žvaigždutėmis. Jas 10 - 15 min pak..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su bulvėmis ir grybais

Menkės filė supjaustyti gabalais, apibarstyti druska, apšlakstyti rūgščiomis sultimis ir palaikyti šaltai. Tada žuvies gabalus apvolioti miltais ir iš abiejų pusių kepti aliejuje, kol apsitrauks rausva plutele. Ugniai atsparią formą arba keptuvę patepti aliejumi, ant dugno sudėti pja..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lazanija

Isvirkite lazanijos gabalus pasūdytame vandenyje. Nuo nuvalytų porų atskirkite lapus ir 8 lapus atidėkite. Paruoskite misinį is sutarkuoto sūrio, grietinės, citrinų sulčių, pasūdykite ir papipirinkite. Isvirtus lazanijos gabalus atsargiai isverskite į kiaurasamtį ir sudėliokite juos an..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena, kepta su šalavijais

Veršio išpjovas nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Į plastikinį maišelį suberiame miltus, po vieną dedame išpjovas ir gerai apvoliojame miltuose. Dubenėlyje išplakame kiaušinį su pienu. Kitame dubenėlyje sumaišome džiūvėsėlius su susmulkintais šalavijų lapeliais. Apvo..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su brokoliais

Brokolius 2 min. palaikykite verdančiame vandenyje. Nupilkite verdantį vandenį ir apliekite šaltu vandeniu. Brokolius supjaustykite stambiais gabaliukais. Ištepkite dvi kepimo skardas. Į tešlą įmaišykite džiovintų krapų taip, kad tešla kartu su krapais sudarytų vientisą masę. Pasi..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su šviežiais kopūstų lapais

Iš kopūsto išpjaukite kotelį (jo neprireiks). Gerai nuplaukite kopūsto lapus, juos sudėkite į platų puodą, užpilkite trupučiu vandens (vanduo turi šiek tiek apsemti lapus) ir virkite 10 – 15 minučių, kol lapai suminkštės. Nupilkite vandenį ir smulkiai supjaustykite kopūsto lapu..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni kaimiškai

Ištepkite dvi kepimo skardas. Tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Iškočiokite abu tešlos gabalus į 25 cm skersmens paplotėlius, apibarstykite juos miltais. Tešlos paviršių apšlakstykite trupučiu aliejaus. Nulupkite dešreles, supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėliokite ant..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su vištienos kepenėlėmis

Puode įkaitinkite sviestą ir greitai jame apkepkite vištienos kepenėles. Kepinkite taip, kad kepenėlės iš išorės apskrustų, tačiau iš vidaus būtų dar rausvos. Kiaurasamčiu išimkite kepenėles iš puodo, sudėkite į atskirą indą ir atidėkite į šalį. Į tą patį puodą sudėk..

Recepto vertinimas: 4

Virta žuvis su česnaku

Iš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę išvirkite sultinį. Išvirusią smulkmę išmeskite, o sultinyje virkite stambius žuvies gabalus. Smulkiai supjaustytą česnaką sutrinkite su druska ir, sudėję puodukan, įpilkite du šaukštus sultinio. Gerai išmai..

Recepto vertinimas: 0

Triušiena su garstyčiomis

Triušį išplauname, nusausiname, supjaustome porcijomis ir apkepiname aliejuje. Puode įkaitiname sviestą, sudedame apekepintus triušio gabalus, pabarstome miltais ir išmaišome mediniu šaukštu. Į puodą dedame nuluptą svogūną, prismaigstytą gvazdikėlių, suberiame čiobrelius, laurų..

Recepto vertinimas: 0

KAROSAS SU KRAPAIS

Stambius karosu gabalus troskinkite sudytame vandenyje su svogunu, salieru, petrazoles saknele, lauros lapu ir kvapiaisiais pipirais bei pimento grudais. Istroskintus zuvies gabalus sudekite i pasildyta dubeni. Ibere i nuovira miltu, uzvirinkite. I gatava padaza sudekite sviesta ir daug iberkite sus..

Recepto vertinimas: 0

ANGLIŠKAI PARUOŠTA LYDEKA

Stambius zuvies gabalus virkite sudytame vandenyje su svogunais, lauro lapais, kvapiaisiais ir karciaisiais pipirais, gvazdikeliu, gabaliuku sviesto ir trupuciu acto. Isvirusia zuvi apdekite tarkuotais krienais ir apipilkite pakaitintu sviestu. Galite ipilti ir zuvies sultinio...

Recepto vertinimas: 4

VĖGĖLĖ, TROŠKINTA SU VYNU

Vegeles gabalus apslakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 30 min. Sudytame vandenyje virkite prieskonines darzoves ir prieskonius. Po 15 min. sudekite zuvies gabalus ir troskinkite. Isvirusia zuvi isimkite ir sudekitei pailga pusdubeni. I sultini maisydami iberkite miltu, supilkite vyna ir, ibe..

Recepto vertinimas: 3

ŽUVIES SLUOKSNIUOTIS

Svieste pakepinkite pasudytus, maltais pipirais apibarstytus file gabalus. I stiklini ugniai atsparu inda sluoksniuokite: majoneza, keptus zuvies gabalus, tarkuota fermentini suri. Ant ju dekite svieste pakepintus svogunu bei virtus salieru griezinukus. Viska apibarstykite susmulkintais petrazoliu l..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI AGURKAI

Agurkus nulupti, kiekviena supjaustyti i 8 gabalus, isskobti vidu. Minetus produktus sumaisyti, pabarstyti sukapotais krapais. Paruosta krema sudeti i konditerini svirksta su zvaigzdute ir isvirksti i agurku gabaleliu vidu. Tinka uzkandziui ir saltam stalui...

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinė žąsis su ananasais

Zasi isdorojame isimdami visus kaulus. Kauliukus paliekame tik sparneliuose ir kojelese. Zasi pabarstome druska ir pipirais. Isimta zasies mesa surusiuojame: paliekame stambesnius file gabalus, o smulkesnius sumalame su vistiena. I malta mesa imusame kiausinius, pakeptas darzoves ir gerai ismaisome...

Recepto vertinimas: 0

Baklava(pistacijų pyragas)

1. Ištepti skardą sviestu. Sudeti 4 gabalus sluoksniuotos tešlos. Ištirpinti 70 g sviesto ir užpylti ant tešlos, ištepti.2. Uždėti susmulkintus pistacijų riešutus ir apdengti likusia tešla, sumaišykite su ištirpintu sviestu. Kepkite 170*C (340*F) 35 min. paskui pakeiskite temperaturą ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: gabalus