Vi┼ítiena, viňítienos receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Vi┼ítiena. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/vistiena/10

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Vi┼í─Źiuko pa┼ítetas te┼íloje (angli┼íka virtuv─Ś)

Nupjaukite vi┼í─Źiuko krutin─Ö, o likusi─ů m─Śs─ů su kaulais d─Śkite ─» puod─ů ir virkite 45 minutes. Ver┼íien─ů, kiaulien─ů ir la┼íinukus supjaustykite ma┼żais gabal─Śliais ir vis─ů m─Śs─ů sud─Śkite ─» duben─», pabarstykite druska ir prieskoniais, apipilkite vynu ir degtine, pabarstykite supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Rytieti┼íkas rizotas su vi┼ítiena, jautiena ir krevet─Śmis

Didel─Śje keptuv─Śje ─»kaitinkite pus─Ö aliejaus. Pakepinkite vi┼ítien─ů, kol sumink┼ít─Śs (6-8 min.). Nukelkite nuo ugnies ir sud─Śkite ─» atskir─ů ind─ů. Toje pa─Źioje keptuv─Śje ─»kaitinkite likus─» aliej┼│ ir pakepinkite porus bei ─Źesnakus, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Sud─Śkit..

Recepto vertinimas: 0

Kreivabud┼żi┼│ sriuba su naminiais lak┼ítiniais

I┼í milt┼│, vandens ir sviesto u┼żminkome te┼íl─Ź, po to plonai i┼íko─Źiojame ant lentos ir truput─» leid┼żiame pad┼żi┼źti, kad lengviau b┼źt┼│ pjaustyti. Apd┼żi┼│vusi─ů te┼íl─ů supjaustome plonomis juostel─Śmis. Supjaustytus lak┼ítinius sudedame ─» verdant─» pas┼źdyt─ů vanden─» ir verdame, kol la..

Recepto vertinimas: 0

┼Żem─Śs rie┼íut┼│ pada┼żas (Salsa de cacahuate)

─«kaitinkite kuo sunkesn─Ö keptuv─Ö. D┼żiovintas aitri─ůsias paprikas apkepkite ant vidutin─Śs ugnies i┼í abiej┼│ pusi┼│ 1-2 min., saugodami, kad neprisvilt┼│. Po to pa┼íalinkite s─Śklas bei pertvar─Śles ir u┼żpilkite 250 ml kar┼íto vandens. ─îesnako skilteles nulupkite. Plaktuvu sutrinkite ┼żem─Ś..

Recepto vertinimas: 0

Maltos kalakutienos kepsnys su džiov. kriaušėmis

Kalakutienos farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, grietineleje ismirkytomis batono riekelemis ir prieskoniais.1/3 dali taip paruosto farso sumaisome su kubeliais supjaustytomis kriausemis, susmulkintais krapais ir saulegrazomis.Likusias 2/3 farso padaliname pusiau. Is vienos dalies ant aliejumi pa..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│ sriuba su kruopomis

─« verdant─» vanden─» suberiamos kruopos (i┼ískyrus man┼│), 30ÔÇö40 min. paverdamos ir vanduo nupilamas. ─« verdant─» nuovir─ů suberiamos perplautos nevirtos (ry┼żi┼│, sor┼│ kruopos) arba pusiau i┼ívirtos (perlin─Śs, mie┼żin─Śs, avi┼żin─Śs) kruopos, ir sriuba verdama 10ÔÇö15 min. Paskui sudedama s..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena, troškinta su grybais

M─Śs─ů atskirti nuo kaul┼│, supjaustyti nedideliais gabal─Śliais ir ┼íiek tiek apkepinti. I┼í kaul┼│ i┼ívirti sultin─». Grybus ir prieskonines dar┼żoves patro┼íkinti margarine, ─»pilti sultinio, sud─Śti vi┼ítienos gabal─Ślius, u┼żdengti ir visk─ů i┼ítro┼íkinti. Tuomet supilti su ┼íaltu sultiniu sum..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena, kepta su medumi ir citrinomis

Vi┼ít┼│ kr┼źtin─Śles nuplauname, nusausiname ir i┼í abiej┼│ pusi┼│ ─»pjauname kry┼żmai. Sumai┼íome med┼│, soj┼│ pada┼ż─ů, citrinos ┼żievel─Ö ir sultis, pipirus bei drusk─ů. Sudedame kr┼źtin─Śles ─» gril─», i┼ítepame mi┼íiniu ir kepame 10 minu─Źi┼│. Paskui apver─Źiame, i┼ítepame likusiu mi┼..

