12 rezultatų ieškant "kepta m"

Veršiena slyvų padaže

Kopūstų lapus nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais. Giliame inde įkaitinkite aliejų, sudėkite supjaustytus kopūstus ir patroškinkite 2 – 3 minutes. Padėkite šiltai. Veršienos nugarinę supjaustykite griežinėliais, pakepinkite aliejuje. Likusiuose r..

Recepto vertinimas: 0

Bifšteksas

Į faršą įpilti vandens, sudėti kapotą ir kepintą svogūną ir gerai išminkyti. Iš masės ant sausos ar maltais džiūvėsėliais ar miltais apibarstytos lentos padaryti apvalius, 1,5 cm. storio bifšteksus ir iškepti dideliame riebalų kiekyje. Kad greičiau iškeptų, juos galima kelioms..

Recepto vertinimas: 2

Keptas kalakutas su slyvomis

Kalakutą paruošti, iškepti ir pusdubenyje sutvarkyti kaip keptą žąsį (receptas: kepta žąsis).Vietoj obuolių imti marinuotas arba virtas džiovintas slyvas, kuriomis aplinkui apdėti kepsnį. Be to, šaltiems užkandžiams kalakutą galima kepti įdarytą slyvomis. ..

Recepto vertinimas: 3

Paprasta kepta obuolienė

labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkavimo masina,as tai virtuviniu kombainu,ten kur dideli peiliai),tada i puoda,mano puodas 5 litru,tai ne visai pilna..

Recepto vertinimas: 1

Pikantiška bulvių košė

Išvirusios bulvės nusunkiamos, sugrūdamos, sudedamas aštrus pomidorų padažas, mažais kubiukais supjaustytas agurkas, sukapotas svogūnas, mairūnas. Viskas sumaišoma.Tiekiama su kepta mėsa. Vietoje pomidorų padažo galima dėti varškę, gerai ištrintą su pienu...

Recepto vertinimas: 0

Kepta marinuota veršiena

Prieskoninės daržovės (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras) susmulkinamos ir jomis įtrinamas veršienos gabalas. Išverdamas marinatas iš prieskonių (pipirų, lauro lapelių), acto, cukraus ir vandens ir atvėsęs užpilamas ant mėsos. Marinuojama 4—6 val. Išimta iš marinato ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas batonas su kepta nugarine

Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pusę. Vieną pusę ištepame ančiuvių pasta, uždedame salotų lapų, apšlakstome aliejumi. Ant viršaus dedame per pusę perpjautus pomidorus, plonai supjaustytą Parmezaną ir keptą nugarinę. Pasūdome, pagardiname pipirais. Uždedame antrąj..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškai ruoštos bulvės

Iš krakmolo, trynių ir pieno užmaišyti tešlą (kaip lietiniams). Išmaišyti su plaktais baltymais. Nuskustas, nuplautas bulves supjaustyti griežinėliais, 5 min. apvirti vandenyje, nusunkti. Bulvių griežinėlius pamirkyti tešloje ir kepti įkaitintuose riebaluose. Patiekiamos su daržov..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis (Ramintos)

Žuvį susmulkinkite, sumaišykite su prieskoniais. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, sudėkite majonezą, druską (nebūtinai). Viską gerai išmaišykite. Gautą masę šaukštais dėkite į įkaitintą keptuvę su riebalais ir apkepkite iš abiejų pusių. ..

Recepto vertinimas: 4

Kiauliena, kepta su obuoliais ir slyvomis

Česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Slyvas taip pat supjaustome. Obuolius perpjauname per pusę, išpjauname sėklalizdžius ir dalį minkštimo. Kiaulieną dedame į kepimo formą. Įpjauname per visą odelę (viršų ir šonus). Į įpjovas įdedame česnako. Ant viršaus užpilame aliej..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES MIŠRAINĖ

Virta ar kepta zuvis, isemus kaulus, supjaustoma, pridedama kietai virtas supjaustytas kiausinis, smulkiai supjaustyta citrina, supjaustytas marinuotas agurkas. Sudejus i salotine, uzpilama majonezu, plaktu pusiau su grietine. Apibarstoma tarkuota citrinos zievele...

Recepto vertinimas: 0

TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAIS

I troskintuva sudedame stambiai supjaustytas darzoves, ipilame aliejaus ir troskiname nuolat pamaisydami. Kai darzoves suminksteja, iberiame prieskoniu ir ipilame 150 g vandens, uzviriname. Smulkintuvu viska sutriname, supilame grietinele ir uzviriname. Vistienos file ir lasisos tile supjaustome ned..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: kepta m