Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/91

SKLINDŽIAI IŠ KIAUŠINIŲ IR GRYBŲ

Grybus, svoguna, rukyta nugarine sumalti mesmale, patroskinti ir atausinti. Is visu produktu uzmaisyti tesla ir keptuveje ikaitintame aliejuje iskepti mazus sklindzius.Patiekti su pomidoru arba darzoviu salotomis...

Recepto vertinimas: 0

BANDELĖS SU PRIESKONINĖMIS DARŽOVĖMIS

Dubenyje sumaisykite miltus su mielemis. Suberkite cukru, druska, pipirus, ipilkite alieju ir 250 ml drungno vandens. Viska maisykite mikseiru su antgaliu teslai 5 min. is pradziu mazu, paskui dideliu greiciu, kol pasidarys vientisa tesla. Tada imaisykite petrazoles, porus ir krapus.Tesla palaikykit..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai tešloje (Skirmantės) (foto)

Visus produktus sumaišyti iki vienalytės masės. Obuolius supjaustyti griežinėliais, dėti į tešlą ir į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepti kol gražiai pagels (apie 3 min.). Leisti nuvarvėti ant servetėles, apibarstyti cukraus pudra ir tiekti ant stalo. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių saldainiai

Nulupti obuoliai smulkiai supjaustomi, užpilami keliais šaukštais vandens, citrinos ir apelsino sultimis, sudedamas cukrus, tarkuotos citrinos ir apelsino žievelės ir maišant verdama, kol sutirštėja (apie 30 minučių). Išvirusi masė sumaišoma su kapotais riešutais ir užtepama ant vafl..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su grybais

Duona apkepinama svieste. Iš grybų padaromas tirštas padažas: grybai pakepinami svieste, įdedama miltų, dar pakepinama, įpilama grietinės, troškinama, įdedama druskos, pipirų ir tarkuoto svogūno. Karštas grybų padažas uždedamas ant karštų sumuštinių. Pateikiama iš karto ..

Recepto vertinimas: 0

Ciuricho pjausnys

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome maždaug 0,5 cm pločio juostelėmis. Porcijomis apkepiname svieste ir išimame iš keptuvės. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje likusiame svieste. Mėsą sudedame prie svogūnų, pasūdome, pagardiname pipirais. Suberia..

Recepto vertinimas: 5

KARLOVI VARŲ TROŠKINYS

Supjaustyti svogunai pakepinami, iberiama maltu ankstpipiriu, pakepinama gabaliukais supjaustyta mesa, pasudoma ir troskinama. Riebaluose pakepinami miltai, ipilama sultinio, gerai pavirinama, supilama grietinele ir pakaitinama su troskinta mesa. Prie sio troskinio labai tinka pagerinti kukuliai;..

Recepto vertinimas: 0

SAUSAINIAI SU VARŠKE II

Varske istrinama pro sieteli, i ja suberiami miltai, sudedamas sviestas, imusamas kiausinio trynys. Viskas kapojama peiliu, kol pasidaro vienalyte mase, tada suminkoma. Plonai iskociota tesla aptepama baltymu ir supjaustoma norimos formos sausainiukais. Kepama karstoje orkaiteje. Dar karsti sausaine..

Recepto vertinimas: 0

Grietinės padažas

Miltus apkepinti svieste, įpilti sultinio, grietinės, 3 - 6 minutes pavirinti, pagardinti. Pomidorų tyrę ar kapotą svogÅ«ną troÅ¡kinti svieste kartu su miltais, kmynus suberti į jau pagamintą padažą. Patiekti prie virtos ar troÅ¡kintos mėsos.  ..

Recepto vertinimas: 0

Keptos plekšnės su pagardais

Žuvis paruošti kepimui ir apšlakstyti citrinos sultimis. Miltus sumaišyti su druska, pipirais. Plekšnes apvolioti miltuose - kiaušinyje- džiūvėsiuose. 20 min. palaikyti šaldytuve, kad paniruotė geriau priliptų. Kepti ant lėtos ugnies. Prieš baigiant kepti, įdėti sviesto...

Recepto vertinimas: 3

Kaimiškos bulvės

Bulves su lupenomis sudėkite į puodą, įpilkite vandens, įberkite kmynų, pasÅ«dykite ir isvirkite. Isimkite is puodo, perliekite saltu vandeniu ir nulupkite. Dėkite į saldytuvą ir palaikykite per naktį. Porą nuvalykite, perpjaukite isilgai, nuplaukite ir supjaustykite pusžiedžiais. SvogÅ..