Recepto vertinimas: 0

POR┼▓ IR VI┼áTIENOS MI┼áRAIN─ľ

Virt─ů vi┼ítienos krutin─Śl─Ö supjaustyti smulkiais kubeliais.S mulkiai supjaustyti por─ů. Slyvas supjaustyti ┼íiaudeliais. Visk─ů sud─Śti ─» duben─», suberti pipirus ir id─Śti majonezo. Visk─ů i┼ímai┼íyti. SKANAUS:)..

Recepto vertinimas: 1

Kepti vištienos maltiniai

Maltos m─Śsos masei naudojami visi raumenys. M─Śs─ů nulupkite nuo kaul┼│ ir du kartus sumalkite su piene i┼ímirkytu ir i┼íspaustu pyragu. Dar kart─ů permal─Ö, d─Śkite sviesto, druskos ir i┼íminkykite. I┼í mas─Śs darykite nedidelius maltinukus, apvoliokite d┼żiuv─Śs─Śliais ir i┼íkepkite ─»kaitintame..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ít┼│ kepen─Śl─Śs su kini┼íkais kop┼źstais

Vi┼ít┼│ kepen─Śles nuplauname, i┼ípjaustome pl─Śves, riebalus ir supjaustome gabaliukais. Migdolus nuplikome kar┼ítu vandeniu, nulupame, perpjauname per pus─Ö ir apkepiname kar┼ítame aliejuje. Po to i┼íimame i┼í keptuv─Śs ir nuvarviname. ─îesnak─ů nulupame, pakepiname aliejuje 1-2 min., po to i┼íi..

Recepto vertinimas: 3

Tailandietiškas marinatas

Turimus ingredientus sud─Śti ─» ind─ů ir gerai i┼ímai┼íyti. U┼żpilkite ant raudonos m─Śsos, vi┼ítienos ar j┼źros g─Śrybi┼│ ir palikite marinuotis nuo trisde┼íimties minu─Źi┼│ iki valandos. Nepalikite j┼źros g─Śrybi┼│ marinuotis ilgiau nei 30 minu─Źi┼│. Marinato r┼źg┼ítis pa┼żeis j┼źros g─Śrybes, j..

Recepto vertinimas: 5

Venecijos salotos su vištiena

Apelsin┼│ sultis kartu su razinomis pakaitinkite nedideliame puode kol u┼żvirs. Nuimkite puod─ů nuo ugnies ir palikite 20 min. nusistov─Śti. Tuomet nupilkite apelsin┼│ sultis ir i┼íimkite razinas. ─« nedidel─» puod─ů ar keptuv─Ö (be aliejaus) sud─Śkite kedro rie┼íutus ir pakepinkite juos ant vidut..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ítos kr┼źtin─Śl─Śs ┼ía┼ílykai

M─Śs? ─»trinti druskos, pipir┼│, soj┼│ pada┼żo bei kalendros mi┼íiniu ir i┼íkepti keptuv─Śje, ─»pylus ┼íauk┼ítel─» aliejaus. Pomidor─ů ir avokad─ů supjaustyti kubeliais ir sumai┼íyti su pada┼żu, pagamintu i┼í vis┼│ nurodyt┼│ produkt┼│. Kept─ů kr┼źtin─Śl─Ö supjaustyti grie┼żin─Śliais ir sud─Śti ant..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ít┼│ kr┼źtin─Śli┼│ fil─Ś su ┼ípinat┼│ ─»daru

Vi┼ítos fil─Ś pamu┼íkite, ┼ípinatus supjaustykite, s┼źr─» sutarkuokite, apibarstykite prieskoniais. D─Śkite ─»daro, susukite ir susmeikite mediniu smeigtuku. ─« ─»kaitint─ů aliej┼│ d─Śkite suktinukus ir skaniai apkepkite. Po to pa┼íaukite ─» orkait─Ö 10 min., kad gerai i┼íkept┼│. ..

Recepto vertinimas: 5

Vi┼ítos kr┼źtin─Śl─Ś su mangais ir salotomis

I┼í citrin┼│ i┼íspausti sultis, ─» jas ─»pilti apie 0,25l. vandens ir tuo mi┼íiniu aplieti kruopas. Palikti pusei valandos. Jei per t─ů laik─ů skystis visas nesusigeria, likut─» nupilti. Pomidor─ů nuplikyti verdan─Źiu vandeniu ir nulupti luobel─Ö. Pomidor─ů perpjauti pusiau ir i┼íimti s─Śklas. Min..

