Vi┼ítiena, viňítienos receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Vi┼ítiena. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/vistiena/7

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

CUKINIJŲ SRIUBA SU VIŠTOS KRŪTINĖLE

Du trecdaliai cukiniju (apie 500g) plonai nulupama ir supjaustoma kubeliais, o likusios cukinijos nuplaunamos ir nusluostomos. Svoguneliai nulupami ir supjaustomi. Tada dideliame puode ikaitinama puse aliejaus. Suberti svogunai kepinami, kol pasidaro visiskai skaidrus. Suberiamos kubeliais supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ítiena su vynuog─Śmis

1. Dubenyje sumai┼íykite miltus, bazilik─ů, peletr┼źn─ů, paprik─ů, drusk─ů, pipirus ir gautoje mas─Śje i┼ívoliokite vi┼ítien─ů. Didel─Śje keptuv─Śje ─»kaitinkite aliej┼│ ir sviest─ů, apkepinkite vi┼ítien─ů i┼í abiej┼│ pusi┼│, kol paruduos. ─« keptuv─Ö sud─Śkite ─Źesnakus, 1 min. pakepinkite, tuome..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos ir pupelių troškinys

Vi┼ít─ů ─»trinti druska, pipirais, supjaustyti ─» 10 dali┼│. Pa┼íildyti augalin─» aliej┼│ ir jame kepti vi┼ítos gabaliukus i┼í vis┼│ pusi┼│, kol paruduos. Svog┼źn─ů nulupti, perpjauti ─» 4 dalis, plonai supjaustyti. ─«berti ─» keptuv─Ö, kur kepama vi┼íta. ─«d─Śti pomidor┼│ pada┼żo, u┼żdengti ir tr..

Recepto vertinimas: 4

Triušis folijoje

Triu┼íien─ů supjaustome ─» 8 porcijas, pas┼źdome, u┼żdedame grietin─Śs, i┼ímai┼íome ir 6 - 8 valandas marinuojame ┼íaltoje vietoje. Triu┼íienos gabal─Ślius apvoliojame miltuose.Svog┼źnus supjaustome plonais grie┼żin─Śliais, supilame raudon─ůj─» vyn─ů, suberiame ┼żalumynus, pagardiname pipirais..

Recepto vertinimas: 0

Paelja su vištiena (Rimos)

Vi┼ít─ů supjaustyti gabaliukais.Dideliame plok┼í─Źiame puode ─»kaitinti 3-4 ┼íauk┼ítus alliejaus ir pakepinti vi┼ítos gabaliukus. Pas┼źdyti,pabarstyti pipirais,kariu, suberti smulkiai sukapotus svog┼źnus,─Źesnakus ir ry┼żius. Mai┼íant kepti 4 min.,supilti kar┼ít─ů sultin─» ir ant ma┼żos ugnies vir..

Recepto vertinimas: 5

Apkeptos paprikos sriuba

1. ─«kaitinkite orkait─Ö iki 220 C. Perpjaukite pipirus pusiau, pa┼íalinkite kotelius, membranas ir s─Śklas. Sud─Śkite pipirus nupjauta puse ┼żemys ant folija i┼íklotos kepimo skardos. Sud─Śkite ─Źesnak─ů. Patepkite pipirus ir ─Źesnak─ů aliejumi. Kepkite 20-25 minutes arba kol odel─Śs prad─Śs skili..

Recepto vertinimas: 0

Meksikieti┼íkas gulia┼ías (Ramun─Śs)

Vi┼ítien─ů i┼ítrinti su prieskoniais ir supjaustyti juostel─Śmis. Paprik─ů - juostel─Śmis, ananasus - gabaliukais. Vi┼ítien─ů kepti gilesn─Śje keptuv─Śje, suberti smulkint─ů ─Źesnak─ů, ananasus, paprik─ů, pomidor┼│ pada┼ż─ů ir ananas┼│ sul─Źi┼│. Kepti apie 10 min. Garnyras: virtus ry┼żius sum..

Recepto vertinimas: 4

Su obuoliais kepta ┼ż─ůsis

Prie┼í kepant ┼ż─ůsis nusvilinama, i┼ídorojama, labai gerai nuplaunama ir nu┼íluostoma. Jai nupjaunamas kaklas ir kojos iki s─ůnario. Pauk┼ítis i┼í vidaus ir i┼í i┼íor─Śs ─»trinamas druska su kmynais ir maltais kvapiaisiais pipirais. Taip paruo┼íta ji paliekama per nakt─». Kit─ů dien─ů kmynai nu┼í..

