Vi┼ítiena, viňítienos receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Vi┼ítiena. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/vistiena/2

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Orkait─Śje kepta vi┼ítiena su permezano s┼źriu (Skirmant─Śs) (foto)

─«kaitinti orkait─Ö iki 190 laipsni┼│ Celsijaus. I┼íkloti didel─» negil┼│ kepimo ind─ů kepimo popieriumi. Ma┼żesniame inde i┼íplakti kiau┼íin─» ir pieno. Negilioje l─Śk┼ít─Śje sumai┼íyti permezano s┼źr┼│, d┼żi┼źv─Śs─Ślius, raudon─Śl─», paprik─ů ir pipirus. Pamerkti vi┼ítienos gabal─Ślius ─» kiau┼í..

Recepto vertinimas: 5

Greiti piet┼źs tinginiams 2 (Vaidos)

Vi┼ítien─ů supjaustyti gabaliukais ir apkepinti kartu su ─Źesnakiuku, prieskoniais. ─« keptuv─Ö supilti ┼íaldytas dar┼żoves ir patro┼íkinti dar 5-10 minu─Źi┼│, u┼żpilti grietin─Śs ir pomidor┼│ pada┼żo ir dar patro┼íkinti 5 minutes. Valgyti su ry┼żiais. Skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorin─Ś sriuba (Karinos)

Sutrai┼íkyti visus pomidorus (ir i┼í skardini┼│, ir nuplikytus). U┼żkaitus puod─ů supilti pomodor┼│ mas─Ö, ─»pilti sul─Źi┼│ tiek, kad gerokai apsemt┼│ mas─Ö. Visk─ů u┼żvirinti. Pakepinti ─Źesnak─ů su svog┼źnu, ant galo u┼żberti truput─Śl─» milt┼│. Suberti ─» puod─ů. Suberti prieskonius, sutrai┼íky..

Recepto vertinimas: 5

Vi┼ítienos v─Śrinukai su medaus pada┼żu (foto)

Nuo vienos citrinos nutarkuoti ┼żievel─Ö, i┼í mink┼ítimo i┼íspausti sultis. ─îesnako skilteles sukapoti. ┼Żalius arba d┼żiovintus rozmarinus ir bazilikus susmulkinti, kmynus -sumalti. ┼Żalumynus, ─Źesnakus, med┼│, citrinos sultis, ┼żieveles ir kmyn┼│ s─Śklas sud─Śti ─» duben─Śl─», u┼żpilti tri..

Recepto vertinimas: 3

Dar┼żovi┼│ ir vi┼ítienos apkepas su sluoksniuota te┼íla

┼áaldytas dar┼żoves i┼íverdame pas┼źdytame vandenyje. Vi┼ítiena supjaustome gabaliukais, apkepame didel─Śje keptuv─Śje su aliejumi, sudedame miltus, supilame grietin─Śl─Ö, truput─» dar┼żovi┼│ nuoviro, ─»dedame prieskoni┼│, gerai i┼ímai┼íome ir nukeliame nuo ugnies. Vi┼ítien─ů sumai┼íome su i┼ívirt..

Recepto vertinimas: 4

Vi┼ítiena su dar┼żov─Śmis kini┼íkai.

┼áis patiekalas gavosi eksperimentuojant ir nety─Źia ┼íli┼źk┼ítel─Śjus per daug sojos pada┼żo, kas padar─Ś vi┼ítien─ů labai ─»domaus skonio. Pakepiname smulkiai supjaustytus svog┼źnus ir ─Źesnakus, po to atskirai dar┼żoves. Vi┼ítien─ů pakepiname ant labai stiprios ugnies u┼żbarst─Ś vi┼ítienos priesk..

Recepto vertinimas: 5

Vi┼ítienos kr┼źtin─Śl─Ś indi┼íkai

svoguna supjaustyti smulkiai ir deti i karsta puoda.pries tai ipylus 3 saukstus aliejaus.3 minutes kepti+po to sudeti per burokine tarka sutarkotas morkas ir cesnaka bei pora.kai viskas pusia apkepa+deti smulkiais gabaleliais supjaustyta vistiena.ir kepti apie 10 min.kai vistiena vos vos apruduoja ..

Recepto vertinimas: 2

Aukštaitiška virta įdaryta višta

I┼ídarin─Śtai ir i┼íplautai vi┼ítai pro pj┼źv─» nugaroje i┼íimami kaulai (koj┼│ ir sparneli┼│ kaulai paliekami). ─« vid┼│ prikem┼íama paruo┼íto ─»daro, u┼żsiuvama, dedama, ─» puod─ů, u┼żpilama kar┼ítu vandeniu, kad pusiau apsemt┼│, ir verdama su prieskonin─Śmis dar┼żov─Śmis ir prieskoniais. Baigia..

