25 rezultatų ieškant "apelsino"

Meduolinis tortas su varške

Medų kelis kartus pakaitiname dubenėlyje, kad patamsėtų. Trynius ištriname su cukrumi ir į juos supilame atvėsusį medų, prieskonius, grietinėje išmaišytą sodą, miltus. Tešlą supilame į tortine formą ir kepame 30-40 min. 180-200°C temperatūros orkaitėje. Varškę kremui permalam..

Recepto vertinimas: 0

Margos salotos

Sūrį ir nuluptus obuolius (be sėklalizdžių) supjaustyti nedideliais kūgeliais. jaunus mažus pievagrybius perpjauti pusiau ir šiek tiek patroškinti. Iš saldžiųjų pipirų išimti sėklynus, supjaustyti žiedais ir sumaišyti su mandarinų ar skersai perpjautomis apelsino skiltelėmis. I..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų skonio vyniotinis

Isplakti kiausinius ir cukru.Sumaisyti atskirame inde miltus su kepimo milteliais ir apelsino zievemis,supilti apelsino sultis,kiausiniu mase ir ismaisyti viska atsargiai. Supilti tesla i kepimo popieriumi isklota 30>40cm skarda,paskirstyti tolygiai ir kepti apie5-7min.(turi graziai paruduot).Is..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai apelsinų žievelių padaže

Džiovinta apelsino žievelė išverdamą ir smulkiai sukapojama. (Naudojant šviežią apelsino žievelę, ji nutarkuojama nuo pusės apelsino.) Pusė stiklinės pieno užvirinama, supilamas likusiame piene išleistas krakmolas, sudedama apelsino žievelė ir pavirinama. Trynys išsukamas su cukru..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su želė

Želė ištirpinti vandenyje, sumaišyti ir sudėti į desertinę vazelę. Puošti apelsino skiltele. Indą atšaldyti. Kai želė sustingsta, supjaustyti kubeliais, viską sumaišyti ir sudėti į desertinę vazelę. Puošti apelsino skiltele. ..

Recepto vertinimas: 2

Kremas "Bomba"

Trynius išmaišyti su cukrumi, įpilant citrinų sulčių ir įberiant susmulkintų keptų apelsino žievelių. Želatiną ištirpinti mažame vandens kiekyje, supilti romą, užvirinti ir baigti ruošti želatiną. Baltymus išplakti, dėti trynių masę ir atsargiai maišant, pilti paruoštą ..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininiai keksiukai

Ištirpinkite margariną. Sutarkuokite geltonąją nuplauto ir nusausinto apelsino žievelės dalį, paskui apelsiną perpjaukite perpus ir išspauskite sultis. Išsukite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilkite pravėsusį margariną. Išmaišykite sausus komponentus, sudėkite tark..

Recepto vertinimas: 4

Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių C. Orkaitės groteles pastatykite į vidurį. 25 cm formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Iškratykite miltų perteklių. 2. Sukrėskite rikotos sūrį į gilų indą ir gumine mentele maišykite iki vientisos masės. Maišydami dalimis s..

Recepto vertinimas: 4

Antis su apelsinais

Antį gerai nuplauname, nusausiname. Morką ir petražolės šaknį gerai nuplauname drugnu tekančiu vandeniu, nusausiname ir supjaustome nedideliais kubeliais. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Vieną apelsiną nulupame ir aštriu peiliu padalijame skiltelėmis. Nulupame vieno apelsino..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakis drebučiuose

Žuvį išdarinėkite, galvą, pelekus, uodegą, kaulus, morką, svogūną, petražolės gumbą, čiobrelius sudėkite į puodą, užpilkite karštu vandeniu ir virkite apie 15 min. ant mažos ugnies. Sudėkite nedidelius filė gabalėlius ir dar 5 min. pavirinkite nekeisdama ugnies stiprumo, po t..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas "Apelsinas" (Jūratės)

Įdarui: sumaišyti visus komponentus. Tešlai: sviestą išsukti su cukrumi, įmaišyti grietinę ir trynius. Suberti miltus, kuriuos prieš tai sumaišyti su kep. milteliais. Tešlą išminkyti, plonai iškočioti (maždaug 0,5cm), supjaustyti stačiakampiais. Skardą iškloti kep. popieriumi. P..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų suflė (Jūratės)

Ištirpinti sviestą, suberti miltus. Pastačius ant ugnies išmaišyti, neužvirinti. Įberti žiupsnelį druskos, cukraus, po truputį supilti pieną. Virti maišant 20min. Įtarkuoti apelsino žievelę, supilti apelsino sultis. Maišyti kol užvirs. Nuėmus nuo ugnies įplakti trynius (arba dė..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliu

Pirmiausia pagaminkite padažą. Nulupkite keletą apelsino žievės riekelių, atidėkite. Nupjaukite apelsino viršų ir apačią, nulupkite, įpjaukite membranas, kad liktų tik minkštimas, išimkite sėklas. Šiuos veiksmus atlikite taip, kad skystis varvėtų į dubenėlį. Supjaustykite min..

