Vi┼ítiena, viňítienos receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Vi┼ítiena. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/vistiena/5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Aštri avokadų sriuba

Avokadas nulupame, i┼íimame kaulus. I┼í aitriosios paprikos i┼íimame s─Śklas, i┼ípjaustome pertvar─Śles, smulkiai supjaustome. Svog┼źn─ů nulupame, smulkiai supjaustome. Avokad┼│ mink┼ítim─ů elektriniu plakikliu sutriname kartu su aitri─ůja paprika, citrin┼│ sultimis, svog┼źnu, vynu, maltais pipira..

Recepto vertinimas: 4

Kepta višta su citrina

Vi┼ít─ů nuplauname, nusausiname, ─»triname i┼í vidaus ir i┼í i┼íor─Śs sviesto, prieskoni┼│, susmulkint┼│ ─Źesnak┼│ mi┼íiniu. Citrin─ů subadome ┼íakute ir ─»dedame ─» vi┼ítos vid┼│. Vi┼ít─ů dedame ─» i┼ítept─ů sviestu arba aliejumi keptuv─ů, ap┼ílakstome brend┼żiu, ─»pilame truput─» verdan─Źio vand..

Recepto vertinimas: 3

Topinamb┼│ sriuba

Didel─Śje gilioje keptuv─Śje arba puode i┼ítirpiname sviest─ů arba margarin─ů, sudedame smulkiai supjaustytus svog┼źnus ir pakepiname ant nestiprios ugnies 5 min., kol sumink┼ít─Śja ir truput─» pagelsta. Sudedame nuluptus ir supjaustytus topinambus, supilame pien─ů, sultin─», pas┼źdome, ─»beriame ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena jogurto marinate

Smulkiai supjaustyti paprik─ů. Sumai┼íyti visus marinato komponentus su jogurtu (kefyru). Vi┼ítienos gabal─Ślius subadome a┼ítria ┼íakute, u┼żpilame marinatu ir statome 10 - 12 val. ─» ┼íaldytuv─ů. Periodi┼íkai pavartome gabal─Ślius. ─«kaitiname keptuv─Ö, dedame vi┼ít─ů, u┼żpilame j─ů marinatu ir tr..

Recepto vertinimas: 2

Vištienos maltinukai

Vi┼ítien─ů 2 kartus permalti, bandel─Ö i┼ímirkyti piene. I┼í maltos m─Śsos, bandel─Śs, kiau┼íinio, tirpinto sviesto, pipir┼│, druskos i┼íminkyti far┼í─ů. Nuvalytus, nuplautus pievagrybius smulkiai supjaustyti ir i┼íkepti (galima ─»d─Śti pjaustyt┼│ svog┼źn┼│, truput─» riebal┼│, malt┼│ d┼żi┼źv─Śs─Śl..

Recepto vertinimas: 0

Putpel─Śs su citrina ir ┼íalavijo lapeliais

─«kaitinkite orkait─Ö iki 180┬░C temperat┼źros. Duben─Ślyje sumai┼íykite 3 ┼íauk┼ítus alyvuogi┼│ aliejaus, citrinos sultis, sutarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö, ─Źesnak─ů, drusk─ů ir pipirus. Likus─» aliej┼│ ─»kaitinkite keptuv─Śje ir trumpai i┼í abiej┼│ pusi┼│ apkepinkite putpeles kartu su susmulkinta..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta višta

I┼ívalyt─ů vi┼ít─ů pad─Śkite ant pjaustymo lentel─Śs kr┼źtin─Śle ─» apa─Źi─ů. Nuo kaklo pjaukite i┼íilgai ┼żemyn, stengiantis nepa┼żeisti aplink esan─Źios odos ir fil─Ś. Kuo atsargiau pa┼íalinti visus kaulus ir kremzles - stubur─ů, kr┼źtinkaul─», ┼ílaunikaulius. Geriausia tai daryti siauru plonu ir..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su mango,persikų ir vynuogių padažu

Pirmiausia reikia supjaustyti vistiena mazais gabaliukais ir pabarstyti ivairiais prieskoniais (geriausia kai prieskoniai astresni - ypac tinka raudonoji paprika (astrioji) kartu su kariu). Tada atidaryti konservuotu mangu indeli ir visa ta skysti supilti ant vistienos ir 1 val palaikyti saldytuve.T..