Recepto vertinimas: 0

Indiškas vištienos ragu (Mulligatawny)

Vi┼ít─ů supjaustykite gabaliukais, i┼ítirpinkite 50 g sviesto, apkepinkite jame m─Śs─ů; sud─Śkite ─» l─Śk┼ít─Ö. Svog┼źnus ir ─Źesnakus nulupkite, susmulkinkite ir sugr┼źskite. Vi┼ítienos gabaliukus ─»trinkite maltais juodaisiais pipirais, i┼íimkite kaulus; m─Śs─ů supjaustykite ma┼żais kubeliais, s..

Recepto vertinimas: 0

Maltos vištienos kepsniai

Vi┼ít─ů nuvalykite nuo kaul┼│ ir tris kartus permalkite. ─« mas─Ö ─»berkite prieskoni┼│ i┼í mai┼íant supilkite grietin─Śl─Ö. I┼í mas─Śs suformuokite k┼źgelius, sud─Śkite juo ─» ─»kaitint─ů keptuv─ů, u┼żdenkite ir patro┼íkinkite orkait─Śje. L─Śk┼ít─Ö i┼íklokite salot┼│ lapais, pa┼ílakstykite actu ir..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ítienos kr┼źtin─Śli┼│ suktinukai

Vi┼ítienos kr┼źtin─Śles pabarstyti druska ir pipirais, ─»trinti susmulkintais ┼íalavijais. Suvynioti ─» kumpio grie┼żin─Ślius ir persmeigti medine balan─Śle arba u┼żsi┼źti. Keptuv─Śje ant vidutin─Śs ugnies ─»kaitinti sviest─ů. Ant i┼ílydyto sviesto sud─Śti suktinukus ir kepti da┼żnai vartant. I┼íke..

Recepto vertinimas: 3

Vi┼ítos kr┼źtin─Śl─Ś su grybais

Svog┼źn─ů smulkiai supjaustyti ir apkepinti keptuv─Śje. Paskui sud─Śti supjaustytus grybus, druskos, prieskoni┼│. Vi┼ítienos kr┼źtin─Śl─Ö smulkiai supjaustyti ir sud─Śti ─» keptuv─Ö, kai grybai i┼íleis savo sultis. Visk─ů i┼ímai┼íyti ir tro┼íkinti 3-4 minutes. Tada ─»d─Śti milt┼│, i┼ímai┼íyti. Pas..

Recepto vertinimas: 5

Antis su apelsinais

Ant─» gerai nuplauname, nusausiname. Mork─ů ir petra┼żol─Śs ┼íakn─» gerai nuplauname drugnu tekan─Źiu vandeniu, nusausiname ir supjaustome nedideliais kubeliais. Svog┼źn─ů nulupame ir smulkiai supjaustome. Vien─ů apelsin─ů nulupame ir a┼ítriu peiliu padalijame skiltel─Śmis. Nulupame vieno apelsino..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ít┼│ kul┼íel─Śs, marinuotos su jogurtu

Vi┼ít┼│ kul┼íel─Śs keliose vietose ─»pjauname ir ─»triname druska bei citrin┼│ sultimis. Paruo┼íiame marinat─ů. Svog┼źn─ů ir ─Źesnak─ů smulkiai sukapojame ir sumai┼íome su kitais nurodytais produktais. Vi┼ítien─ů laikome marinate ne trumpiau kaip 12 valand┼│ (galima ir ilgiau). Prie┼í ..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ítienos fil─Ś kepsneliai "Mozaika" (Violetos)

Vi┼ítienos fil─Ś supjaustome kubeliais. Dar┼żoves susmulkiname. Gerai i┼ímai┼íome kiau┼íinius, majonez─ů, krapus, prieskonius ir krakmol─ů. Visk─ů sudedame ─» vien─ů duben─Śl─» ir gerai i┼ímai┼íome. Ant silpnos ugnies ─»kaitiname keptuv─Śje aliej┼│, dideliu ┼íauk┼ítu dedame paruo┼ít─ů mas─Ö ir kep..

Recepto vertinimas: 0

Paniruota vištiena arba kalakutiena su grybais

Pauk┼ítien─ů supjaustyti gabalais, I┼í ┼ílauneli┼│ kaul┼│ galima nei┼íimti, m─Śsos gabalus suvilgyti kiau┼íinio ir pieno mi┼íinyje, apvolioti maltais d┼żi┼źv─Śs─Śliais, apskrudinti svieste ir pad─Śti ┼íiltai. Tame pa─Źiame svieste pakepinti grie┼żin─Śliais supjaustytus svog┼źnus ir grybus, paskui ─..