Recepto vertinimas: 4

Rikotos sūrio skrebučiai su apelsinų padažu

Į nedidelį puodą supilkite apelsinų sultis, cukrų, sviestą, grietinę ir likerį. Pakaitinkite ant nedidelės ugnies, kol išsilydys sviestas, ir įkaitinkite iki virimo. Virkite ant lėtos ugnies, kol masė sutirštės. Į dubenį sudėkite rikotos sūrį, miltus, kiaušinius ir sutarku..

Recepto vertinimas: 0

Datulių ir graikiškų riešutų pyragas

Iki 180°C temperatūros įkaitinkite orkaitę. Tuo metu keptuvėje 4-5 min. patroškinkite datules su apelsino sultimis, kol susigers skystis. Tuomet suberkite ir išmaišykite apelsino žievelę, riešutus ir cinamoną. Stačiakampio formos kepimo skardos dugną ištepkite sviestu. Įklokite..

Recepto vertinimas: 5

Imperatoriaus pyragas (Torta imperial)

26 cm skersmens formą ištepkite sviestu arba aliejumi ir apibarstykite miltais, perteklių nupurtykite. Migdolus nuplikykite, perliekite šaltu vandeniu, nulupkite ir sumalkite. Vanilės ankštį įpjaukite ir iškrapštykite šerdį. Ankšties neišmeskite. Orkaitę įkaitinkite iki 175°C temp..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų tortas

Išminkykite visus produktus, skirtus trapiai tešlai (išskyrus apelsinų džemą). Tešlą suspauskite į rutulį, suvyniokite į foliją ir mažiausiai 30 min. laikykite šaldytuve. Tada iškočiokite apskritą lakštą ir įklokite į 26 cm skersmens tortinę. Tešlą prieš kepdami subadykit..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su apelsinais ir sviestiniu kremu

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 2 šaukštais drungno vandens bei cukrumi iki purios masės. Įmaišyti tarkuotą apelsino žievelę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. Persijoti miltus, sumai..

Recepto vertinimas: 5

SLYVOS RAUDONAJAME VYNE

Darzoviu peiliuku ispjauname 2-3 juosteles is apelsino ir citrinos zieveliu. I puoda supilame isspaustas apelsino ir citrinos sultis. Supilame vyna, vandeni, suberiame cukru, idedame prieskonius, pipirus, lauro lapeli ir zieveles. Verdame pamaisydami ant silpnos ugnies, kol cukrus istirps. Sudedame ..

Recepto vertinimas: 0

APELSINAI KARAMELINIAME PADAŽE

Darzovems lupti skirtu peiliuku plonai nupjauname apelsino zievele ir supjaustome ja plonomis juostelemis. Nuo kiekvieno apelsino apacios ir virsaus nupjauname po riekele. Po to nupjaustome balta apelsino dali. Apelsinus supjaustome 1 cm griezineliais, riekeles isdeliojame leksteje ir apslakstome pj..

Recepto vertinimas: 0

VYŠNIŲ ŠALTIBARŠČIAI

Vysnias nuplauti, nusausinti ir isimti kauliukus. Uogas smulkintuvu sutrinti su cukrumi, cinamonu, gvazdikeliais ir ziupsneliu apelsino zieveles. I gauta tyre supilti vyna ir raudonuju serbentu sultys. Viska ismaisyti ir gerai atsaldyti. Ispilstyti i dubenelius ir papuosti apelsino zievele bei cukru..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su apelsininiu kremu

Padazui keptuveje pakepiname sviesta su miltais. Maisydami po truputi supilame apelsinu sultis, suberiame apelsino zievele, cukru ir vanilini cukru. Imaisome grietinele. Kai padazas uzverda, nukaiciame. Pailgoje leksteje sudedame sulankstytus lietinius, supilame padaza ir papuosiame plakta pasaldint..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su apelsininiu kremu

Padažui keptuvėje pakepiname sviestą su miltais. Maišydami po truputį supilame apelsinų sultis, suberiame apelsino žievelę, cukrų ir vanilinį cukrų. Įmaišome grietinėlę. Kai padažas užverda, nukaičiame.Pailgoje lėkštėje sudedame sulankstytus lietinius, supilame padažą ir papuo..

Recepto vertinimas: 0

Tortas Meilės žiedai

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą, iškepame tris širdelės formos lakštus ir atvėsiname. Kremui sviestą išsukame su kondensuotu pienu ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome apelsino žievelę,sultis ir romą. Paruoštu kremu pertepame biskvitinius lakštus, 2 ir 3 lakšt..

Recepto vertinimas: 5

Degantys karameliniai lietiniai

Nulupkite apelsino žievelę. Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustyti skilteles, palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsinų likučių į indelį išspauskite sultis. Lietinius sulenkite per pusę ir dar kartą per pusę (gausite trikampio formos lietinius). Juos gausiai apib..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: apelsino