Recepto vertinimas: 0

Å ventiniai sausainiukai

1. Dideliame dubenyje išsukame sviestą su cukrumi. Suberiame miltus, pasūdome ir užminkome tešlą. Ją dedame ant miltais pabarstyto paviršiaus, gerai suminkome, padarome rutulį, suvyniojame į maistinę plėvelę ir padedame stovėti šaltai 15 minučių. 2. Tešlą iškočiojame mažd..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių ir gelteklės rutulėliai

Bulvės ir gelteklės šaknys sumalamos mėsamle, sudedama riešutai, kiaušinis, miltai, grietinė, druska. Viskas gerai suminkoma. Iš tešlos daromas volelis ir pjaustomas riekutėmis arba iš tešlos daromi kiaušinio trynio dydžio rutulėliai. Įkaitintuose riebaluose keptuvėje iš abiejų ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ir jogurto apkepas

Suminkykite teÅ¡lą iÅ¡ varÅ¡kės, miltų, 4 kiauÅ¡inių, trynio, pieno, aliejaus bei žiupsnelio druskos. Ją iÅ¡kočiokite ant miltais pabarstytos lentos. TeÅ¡los lakÅ¡tą įtieskite į sviestu iÅ¡teptą apvalų kepimo indą. Ä® užvirintą daržovių nuovirą suberkite perrinktus nuplautus lęÅ..

Recepto vertinimas: 0

Citrininiai pyragaičiai

Baltymus ir žiupsnelį druskos suplakite. Plakant suberkite pusę kiekio cukraus ir vanilinio cukraus. Sudėkite trynius. Miltus ir kepimo miltelius sumaišykite su mase. Dvi formas išklokite sviestiniu popieriumi. Ant kiekvieno lapo nupieškite 4 maždaug 13 cm skersmens apskritimus. Ant jų te..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su vermuto padažu

Versienos file pabarstome prieskoniais ir patepame garstyciomis. Paruosta kiaulienos sonine isdedame ant stalo, ant jos uzdedame versiena irsusukame pusgamini. Ji apkepame keptuveje su aliejumi, tada idedame i orkaite ir kepame dar 10 min. 220 C temperaturoje. Padazui supjaustyta svoguna pakepame su..

Recepto vertinimas: 0

Keksas su slyvomis ir mėlynėmis

Sviestą išsukite iki purumo. Kiaušinio trynius atskirkite nuo baltymų. Nuolat sukant sviestą į jį įdėkite po kiaušinio trynį ir įberkite po šaukštelį cukraus. Masę maišykite kol cukrus visiškai ištirps. Citriną nuplikykite karštu vandeniu, išspauskite jos sultis, o žievelę s..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų padažas

I puodą supilti pusę sultinio ir užvirinti. Kitą pusę sumaišyti su citrinos sultimis, miltais, druska ir pipirais. Tada supilti į sultinį. Virti, kol sutirštės. Nukėlus nuo ugnies supilti su dviem šaukštais padažo išsuktą trynį ir dar pakaitinti. Tinka su veršiena, vištiena ir ž..

Recepto vertinimas: 0

Slaviko obuolių pyragas

Sviestą ištirpinti su cukrumi , maišyti, kol cukrus ištirps. Į masę dėti sutrintą citrinos žievelę . Maišant masę sudėti kiaušinius ir miltus . Obuolius supjaustyti skiltelėmis, išimti sėklas, iškloti jomis riebalais išteptą ir pabarstytą trupiniais ar miltais s..

Recepto vertinimas: 0

BURGUNDIŠKAS UPĖTAKIS

I raudonaji vyna sudekite prieskonius, pievagrybius. Uzvirus sudekite upetakius. Ant silpnos ugnies pavirine 10-15 min., zuvi atsargiai isimkite ir sudekite i pailga pusdubeni. I nuovira ipilkite svieste pakepintu miltu ir siuo padazu apipilkite zuvi...

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su žuvimi

Nuvalyta zuvi supjaustyti nemazais gabalais, pasudyti, papipirinti ir palikti pastoveti saldytuve, bulves sutarkuoti kaip blynams bulviniams, imusti kiausini, ideti pipiru, druskos, miltu arba manu kruopu. Tada i ikaitinta keptuve su aliejumi dedate gera sauksta bulviu tarkiu, ant jos gabaliuka zuvi..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba 3

Nuvalytus grybus nuplauti, supjaustyti siauromis juostelėmis ir troškinti riebaluose. Baigiant troškinti, įberti miltų, išmaišyti, įpilti vandens, pasūdyti ir 10-15 min. pavirinti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Žėlė su vaisiais ir džinu

1. Sudedame vynuoges į dubenį ir užpilame 240 ml džino. Pridengiame ir padedame pastovėti šaltai porą valandų arba per naktį. 2. Likusį džiną supilame į puodelį, sudedame želatiną ir paliekame brinkti 5 minutes. 3. Supilame vandenį į puodą, pasaldiname, nustatome mažą ..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs virtų bulvių sklindžiai

Bulvės sumalamos mėsmale, supilamas pienas, suberiami miltai, sudedami 3 kiaušinių tryniai. Viskas gerai sumaišoma. Baltymai gerai išplakami, sudedami į paruoštas bulves ir įkaitintuose riebaluose keptuvėje kepami sklindžiai. Iškepę užpilami tirpintu sviestu, užbarstomi cukrumi su c..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų apkepas su grybais

Grybus supjaustyti ir apvirti. Supjaustytą svogūną ir grybus pakepinti keptuvėje su sviestu. Grybus paskaninti pipirais, cukrumi, pasūdyti ir supylus sultinį troškinti apie 40 minučių. Baigiant troškinti įdėti grietinės. Kopūstus apvirti pasaldintame, pasūdytame ir parūgštint..

Recepto vertinimas: 0