Recepto vertinimas: 4

Ant iešmo kepta vištiena

Pauk┼ítien─ů supjaustyti, ─»trinti druska, citrinos sultimis ir palaikyti 30 minu─Źi┼│ ┼íaltai. M─Śs─ů suverti ant ie┼ímo ir kepti palaistant sviestu. Kai m─Śsa i┼íkeps, ant ie┼ímo u┼żverti u┼żmauti obuoli┼│ skilteli┼│ ir pomidor┼│. Tada dar pakepti ir patiekti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Mi┼írain─Ś drebu─Źiuose

Virtos dar┼żov─Śs supjaustomos ┼żirnio dyd┼żio kubeliais. Morkos bus skanesn─Śs, jeigu jas, supjaustytas ma┼żais kubeliais, patro┼íkinsite nedideliame vandens kiekyje. ─« apval┼│ arba kvadratin─» duben─» dedamos supjaustytos dar┼żov─Śs: pirmiausia sluoksnis bulvi┼│, ant j┼│ ┼żirneliai, ant ┼żi..

Recepto vertinimas: 0

Cukinijų, makaronų ir vištienos apkepas

Kr┼źtin─Śl─Ö supjaustykite ir apkepkite, makaronus i┼ívirkite. ─« form─ů ─»d─Śkite makaronus, paskui vi┼ítien─ů ir tik tada supjaustytas dar┼żoves. S┼źr─» sutarkuokite, sumai┼íykite su grietin─Śle, kiau┼íiniais, prieskoniais ir u┼żpilkite ant apkepo. Kepkite iki 180 laipsni┼│ ─» kaitintoje orkaitj..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su brokoliais

U┼żverdame pas┼źdyt─ů vanden─». ─« j─» suberiame kubeliais supjaustyt─ů vi┼ítien─ů ir verdame apie 15 min. Tuomet suberiame perplautus ry┼żius, nuskustas ir grie┼żin─Śliais supjaustytas morkas. Verdame 5 min. Galiausiai sudedame nedidel─Śmis ┼íakel─Śmis supjaustytus brokolius. Verdame, kol jie sumin..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ítienos salotos ÔÇťRomantikaÔÇť

Melion─ů perpjaukite per pus─Ö. Is vienos pus─Śs isimkite s─Śklas ir isskobkite vid┼│. Kit─ů meliono pus─Ö nulupkite ir isimkite s─Śklas. Supjaustykite kubeliais.Sud─Śkite kubeliais pjaustyt─ů vistien─ů, abrikosus, suberkite migdolus. U┼żpilkite jogurtu ir ismaisykit..

Recepto vertinimas: 1

Vi┼ítienos sriuba su ry┼żiais

M─Śs─ů u┼żpilame ┼íaltu vandeniu, u┼żverdame, nugriebiame putas, u┼żdengiame ir verdame. Po 30 min. sudedame nuluptas supjaustytas prieskonines dar┼żoves, svieste pakepintus svog┼źnus ir ┼íaltu vandeniu perplautus ry┼żius. Kai sriuba v─Śl u┼żverda, sudedame nuskustas kubeliais supjaustytas bulves ..

Recepto vertinimas: 0

Ispaniška paelja su veršiena

Ver┼íienos kump─» supjaustykite siauromis juostel─Śmis ir pakepinkite aliejuje. Suberkite kubeliais pjaustytus svog┼źnus, kapotus ─Źesnakus ir dar ┼íiek tiek pakepinkite. Tada sud─Śkite pjaustytas paprikas, de┼ír─ů, pagardinkite prieskoniais, smulkintomis petra┼żol─Śmis, supilkite sultin─» ir galia..

Recepto vertinimas: 0

Svilbikai su vištiena

Bulves, vi┼ítien─ů sumalame ir sumai┼íome su kiau┼íini┼│ plakiniu, druska, prieskoniais. Milt┼│ beriame tiek, kad te┼íl─ů galima b┼źt┼│ formuoti. Pirma i┼í te┼ílos padarome ritin─Ślius. Juos suplojame ir supjaustome rombais. Svilbikus kepame aliejuje ant nedidel─Śs ugnies.Patiekiame su tirpintu svie..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼í─Źiuk┼│ kr┼źtin─Śl─Śs su kario pada┼żu

Nuluptus svog┼źnus supjaustyti kubeliais. Paprik─ů supjaustyti ketvir─Źiais, i┼íimti s─Śklas ir supjaustyti ┼íiaudeliais. ┼áauk┼ít─ů kubeliais supjaustyt┼│ svog┼źn┼│ pakepinti su ┼íauk┼ítu sviesto, kol parus. Suberti ry┼żius ir patro┼íkinti. Visk─ů u┼żpilti 3/4 l kar┼íto sultinio ir u┼żdengus u┼żvi..

Recepto vertinimas: 3

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17