Apelsinų skonio vyniotinis


Patiekalo šalis: Švedija
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
3 kiausiniai,200g. cukraus,200g. miltu,1 a.s. kepimo milteliu,1a.s. kapoto apelsino zieveliu,50g. svieziai spaustu apelsino sulciu. IDARAS: 120g.sviesto,100g. juodojo sokolado,1 kiausinio trynys,2-3 s apelsinu likerio(galima degtines arba brendio,bet tada dar imaisyti apelsinu sulciu,kad skonis jaustusi)
Gaminimas:
Isplakti kiausinius ir cukru.Sumaisyti atskirame inde miltus su kepimo milteliais ir apelsino zievemis,supilti apelsino sultis,kiausiniu mase ir ismaisyti viska atsargiai. Supilti tesla i kepimo popieriumi isklota 30>40cm skarda,paskirstyti tolygiai ir kepti apie5-7min.(turi graziai paruduot).Istraukus uzbarstyti truputi cukraus ant kepinio.Atskirti popieriu nuo kepinio ir uzdengus sarda palikti kepini atsalti. Idarui skirtus visus produktus sumaisyti ir pasildyti,kad viskas istirptu iki vientisos mases.Paskleisti ant atsalusio kepinio.Atsargiai suvynioti ir leisti atsalti saldytuve,kad ir saldymo kameroj.
Tinka vartoti su: Prie sekmadienio arbatos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!