18 rezultatų ieškant "batonas"

Cezario salotos

Susmulkinkite česnaką, užpilkite alyvuogių aliejumi, išmaišykite ir palikite pastovėti 3-4 val. Aliejų nupilkite. 4 šaukštuose česnakinio aliejaus pakepkite batoną, prieš tai supjaustę jį 0,5-1 centimetro dydžio kubeliais, kol batonas pagels. Iškepusį batoną suberkite a..

Recepto vertinimas: 4

Varškės užkandis su lašiša

Paruošti marinatą: dubenėlyje sumaišyti portą, konjaką ir apelsinų žievelę. Anties kepenėles ir krūtinėlę 12 val. palaikyti marinate.Sviestą ištirpinti ir šiek tiek atšaldyti.Mėsą bei kepenėles išimti iš marinato ir maišikliu sutrinti su kiaušiniais.Trinant supilti sviestą...

Recepto vertinimas: 0

Baltoji gira

Batoną supjaustykite gabaliukais ir iki rusvumo padžiovinkite. Tada sudėkite į emaliuotą puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir 20-30 min. palaikykite. Perkoškite. Sudėkite medų, cukrų, vanilinį cukrų, supilkite iškildytas mieles, ir pastatykite šiltoje, bet ne karštoje vietoje. La..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų sriuba

Avokadus nulupti, išimti kaulus ir elektriniu rankiniu smulkintuvu (,,blenderiu") susmulkinti, sumaišyti su citrinos sultimis, įmaišyti šiltą sultinį. Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į sultinį. Jį paskaninti druska, baltaisiais pipirais, maltais aitriaisiais pipirais. Šią sriubą ga..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas batonas

Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išgremžiamas. Kiaušiniai kietai išverdami, nulupami ir sukapojami (atskirai baltymas, atskirai tryniai). Raugintas agurkas nulupamas ir smulkiai supjaustomas, taip pat smulkiai supjausto..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas batonas su kepta nugarine

Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pusę. Vieną pusę ištepame ančiuvių pasta, uždedame salotų lapų, apšlakstome aliejumi. Ant viršaus dedame per pusę perpjautus pomidorus, plonai supjaustytą Parmezaną ir keptą nugarinę. Pasūdome, pagardiname pipirais. Uždedame antrąj..

Recepto vertinimas: 0

Skanieji sumuštiniai su krabais (Skaistės)

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių šilumos. Supjaustyti krabų lazdeles ir sūrį ir sumaišyti su majonezu. Mase aptepti batoną (jei batonas nesupjaustytas tai prieš tai supjaustyti). Įdėti į orkaitę. Po 10 minučių išimti. Skanaus!!! ..

Recepto vertinimas: 0

Itališka duona su pomidorais ir baziliku

Duonelę supjaustykite 2 cm storio riekelėmis. Jas apkepinkite iš abiejų pusių po 2-3 min. Apskrudintas riekeles patepkite aliejumi ir plonu sluoksneliu česnako tyrės. Dubenėlyje sumaišykite pomidorus, svogūnus, baziliką, 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, balzaminį actą ir pagardinkite..

Recepto vertinimas: 5

Duonos ir pomidorų salotos su pesto padažu

Duonos kubelius apvoliokite aliejuje, suberkite į keptuvę ir pakepkite 1-2 min., kol gražiai pagels, tuomet leiskite atvėsti. Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite 3 šaukštus aliejaus ir apie 1 min. pakepinkite čili pipirą kol suminkštės, bet neparuduos. Nukelkite nuo ugnies, leiskite..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio ir prieskonių padažas su skrebučiais

Gerai sumaišykite tarkuotą rikotos sūrį, alyvuoges, peletrūną, česnako laiškus, mėtas bei sutarkuotą citrinos žievelę, pagardinkite juodaisiais pipirais. Supilkite pomidorų padažą, gerai išmaišykite. Gautą padažą sudėkite į dubenėlį. Įkaitinkite keptuvę arba grilį. D..

Recepto vertinimas: 1

Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)

Batono dugną nupjauti. Jei batonas labai purus ir minkštimas gerai susispaudžia, jį prispausti. Galima dalį batono minkštimo išimti, o likusį prispausti. Vidų aplieti tirpintu šokoladu (šokoladą sutrupinti ir kaitinant išlydyti su šlakeliu pieno), pabarstyti smulkintais džiovintais ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas batonas

Dideliame dubenyje mieles ištirpinti 6 šaukštuose drungno vandens. Po truputį suberti miltus bei druską ir tešlą gerai išminkyti. Ją uždengti ir 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Paskui tešlą dar kartą išminkyti ir 30 min. palaikyti, kad dar pakiltų. Ant miltais pa..

Recepto vertinimas: 3

SUMUŠTINIAI SU PIEVAGRYBIAIS

Batona supjaustome riekelemis ir aptepame sviestu. Pievagrybiu kotelius nupjauname, galvute nulupame ir supjaustome isilgai. Petrazoles smulkiai sukapojame ir sumaisome su "Vegeta".Ant aptepto sviestu batono dedame pievagrybius ir pabarstome petrazolemis su "Vegeta". (Regina)..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLINIS KEKSAS

Batono minkstima ir nuluptus obuolius supjaustyti riekelemis, pabarstyti cukrumi su cinamonu ir sluoksniais sudeti i forma, istepta sviestu ir pabarstyta dziuveseliais. Kiekviena sluoksni uzpilti pieno ir kiausiniu plakiniu ir iskepti orkaiteje...

Recepto vertinimas: 0

Saldūs sumuštiniai su obuoliais

Batona supjaustykite riekutemis ir aptepkite sviestu. I dubeni supilkite atsaldytus kiausiniu baltymus. Baltymus plakite ir palaipsniui i juos pilkyte cukraus pudra. Nulupkite obuolius ir sutarkuokite stambia trintuve. Sumaisykite obuoliu mase su cukrumi, cinamonu ir aptepkite (nesigailedami mases) ..

Recepto vertinimas: 5

Pomodorų ir sardinių salotos

Pomidorus supjaustyti griezineliais, ispjauti vaiskoti. Griezinelius isdelioti leksteje taip, kad vienas griezinelis siek tiek dengtu kita. Pomodorus pasudyti ir pagardinti ka tik sumaltais pipirais, apslakstyti alyvu aliejumi. Nulupti svogunus, supjaustyti plonais ziedeliais ir, jei jie pernelyg ai..

Recepto vertinimas: 0

SKREBUČIAI SU PELĖSINIŲ SŪRIU

Rokforo suri sutrinti ir maisant po truputi supilti konjaka. Tada iberti muskato, pipiru. Kitame inde istrinti sviesta, kad butu minkstas ir dalimis sudeti i surio mase. Viska sumaisius suberti susmulkintus riesutus.Batona supjaustyti 1 cm storio riekelemis ir uztepti surio mases. Ant virsaus uzdeti..

Recepto vertinimas: 0

Sumustinukai su krabų lazdelėmis

Batona/balta duona lengvai apskrudinkite ant smarkiai ikaitusios keptuves, bet beveik aliejaus, kad riekeles sukietetu.Apskrudintas riekeles itrinkite cesnaku ir viena puse uztepkite majonezu. Ant majonezu isteptu riekeliu dekite siaudeliais supjaustytas krabu lazdeles. Kiekviena sumustinuka papuosk..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: batonas