Avokadų sriuba


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
0,75 litro vištienos sultinio,
2 prinokusių avokadų,
0,5 citrinos sulčių,
0,5 stiklinės grietinėlės,
baltųjų pipirų,
druskos,
maltų aitriųjų pipirų.
Gaminimas:
Avokadus nulupti, išimti kaulus ir elektriniu rankiniu smulkintuvu („blenderiu“) susmulkinti, sumaišyti su citrinos sultimis, įmaišyti šiltą sultinį. Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į sultinį. Jį paskaninti druska, baltaisiais pipirais, maltais aitriaisiais pipirais. Šią sriubą galima patiekti ir šiltą, ir šaltą. Prie jos tinka prancūziškas batonas ar šviesi duona.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!