Įdaryta lazanija

Ingridientai:
8 stačiakampiai lazanijos gabalai
2 porai
400 g fermentinio sūrio
4 šaukštai grietinės
2 šaukštai citrinų sulčų
16 gabalėlių rūkytos lašišos
druskos
maltų pipirų
Gaminimas

Išvirkite lazanijos gabalus pasūdytame vandenyje. Nuo nuvalytų porų atskirkite lapus ir 8 lapus atidėkite. Paruoškite mišinį iš sutarkuoto sūrio, grietinės, citrinų sulčių, pasūdykite ir papipirinkite. Išvirtus lazanijos gabalus atsargiai išverskite į kiaurasamtį ir sudėliokite juos ant medinės lentos. Ant kiekvieno lazanijos gabalo uždėkite po paoro lapą ir ant viršaus paruoštos sūrio masės. Perpjaukite kiekvieną stačiakampį per pusę ir ant kiekvieno keturkampio padėkite po gabalėlį lašišos. Susukite kvadratus vyniotiniais, suriškite poro juostelėmis, ant viršaus pabarstykite žalumynų. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!