Recepto vertinimas: 0

Actekiškos tortiljos

Kukur┼źz┼│ miltus sumai┼íyti su druska, margarinu, vandeniu. Gerai i┼íminkyti te┼íl─ů, suformuoti vi┼ítos kiau┼íinio dyd┼żio rutuliukus. I┼í rutuliuk┼│ padaryti 15 cm skersmens paplo─Źius. Keptuv─Śje be riebal┼│, ant vidutin─Śs ugnies kepti tortiljas, vien─ů pus─Ö 2 minutes, o kit─ů - 3 minutes.&#..

Recepto vertinimas: 4

Blyneliai su m─Śsa

─« pas┼źdyt─ů vanden─» l─Śtai berti kukur┼źz┼│ miltus, ─»pilti aliejaus, i┼ímai┼íyti, kelet─ů minu─Źi┼│ pavirti. Nu─Śmus nuo ugnies apdengti ir at┼íaldyti. ─«mu┼íti kiau┼íin─», atskiesti pienu taip, kad gaut┼│si blyn┼│ te┼ílos tir┼ítumo mas─Ś. I┼íkepti 6-8 cm skersmens blynus. Virt─ů vi┼ítien─ů ir..

Recepto vertinimas: 2

Ananasų sultyse troškinta vištiena

Vi┼ítien─ů supjaustyti kubeliais, d─Śti ─» ─»kaitint─ů keptuv─Ö, pakepinti 2-3 min., pilti ananas┼│ sultis, d─Śti kar─», drusk─ů, patro┼íkinti apie 3 min, pilti su keliais ┼íauk┼ítais sul─Źi┼│ i┼ímai┼íyt─ů krakmol─ů.Visk─ů mai┼íant kaitinti, kol sutir┼ít─Śs. Garnyrui tinka virti ry┼żiai (apie 200g..

Recepto vertinimas: 3

Pekino kop┼źst┼│ salotos su vi┼ítiena

Keptuv─Śje su aliejumi apkepame susmulkint─ů svog┼źn─ů ir vi┼ítienos kr┼źtin─Śl─Ö, ─»beriame vi┼ítienos prieskoni┼│, druskos. Atv─Śsiname. ┼áiaudeliais supjaustome paprik─ů, obuol─», kop┼źst─ů, ridik─Ślius ir agurk─ů - grie┼żin─Śliais.Visk─ů sumai┼íome su majonezu ir ke─Źupu, patiekdami ant vir┼íaus..

Recepto vertinimas: 5

Vi┼ítienos tro┼íkinys su voverait─Śmis (Jurgos)

I┼íkepti ar i┼ívirti vi┼ítien─ů su prieskoniais. I┼ívirti bulves (su druska ar sultinio kubeliu), paskui supjaustyti plonomis riekel─Śmis. Svieste pakepti voveraites. Kai voverait─Śs apkepa, sud─Śti gabaliukais pjaustyt─ů vi┼ítien─ů. Dar pakepinti, supilti grietin─Śl─Ö (ar grietin─Ö) ir pagal skon..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos file su daržovėmis ir kariu

Vistiena supjaustykite nedideliais gabaleliais, bulve - kubeliais, morka - plonais siaudeliais, svoguna susmulkinkite.Pasudytame vandenyje (galite ideti siek tiek kario prieskoniu) isvirkite susmulkinta bulve, sparagines pupeles, zirnelius ir ziedini kopusta.Keptuveje islydykite sviest─ůa, suberkite..

Recepto vertinimas: 4

Vistienos sriuba

Apverdame vi┼ítienos ketvir─Źius, nupilame sultin─». Dedame apvirtus ketvir─Źius i svaru vanden─» ir v─Śl verdame. M─Śsai i┼ívirus, ja kiek atv─Śsiname ir susmulkiname, dedame atgal ─» verdant─» sultin─» kartu su gana smulkiai supjaustytomis bulv─Śmis, morka, ry┼żiais ir svog┼źnu (jei pageidaujate,..

Recepto vertinimas: 3

Kini┼íka j┼źros g─Śrybi┼│ sriuba

J┼źros g─Śrybes sudedame ─» nedidel─» kiek─» vandens, apverdame. Pra─Śjus 8 min. sudedame likusius produktus. Sriuba tur─Śt┼│ b┼źti pakankamai a┼ítri, negailime ─Źili aliejaus. ..

Recepto vertinimas: 1

Salotų krepšeliai

─« miltus ─»beriame druskos, cukraus, sudedamas i┼íplaktas kiau┼íinis, ┼íiek tiek pa┼íildyto sviesto, ─»pilama pieno ar vandens ir suminkoma vidutinio kietumo te┼íla. Paskui ji plonai i┼íko─Źiojama, i┼íspaud┼żiami ploni paplot─Śliai ir sudedami ─» riebalais i┼íteptas formeles. Kepama vidutinio kar..

