13 rezultatų ieškant "kepta m"

Jautiena kepta ant iešmo

Mėsą supjaustyti, sudėti į indą kartu su prieskoniais, įpilti vyno ir palaikyti 3 dienas šaltai. Paskui suverti ant iešmo ir kepti. Patiekti su petražolių bei svogūnų salotomis. Svogūną supjaustyti, apibarstyti petražolėmis, įpilti acto, druskos, cukraus. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta cukinija su česnaku

Cukiniją supjaustome griežinėliais, apie 0,5 cm storio. Griežinėlius apibarstome prieskoniais ir apvoliojame miltais. Dedame į įkaitintą keptuvę ir apkepame iš abiejų pusių. Iškepusius dedame į lėkštę ir dar karštus apibarstome smulkiai sukapotu česnaku. Taip iškept..

Recepto vertinimas: 3

Vištiena, kepta ant iešmo

Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ir 3 - 4 valandas palaikyti marinate iš citrinos sulčių, tarkuotų svogūnų, petražolės ir druskos. Kas pusvalandį pavartyti. Išimtus iš marinato vištienos gabalėlius suverti ant iešmo, patepti sviestu, sumaišytu su aštriu padažu, ir 12..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas su slyvomis

Kalakutą paruošti, iškepti ir pusdubenyje sutvarkyti kaip keptą žąsį (receptas: kepta žąsis).Vietoj obuolių imti marinuotas arba virtas džiovintas slyvas, kuriomis aplinkui apdėti kepsnį. Be to, šaltiems užkandžiams kalakutą galima kepti įdarytą slyvomis. ..

Recepto vertinimas: 3

Paprasta kepta obuolienė

labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkavimo masina,as tai virtuviniu kombainu,ten kur dideli peiliai),tada i puoda,mano puodas 5 litru,tai ne visai pilna..

Recepto vertinimas: 1

Kepta marinuota veršiena

Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtrinamas veršienos gabalas. Išverdamas marinatas iš prieskonių (pipirų, lauro lapelių), acto, cukraus ir vandens ir atvėsęs užpilamas ant mėsos. Marinuojama 4—6 val. Išimta iš marinato ..

Recepto vertinimas: 0

Menkė, kepta su bulvėmis

Atšildyta menkė supjaustoma gabalais, apibarstoma pipirais, druska ir pavoliojama miltuose ar džiūvėsėliuose. Sudedama į keptuvą ant plonai supjaustytų lašiniukų ar sviesto, apdedama bulvių griežinėliais, kad žuvies nesimatytų. Palaistomą tirpytu sviestu, užpilama baltuoju padaž..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiškos salotos

Salotas sudraskyti nedideliais gabaliukais. Keptuvėje be riebalų apkepinti šoninę ir padėti į šalį, kad atšaltų. Į riebalus, likusius apkepus šoninę, įdėti sviesto, pakaitinti ir jame apkepinti kubeliais supjaustytą baltą duoną. Leisti atšalti. Petražolių lapelius nuskinti nuo..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas batonas su kepta nugarine

Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pusę. Vieną pusę ištepame ančiuvių pasta, uždedame salotų lapų, apšlakstome aliejumi. Ant viršaus dedame per pusę perpjautus pomidorus, plonai supjaustytą Parmezaną ir keptą nugarinę. Pasūdome, pagardiname pipirais. Uždedame antrąj..

Recepto vertinimas: 0

Kepti liežuvio griežinėliai

Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įtsrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos. Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkš..

Recepto vertinimas: 0

Kepta duona su sūriu ir majonezu

Duonai Supjaustyti norimo dydžio gabalėliais duoną, įkaitinti keptuvę su aliejumi ir iškepti duoną. Po to ištrinti česnaku ir pasūdyti. Padažui Smulkiai supjaustyti sūrį ir sumaišyti su majonezu. Prieš valgant duoną, ją apvolioti (pasimirkyti) paruoštame padaž..

Recepto vertinimas: 3

TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAIS

I troskintuva sudedame stambiai supjaustytas darzoves, ipilame aliejaus ir troskiname nuolat pamaisydami. Kai darzoves suminksteja, iberiame prieskoniu ir ipilame 150 g vandens, uzviriname. Smulkintuvu viska sutriname, supilame grietinele ir uzviriname. Vistienos file ir lasisos tile supjaustome ned..

Recepto vertinimas: 3

Kepta kiauliena su moliūgais

Moliuga supjaustome nedideliais kubeliais irapkepame keptuveje su sviestu. Svoguna susmulkiname ir apkepame keptuveje su aliejumi. I malta mesa imaisome kiausini, malta ismirkyta batona, kepta svoguna, kiausiniu, prieskonius, druska, gerai isminkome.I mazos kepimo formos apacia dedame moliugo, ant j..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kepta m