Recepto vertinimas: 0

Marokieti┼íka vi┼ítiena su d┼żiovintomis slyvomis

Vi┼ítien─ů supjaustykite gabaliukais; moliniame puode (arba keptuve) pa┼íildykite aliej┼│, trupu─» apkepinkite m─Śs─ů. ─«berkite raudon┼│j┼│ pipir┼│, pipir┼│, druskos. Ant m─Śsos i┼íd─Śliokite ir stambiai supjaustytus svog┼źnus. U┼żdenkite dang─Źiu ir ma┼żdaug 40 minu─Źi┼│ virkite ant vidutin─Śs u..

Recepto vertinimas: 3

Vi┼ítienos ie┼ímeliai su jogurto ir citrin┼│ pada┼żu

Medinius ie┼ímelius pusvaland┼żiui pamerkite ─» vanden─». Duben─Ślyje gerai i┼ímai┼íykite jogurt─ů, ─Źesnak─ů, paprik─ů, kmyn┼│ s─Śklas, citrinos sultis, petra┼żoles, raudon─Śl─» ir pipirus. Vi┼ítienos gabal─Ślius sumaukite ant ie┼ímeli┼│, aptepkite puse gautos mas─Śs ir 2-3 valandoms pad─Śkite ┼í..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos kepsnys su porais (Ramintos)

Porus perpjaukite i┼íilgai perpus, nuplikykite ir nusunkite. M─Śs─ů ─»pjaukite taip, kad gabalas b┼źt┼│ platus ir didelis. Ant m─Śsos d─Śkite porus, pabarstykite d┼żi┼źv─Śs─Śliais ir muskato rie┼íutu. Kalakuto kr┼źtin─Śl─Ö suvyniokite ir apri┼íkite virvele. ─«trinkite druska ir maltais juodaisiais..

Recepto vertinimas: 0

Gaivios vištienos salotos su kariu

Vi┼ítienos file supjaustome kubeliais ir sumarinuojame su kariu (marinuojam savo pam─Śgtu b┼źdu, svarbu ─»d─Śt kario). I┼ímarinuot─ů vi┼ítien─ů pakepame keptuv─Śje. ─« atv─Śsusi─ů vi┼ítien─ů dedame kuneliais pjaustytus apelsinus, obuolius ir por─ů. pagardiname kario prieskoniu, dedame majonezo ir j..

Recepto vertinimas: 0

Raudonosios enchilados (Enchilados rojas)

Aitri─ůsias paprikas paskrudinkite sausoje keptuv─Śje, steb─Śdami, kad jos nepridegt┼│. Po to pa┼íalinkite s─Śklas bei pertvar─Śles ir aitri─ůsias paprikas u┼żpilkite ┼íiltu vandeniu. Palikite pastov─Śti 20-30 min. Keptuv─Ö i┼ívalykite ir joje apkepinkite pomidorus, i┼íimkite ir nulupkite odel─Ö. ..

Recepto vertinimas: 3

Pupeli┼│ sriuba

Pupeles i┼í anksto numirkome. Vi┼ítos nugar─Śl─Ö, svog┼źn─ů, lauro lapelius dedame ─» puod─ů su vandeniu ir ant ma┼żos ugnies verdame. apie 1,5 val., kol m─Śsa pradeda atsisikirti nuo kaul┼│. Suberiame i┼ímirkytas pupeles, pupeles geriau naudoti baltas, nes margos nutamsina sultin─». Su..

Recepto vertinimas: 4

Maltos kalakutienos kepsnys su d┼żiovintomis kriau┼í─Śmis

Kalakutienos far┼í─ů sumai┼íome su kiau┼íinio plakiniu, grietin─Śl─Śje i┼ímirkytomis batono riekel─Śmis ir prieskoniais.1/3 dal─» taip paruo┼íto far┼ío sumai┼íome su kubeliais supjaustytomis kriau┼í─Śmis, susmulkintais krapais ir saul─Śgr─ů┼żomis.Likusias 2/3 far┼ío padaliname pusiau. I┼í vienos dal..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sultyse troškinta višta

Vi┼ítien─ů nuplauname, nusausiname ir supjaustome porcijomis. ─«triname druska ir pipirais. Paruo┼ít─ů vi┼ítien─ů apkepiname svieste, apibarstome miltais. ─«dedame gr┼źst─ů ─Źesnak─ů, lauro lapel─», suberiame susmulkintas petra┼żoles, alyvuoges, supilame obuoli┼│ sultis ir sultin─». Tro┼íkiname 20..