Recepto vertinimas: 3

Aluje kepti vištų sparneliai

Sparnelius ─»triname susmulkintu ─Źesnaku, druska, pipirais ir paliekame 1 valandai u┼żdengtame inde. Morkas nuskutame, supjaustome grie┼żin─Śliais ir jais i┼íklojame skardos dugn─ů. Ant mork┼│ sudedame vi┼ít┼│ sparnelius ir u┼żpilame alumi. Kepame 200░ - 230░C temperat┼źros orkait─Śje. Kas 15 minu..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai su vištiena

I┼í vi┼ítos i┼íimti kaulus. M─Śs─ů supjaustyti juostel─Śmis, apibarstyti prieskoniais ir 2 val. laikyti ┼íaltoje vietoje. Makaronus i┼ívirti pas┼źdytame vandenyje ir i┼ígriebus nuvarvinti. Vi┼ítien─ů sumai┼íyti su miltais ir i┼íkepti aliejuje. Tuose pa─Źiuose riebaluose pakepinti skiltel─Śmis supja..

Recepto vertinimas: 4

Vi┼ítiena su s┼źrio pada┼żu

Vištiena itrinti preikoniais ir apvolioti miltuose Keptuveje istirpinti svieta ir supilus alieju apkepti vistiena is abieju pusiu vistienos gabalelius sudeti i karsciui atsparu inda ir kepti 30min. 200 laipsniu karscio orkaiteje keptuveje islydom svieta suberiam miltus ir truputeli apkepinam pasku..

Recepto vertinimas: 3

Vi┼ítiena grietin─Śl─Śs pada┼że

Vi┼ítien─ů supjaustyti kubeliais, suberti i keptuv─Ö su i┼ítirpintu sviestu, pakepinti,kol m─Śsa pabals. V─Śliau suberti susmulkint─ů svog┼źn─ů, svog┼źnui apkepus-supjaustytus smulkiais grie┼żin─Śliais pievagrybius. dar pakepinti apie 10min. paskui supilti grietin─Śl─Ö, sud─Śti prieskonius pagal sk..

Recepto vertinimas: 5

Įdaryta višta

Nuvalyt─ů vi┼ít─ů perpjaukite i┼íilgai ir peiliu nuimkite m─Śs─ů nuo kaul┼│, palikdami neliestus sparneli┼│ ir ┼ílauneli┼│ kaulus. M─Śsa paklokite ant lentel─Śs, palyginkite, pas┼źdykite ir susi┼źkite. Ver┼íien─ů, vi┼ítos liku─Źius ir piene i┼ímirkyt─ů pyrag─ů du kartus permalkite, ─» mas─Ö ─»mu┼ík..

Recepto vertinimas: 4

Vi┼ítienos kepsnys ÔÇ×SombreroÔÇť

Vi┼ítienos kr┼źtin─Śles i┼ímu┼íti ir ─»trinti prieskoniais. ─«kaitinti keptuv─Śje ┼íiek tiek aliejaus, sud─Śti paruo┼ít─ů fil─Ś, gerai prispausti ir apkepti i┼í abiej┼│ pusi┼│ po 3 min. Tada u┼żtepti majonezo, pabarstyti tarkuotu fermentiniu s┼źriu, o ant vir┼íaus u┼żd─Śti po skiltel─Ö konservuoto..

Recepto vertinimas: 4

Pada┼że keptos pauk┼ítienos kul┼íel─Śs

ant vi┼ítienos sudedame majonez─ů, pauk┼ítienos prieskoni┼│, truputis druskos, aliejaus, smulkiai supjaustome ─Źesnak─ů, kmyn┼│, tarkuotus obuolius. Vietoj tarkuot┼│ obuoli┼│ galime ─»pilti ir obuoli┼│ sultis, ar cielus obuolius. Palaikius 1 val. ┼íaunameá─» orkait─Ö kartu su cielom vid.dyd┼żio ┼ża..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos šašlykas (Lauros) (foto)

Nuplauti vi┼ítienos ketvir─Źius, juos nusausinti ir sud─Śti ─» duben─». Sumai┼íyti prieskonius su kefyru (ar jogurtu) ir i┼íspausti ─Źesnako skilteles. Paruo┼íta mase i┼ítrinti vi┼ítien─ů, u┼żdengti maistine pl─Śvele ir pad─Śti ─» ┼íaldytuv─ů marinuotis bent 10 valand┼│ (kuo ilgiau marinuosite, tu..

Recepto vertinimas: 2

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17