Veršiena tešloje


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
500 g virtos veršienos,
prieskonių,
citrinos sulčių,
riebalų,
citrinos griežinėlių,
petražolės lapelių.
Tešlai:
stiklinė miltų,
druskos,
stiklinė vandens,
2 šaukštai ištirpinto sviesto,
2 kiaušinių baltymai.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti, apibarstyti prieskoniais, citrinos sultimis. Užmaišyti tešlą, į kurią sudėti išplaktus baltymus. Ant iešmo verti tešloje pamirkytus mėsos gabalus ir tada kepti. Iškeptą mėsą papuošti citrinos griežinėliais ir petražolės lapeliais. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!