Recepto vertinimas: 4

Vi┼ítienos sriuba su bambuk┼│ ┼źgliais

Grybus 1/2 valandos pamirkykite kar┼ítame vandenyje. Vi┼ítien─ů supjaustykite plonomis juostel─Śmis. Bambuko ┼źglius nuvarvinkite ir supjaustykite plonomis juostelemis. Grybus nuvarvinkite, nupjaukite kietus kotelius, kepur─Śles supjaustykite juostel─Śmis. Grybus, vi┼ítien─ů, bambuko ┼źglius sud─Ś..

Recepto vertinimas: 3

Marinuota vi┼ítienos fil─Ś su dar┼żov─Śmis ir ry┼żiais

á1. Sumai┼íykite marinato ingredientus. Sud─Śkite vi┼ítienos fil─Ś ─» marinat─ů ir palaikykite ┼íaldytuve 3┬ľ4 val. Fil─Ś apkepti. 2. I┼ívirkite ry┼żius, kaip nurodyta ant pakuot─Śs. 3. I┼íimkite i┼í ank┼ítpipirio s─Śklas ir supjaustykite j─» r─Ś┼żiukais. Brokolius apibarstykite kariu ir pakepkite ..

Recepto vertinimas: 0

Višta, įdaryta grybais

Paruo┼ít─ů vi┼ít─ů ─»trinti druska. Grybus ir por─ů sukapoti ir tro┼íkinti ─»d─Śjus dal─» riebal┼│. Jei reikia, ─»pilti vandens. Baigiant tro┼íkinti, suberti susmulkintas pipir┼│ ank┼ítis. Vi┼ít─ů prikim┼íti ┼íio ─»daro, u┼żsi┼źti ir iki rusvumo pakepinti riebaluos─Ö. Apkepint─ů vi┼ít─ů perd─Śti ─»..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su r┼źkyta vi┼íta

Visas dar┼żoves ir obuol─» supjaustyti ┼íiaudeliais, sud─Śti konservuotus ┼żirnelius. Visk─ů i┼ímai┼íyti. Nuo r┼źkytos vi┼ítos nulupti od─ů, i┼íimti kaulus. M─Śs─ů supjaustyti ┼íiaudeliais ir sumai┼íyti su dar┼żov─Śmis. Ant vir┼íaus pilti majonez─ů. Salotas galima puo┼íti ┼żalumynais, apelsino..

Recepto vertinimas: 4

Vi┼ítienos sriuba su kukur┼źzais

Sud─Śkite ─» puod─ů vi┼ítien─ů, vi┼ítienos sultin─» ir grietin─Śl─Ö ir u┼żvirinkite ant ma┼żos ugnies. Kai u┼żvirs, virinkite dar 20 minu─Źi┼│. Pagardinkite pipirais ir druska pagal skon─». Kol verda vi┼ítiena, i┼ívirkite makaronus atskirame puode. Atskirame indelyje sumai┼íykite pien─ů ir krakmol..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis su vištiena

Vi┼ítos ┼ílauneles perpjauname per s─ůnar─», ─»triname druska bei pipirais ir palaikome 1val. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Kartu sutarkuojame ir svog┼źn─ů. ─« tarkius supilame kar┼ít─ů pien─ů ir i┼ímai┼íome. Tada ─»mu┼íame kiau┼íinius, ─»beriame druskos ir v─Śl gerai i┼ímai┼íome. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiais

Gaminimo eiga: kr┼źtin─Śli┼│ fil─Ś supjaustykite ma┼żais gabal─Śliais. Keptuv─Śje ─»kaitinkite 60 ml (4 saukstus) alyv┼│ aliejaus, sud─Śkite vistien─ů ir retkar─Źiais pamaisydami, kepkite, kol paruduos. Sud─Śkite ─Źesnakus, svog┼źnus, paprikas bei ─Źili pipirus, ismaisykite ir retkar─Źiais pamaisyda..

Recepto vertinimas: 0

Keptos vi┼ít┼│ kul┼íel─Śs su dar┼żov─Śmis

Kul┼íeles ─»trinti prieskoniais ir palikti 1 val. Po to jas nusausinti popieriniu rank┼íluos─Źiu, apvolioti miltuose, plaktame kiau┼íinyje ir d┼żi┼źv─Śs─Śliuose. ─«kaitinti 2,5 l talpos keptuv─Ö (energija 2/3), ─»pilti 1-2 valg. ┼íauk┼ítus aliejaus ir neu┼żdengus apkepti i┼í abiej┼│ pusi┼│, kol par..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17