Recepto vertinimas: 1

Virta vi┼íta su baltuoju pada┼żu

I┼ídarin─Śta ir gerai i┼íplauta vi┼íta dedama ─» kar┼ít─ů vanden─», pridedama prieskoni┼│, prieskonini┼│ dar┼żovi┼│ ir verdama ant ma┼żos ugnies 1 ÔÇö 1/2 val. Baigiant virti, pas┼źdoma. I┼ívirusi m─Śsa i┼íimama i┼í sultinio, supjaustoma, tvarkingai sudedama ─» pa┼íildyt─ů pusduben─», u┼żpilama ba..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ítienos ir ry┼żi┼│ salotos

Raudonuosius ank┼ítinius pipirus pakepinti, i┼ískaptuoti vidurius ir supjaustyti kubeliais. Taip pat supjaustyti vi┼ítien─ů. ┼Żirnelius ir ry┼żius i┼ívirti. Paruo┼ítas dar┼żoves sumai┼íyti su ry┼żiais bei paskaninti u┼żpilu, pasigamintu i┼í acto, aliejaus, garsty─Źi┼│ ir druskos. Paruo┼ítas salota..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTŲ KRŪTINĖLĖS SU PRIESKONIAIS

Susmulkinkite cesnakus ir svogunus, sumaisykite juos su 2 saukstais aliejaus ir Santa Maria vistienos prieskoniais su geltonuoju kariu. Dali misinio palikite salotu padazui. Paruostu misiniu gerai itrinkite vistu krutineles ir kepkite jas skardoje, isklotoje folija. Kol vistiena kepa, galima paruost..

Recepto vertinimas: 0

JOGURTO IR AGURK┼▓ PADA┼ŻAS

Jogurt─ů sumai┼íyti su smulkiai supjaustytu agurku, sugr┼źstomis ─Źesnako skiltel─Śmis ir petra┼żol─Śmis. Pagal skon─» pagardinti pipirais. Tinka prie vi┼ítienos. (Hazel)..

Recepto vertinimas: 1

Moli┼źg┼│ sriuba

Moli┼źgo gabal─ů nulupti, i┼íimti s─Śklas, supjaustyti kubeliais ir 15 min. virti vi┼ítienos sultinyje. Mas─Ö sutrinti, kad i┼íeit┼│ labai skysta ko┼í─Ś ir dar kart─ů pakaitinti. Sviest─ů sumai┼íyti su miltais ir sud─Śti ─» sriub─ů. Sriub─ů paskaninti prieskoniais. Kump─» supjaustyti plonomis juos..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su vi┼ítienos kepen─Śl─Śmis

Puode ─»kaitinkite sviest─ů ir greitai jame apkepkite vi┼ítienos kepen─Śles. Kepinkite taip, kad kepen─Śl─Śs i┼í i┼íor─Śs apskrust┼│, ta─Źiau i┼í vidaus b┼źt┼│ dar rausvos. Kiaurasam─Źiu i┼íimkite kepen─Śles i┼í puodo, sud─Śkite ─» atskir─ů ind─ů ir atid─Śkite ─» ┼íal─». ─« t─ů pat─» puod─ů sud─Śk..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos plovas

Vi┼ít─ů i┼ívirti su stambiai supjaustytais prieskoniniais ┼żalumynais ir prieskoniais. Ry┼żius perplauti nusausinti, pakepinti su puse normos riebal┼│. Tada ─»pilti 4 stiklines vi┼ítienos sultinio, ─»berti druskos, malt┼│ pipir┼│, kario milteli┼│, razin┼│, visk─ů 10 minu─Źi┼│ pavirinti ant silpnos ..

Recepto vertinimas: 0

Vi┼ítos kr┼źtin─Śl─Ś su aitri┼│j┼│ paprik┼│ pada┼żu (Pechugas en salsa de poblano)

Aitri─ůsias paprikas ─»pjaukite ir, pa┼íalin─Ö s─Śklas bei pertvar─Śles, sud─Śkite ─» plaktuv─ů, pas┼źdykite ir sutrinkite kartu su pienu. Pus─Ö sviesto ─»kaitinkite puode. ─«berkite milt┼│, pakepkite iki aukso geltonumo. Supilkite mi┼íin─» i┼í plaktuvo. ┼áiek tiek patro┼íkinkite ir sud─Śkite Cr├Ę..

Recepto vertinimas: 3

Burok─Śli┼│ ir vi┼ít┼│ kepen─Śli┼│ salotos

Keptuv─Śje su ─»kaitintu aliejumi apkepame vi┼ít┼│ kepen─Śles. Tuomet jas i┼íimame i┼í keptuv─Śs, o ─» joje likus─» skyst─» ─»pilame 2 ┼íauk┼ítus ┼íaltu vandeniu atskiesto acto. V─Śl sudedame atgal kepen─Śles. Burok─Ślius ir jau atv─Śsusias kepen─Śles supjaustome grie┼żin─Śliais. I┼í alyv┼│ alieja..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17