Prancūziškas batonas su kepta nugarine

Ingridientai:
Prancūziškas batonas,
2 šaukštai ančiuvių pastos,
50g. salotų,
2 šaukštai alyvų aliejaus,
10 mažų pomidorų,
50g. parmezano,
200g. keptos nugarinės,
maltų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pusę. Vieną pusę ištepame ančiuvių pasta, uždedame salotų lapų, apšlakstome aliejumi. Ant viršaus dedame per pusę perpjautus pomidorus, plonai supjaustytą Parmezaną ir keptą nugarinę. Pasūdome, pagardiname pipirais. Uždedame antrąją batono pusę. Surišame storu siūlu taip, kad jis stipriai suspaustų batoną. Sumuštinį suvyniojame į pergamentinį popierių, kad išliktų šviežias.

Pastabos:
Gamindami užtruksite vos 10 minučių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!