Virta žuvis su česnaku

Ingridientai:
500g žuvies, petražolių, saliero,
1 poras, 1 morka, lauro lapas,
2 kvapnieji pipirai, krapų,
1 galvutė česnako, vandens, druskos.
Gaminimas
Iš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę išvirkite sultinį. Išvirusią smulkmę išmeskite, o sultinyje virkite stambius žuvies gabalus.

Smulkiai supjaustytą česnaką sutrinkite su druska ir, sudėję puodukan, įpilkite du šaukštus sultinio. Gerai išmaišę, česnaku užpilkite išvirusius žuvies gabalus. Užsigerti galite sultiniu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!