Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/98

Veršienos inkstai su konjaku

Inkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysles, per naktį mirkyti piene. Tada supjaustyti griežinėliais, apvolioti miltais ir truputį apkepinti įkaitintuose riebaluose. Pasūdyti, pridėti pipirų, užpilti grietinėle ir troškinti.Prieš duodant į stalą, įpilti konjako. Patiekti ..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų ir kumpio apkepas

Pomidorus supjaustyti ir pabarstyti druska, pipirais. Virtą kumpį ir bulves supjaustyti. Karščiui atsparų indą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais. Sluoksniais dėti bulves, kumpį, pomidorus. Viršuje turi būti bulvės. Iš miltų ir 2 šaukštų pieno išmaišyti tyrelę, įmu..

Recepto vertinimas: 0

Aviena grietinės padaže

Mėsą supjaustyti ir apkepinti riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, įpilti vandens ir troškinti. Baigiant troškinti, pagaminti padažą. Svogūnus apkepti kartu su [etražolės šaknimis, įberti miltų, įdėti grietinės ir įpilti mėsos sulčių. Padažu užpilti mėsą ir dar patrošk..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos pjausnys

Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palaikyti šaltai. Kiaušinį išplakti su druska ir pienu. Tada mėsos gabalus pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsiuose ir kepti. Iškepus, sudėti į puodą apšlakstyti sviestu. Iš riebalų padaryti padažą su grietine ir..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kukuliai padaže

Avieną, pyragą, pakepintą svogūną sumalkite, darykite kukulius, apvoliokite miltuose, apkepinkite riebaluose. Tada dėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu, pomidorų tyre, pagardinkite prieskoniais ir troškinkite 10 – 15 minučių. Kukulius išimkite, iš likusio sultinio pagaminki..

Recepto vertinimas: 0

Grietinės padažas su svogūnais

Svogūnus smulkiai supiaustome ir kepiname svieste, kol suminkštėja, bet nepagelsta. Tada suberiame miltus ir dar pakepiname. Po to įpilame sultinio, įdedame pipirų, druskos ir paviriname 5 minutes. Jei labai sutirštėja, įpilame truputį sultinio. Supilame grietinę ir pakaitiname. Turėtu..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su garstyčių padažu

Svariai bulves nuplaukite. Puode užvirinkite sūdytą vandenį ir sudėkite bulves. Virkite 20 -- 30 minučių. Kai tik bulvės isvirs, nukoskite ir nulupkite. Bulves palikite atsalti, tada supjaustykite griežinėliais. Garstyčių padažas. Puode istirpinkite sviestą, maisydami dėkite miltus ir..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su trupučiu pomidorų pastos

Sviestą ištirpiname, suberiame miltus, mediniu šaukštu gerai išmaišome, pilame šaltą pieną ir maišome, kol sutirštėja. Padažą 10 min. verdame ant silpnos ugnies. Prieš tiekdami į stalą, į padažą įdedame pomidorų pastos, įberiame maltų pipirų, pasūdome ir gerai išmaišome..

Recepto vertinimas: 0

BERLYNO VARŠKĖS KEKSAS

Cukatas sumaisyti su migdolais, razinomis ir romu, palikti 30 min. pastoveti. Varske istrinti su cukrumi, sviestu ir kiausiniais. Po to sudedame tarkuota citrinos zievele, miltus, kepimo miltelius bei kardamona ir viska gerai isminkyti. Suformuojame kepalo forma ir dedame ant skardos isklotos kepimo..

Recepto vertinimas: 0

KIŠKIENOS PADAŽAS

Kiskio kepeneles isverdame ir du kartus permalame mesmale. Svieste pakepiname miltus, pravesiname ir supilame vyna, sudedame kepeneles, smulkiai pjaustyta svoguna bei riesutus, viska gerai ismaisome, iberiame druskos, pipiru, ciobreliu ir uzviriname. Padaza tekiame prie kiskienos...

Recepto vertinimas: 0

Grybų sklindžiai

Grybus sukapoti ir patroškinti. Iš miltų, pieno, druskos, kiaušinio išmaišyti tešlą. Į keptuvę dėti tešlą, o ant jos grybus ir viską kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Boba su aguonomis

Viską gerai ištrinti ir papuošti kepinį. Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi iki purumo, supilti pašildytą pieną, sudėti pakildytas mieles, miltus ir padėti šiltai, kad pakiltų. Į iškilusią tešlą supilti šiltą sviestą, suberti vanilinį cukrų, sausas aguonas. Tešlą gerai i..

