Prancūziška žuvis


Patiekalo šalis: Prancūzija
Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
1 kg jūros lydekos
8 pievagrybiai
60 g sviesto
3 pomidorai
Poras
2 svogūnai
3 skiltelės česnako
Maltų pipirų
Druskos
Žuvies prieskonių
Petražolių
Salieras
Gaminimas:
Žuvies gabalus užpilame trupučiu sūdyto vandens su prieskoninių daržovių šakelėmis ir troškiname. Smulkiai supjaustytus svogūnus ir pievagrybius troškiname svieste, kol suminkštės. Nuplikytus pomidorus nulupame, supjaustome ir kartu su grybais bei svogūnais sudedame į puodą. Suberiame pipirus, smulkintą česnaką, druską, žuvies prieskonius. Pomidorams suvirus, įmaišome susmulkintų petražolių lapelių. Šia mase apipilame žuvį. 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!