Recepto vertinimas: 0

Grietininiai pyragėliai

Miltus sukapoti su sviestu, suberti cukrų, kepimo miltelius. Tada įmušti kiaušinį (kad tešla būtų puresnė, pirma dėti trynį, o paskui pusę išplakto baltymo) ir greitai užminkyti tešlą. Valandą palaikyti šaldytuve. Atšaldytą tešlą iškočioti 0,5 cm. storiu sluoksniu ir formel..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis paplotis su grietinėle ir braškėmis

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Ištepkite sviestu 23x12 cm kepimo formą. Ištirpinkite 125 g šokolado prikaistuvyje dvigubu dugnu, įstatytame į puodą su lėtai verdančiu vandeniu. Dideliame dubenyje suplakite 3 kiaušinius su puse normos cukraus iki balkšvos ir tirštos masės. Įma..

Recepto vertinimas: 0

DŽIŪVĖSIŲ IR BRINZOS SUFLĖ

Maltus dziuvesius uzpilti pienu. Gerai ismaisyti trynius, cukru, prieskonius, citrinos zievele, brinza, plaktus baltymus ir pamirkytus dziuvesius. Paruosta mase sudeti i forma, istepta sviestu ir pabarstyta miltais. Sulaistyti sviestu ir iskepti.Si patiekala galima paruosti ir be brinzos ar citrinos..

Recepto vertinimas: 0

GARDUKAI

Varske gerai istrinti. Ja, miltus, margarina, kvapiuosius prieskonius sudeti ant lenteles ir kapoti, kol neliks sausu miltu. Po to suminkyti tesla. Kocioti. Isspausti vienodus skrituliukus, kepti orkaiteje. Iskeptus atvesinti. Viena uztepti uogiene, kita uzdeti ant virsaus, aptepti baltymu glajumi...

Recepto vertinimas: 0

STERKAS SU PORAIS

Zuvi itriname prieskoniais ir apvoliojame miltuose. Porus supjaustome siaudeliais ir iskepame aliejuje. Ikaitiname keptuve, sudedame sviesta ir iskepame zuvi. I ta pacia keptuve supilame vyna ir iberiame smulkiai kapotu papriku...

Recepto vertinimas: 0

Karšta meilė

Išplakite kiaušinių trynius su cukraus milteliais ir vanilės cukrumi. Užvirkite pieną, grietinėlę ir gliukozę. Supilkite kiaušinio plakinį. Pavirkite kol masė sutirštės. Perkoškite masę per smulkų sietelį. 5 valandom padėkite masę į šaldiklį, kad atšaltų, kartais pamaišyki..

Recepto vertinimas: 0

Grybai grietinės padaže

Įdėjus vieną šaukštą sviesto pakepinti sukapotą svogūną, kol paraus. Suberti miltus ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Supilti sultinį, virti kol užvirs. Suberti prieskonius, supilti grietinę, sudėti šiaudeliai supjaustytus grybus, sudėti likusį sviestą ir viską dar šiek tiek p..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų dešrelės

1. Sumaišykite visus sausus ingredientus dideliame dubenyje, sutrupinkite margariną. Įmaišykite išplaktą kiaušinį bei pieną ir plakite, kol gausite vientisą masę. 2. Nusausinkite dešreles ir užmaukite jas išilgai ant iešmų. Apvoliokite jas tešloje (tolygiai paskirstykite tešlą me..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai su šviežiais grybais

Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose (1 šaukšte) ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus užpilti griet..

Recepto vertinimas: 0

Skanėstai su anakardzių riešutais

Is teslai skirtu produktu uzmaisome tesla. Ant sviestiniu popieriumi isklotos skardos konditeriniu svirkstu formuojame sausainius ir kepame 180 C temperaturoje apie 15 min. Atvesusius sausainelius papuosiame is citrinos sulciu ir cukraus pudros paruostu glajumi ir pabarstome konditeriniais karoliuka..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai pyragėliai su raudonųjų serbentų džemu

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir sudedame į atskirus dubenėlius. Cukrų padalijame pusiau. Vieną dalį plakame su kiaušinių baltymais, kol susidaro standžios putos, kitą sukame su tryniais, kol pabąla. Į trynių masę po truputį pilame persijotus miltus, vanilinį cukrų, k..

Recepto vertinimas: 0

Sojų kubeliai su pomidorų tyre ir razinomis

Isbrinkintus soju prieskoniais paskanintame vandenyje soju kubelius nusunkiame, pavoliojame miltuose ir apkepame su aliejumi. Svogunus supjaustome pusziedziais, sumaisome su pakepintais kubeliais, ipilame skyscio, kuriame brinko soju kubeliai ir troskiname apie 20 min. Tuomet sudedame razinas, pomid..

Recepto vertinimas: 0

Makedoniška chalva

Paskrudinus keptuvėje l stiklinę cukraus, supilama į aliejumi išteptą skardą. Sustingęs cukrus susmulkinamas, riešutai sumalami. Tryniai ištrinami su likusiu cukrumi, sudedamas sviestas ir išsukama iki purumo. Indas su kremu įstatomas į karštą vandenį ir kremas plakamas, kol sutiršt..

Recepto vertinimas: 0